- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 38
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.301
aynen bacim biz yil donumunu zor hatirliyoruz bunlar ay donumunu kutluyo
hee git hazirlan aksama hic beklemeyelim seni dimi SehKer
ohhhh masallah bizim burda belimiz kopsun mutfak temizlemekten estos hanim kostebek pasta yapiii
cok merak ettim kiz tarifini virsene baa
akşam pek müsait olamayabilirim o tarafını hiç düşünmedim
kocam şimdi bol vurdulu kırdılı bi filme götürür beni romantizim tavan yapar
saçlarıma maşa yaptım tam yeni gelin havasındayım
evliliğin güzel yanlarından faydalanıyorum şuan
bi de kirmizi giydin mi tam kinasi olacak gelin olursun
olsun vurdulu kirdili dizi iyidir
Şekhercim cnm allah ayırmasın aahhh aahhhh bizde geçtik o yollardan...5 yıl sonra bebek yapabildim ben anca fırsat oldu ama bazen diyorum oğlum yorunca keşke biraz daha gezeydik diye...bazende diyorum çocuğu hemen yapsaydımda sonra gezseydik şimdiye 4 yaşında olurduorasıda ayrı bi kararsızlık...en güzel zamanların gönlünce gez toz...bebek olunca estelmusunda dediği gibi herşey ona göre ayarlandığı için büyümeden zor rahat gezebilmek..gerçi büyüdükçe dertleride büyüyormuşya neysee:97: yaşayak görekkkkk
şincik şöyle şekerimaynen bacim biz yil donumunu zor hatirliyoruz bunlar ay donumunu kutluyo
hee git hazirlan aksama hic beklemeyelim seni dimi SehKer
ohhhh masallah bizim burda belimiz kopsun mutfak temizlemekten estos hanim kostebek pasta yapiii
cok merak ettim kiz tarifini virsene baa
faydalanırken dikkat et de kaza kurşunu yeme
evliliğin güzel yanlarından faydalanıyorum şuan
akşam pek müsait olamayabilirim o tarafını hiç düşünmedim
kocam şimdi bol vurdulu kırdılı bi filme götürür beni romantizim tavan yapar
saçlarıma maşa yaptım tam yeni gelin havasındayım
cocuk yokken iyice faydalan heruften cocuk olduktan sonra zorbiz saf olduk estosumla o gunlerde faydalanamadik heruflerden
yazdın bana mesaiyi
sabah mutfak dolabı sil sonra hazırlan gez akşamda mesai
kadınların işi çok zor
cocuk yokken iyice faydalan heruften cocuk olduktan sonra zorbiz saf olduk estosumla o gunlerde faydalanamadik heruflerden
yok cnm büyüyünce hiç gezilmiyo yok okul saati yok dersi yok erken yatmasıŞekhercim cnm allah ayırmasın aahhh aahhhh bizde geçtik o yollardan...5 yıl sonra bebek yapabildim ben anca fırsat oldu ama bazen diyorum oğlum yorunca keşke biraz daha gezeydik diye...bazende diyorum çocuğu hemen yapsaydımda sonra gezseydik şimdiye 4 yaşında olurduorasıda ayrı bi kararsızlık...en güzel zamanların gönlünce gez toz...bebek olunca estelmusunda dediği gibi herşey ona göre ayarlandığı için büyümeden zor rahat gezebilmek..gerçi büyüdükçe dertleride büyüyormuşya neysee:97: yaşayak görekkkkk
kiz estalmus deyince ben de bi ara dusundum estalmus kimki diye sonra aklima geldi bizim estos oldugu
uzun zamandir hatta ilk gunden beri ben ona estosum diyorum asil ismini unutmusum
siz de oyle deyin yabanci degilsiniz sonucta demi estos
Şekhercim cnm allah ayırmasın aahhh aahhhh bizde geçtik o yollardan...5 yıl sonra bebek yapabildim ben anca fırsat oldu ama bazen diyorum oğlum yorunca keşke biraz daha gezeydik diye...bazende diyorum çocuğu hemen yapsaydımda sonra gezseydik şimdiye 4 yaşında olurduorasıda ayrı bi kararsızlık...en güzel zamanların gönlünce gez toz...bebek olunca estelmusunda dediği gibi herşey ona göre ayarlandığı için büyümeden zor rahat gezebilmek..gerçi büyüdükçe dertleride büyüyormuşya neysee:97: yaşayak görekkkkk
şincik şöyle şekerim
markete gidip krema,puding,v.s reyonundan bi tane dr. oetker köstebek pasta alıyosun
işte bu Eki Görüntüle 566862
sonra kutunun arkasını çeviriyosun kutu sağa söyliyi ne yapııcaaaanı
Eki Görüntüle 566863
sonra da bir güzel mideye indiriyosun
nasılım çok hamaratım dimi kıs
1 saati bulmuyo hepsi
faydalanırken dikkat et de kaza kurşunu yeme
ooooohhhhhhhh gez annem gez
kız sen düğünden ne kaa sonra hamile kaldın :26:
evet canım haklısın evliliğin en güzel zamanları bugünler
ilk günler alışma süreci falan sancılı geçiyor
evliliğimiz anca oturdu diyebilirim
bebiş istiyorum ama daha çok erken nasipse evliliğimizin 1. yılında yapcakmışım bebiş
kocam öyle dedi
sen baya kıdemlisin evlilikle Alah bozmasınannede olmuşsun oğlunu Allah bağışlasın
uyle bacim kadin olmak zor is gece yarisina kadar calisiyon
kizim benim alisverisimi kocis yapar simdi gel de ona anlat dr.oetker i
kaza kursunu ha
sincik benim bunyeyi biliyosun pek bekleyemem 2 ay sonra hamileydim ben
kaç yaşındaydın cnm sen
yaaa ne zmn peki :26:
hadi gözünaydın diyeyim o zmn
emeğine sağlık azerincimhemen ekliyorum canim
ya sen yine iyisin canim ya ben 2 ay faydalana bildim sadecehiç sormaaagerçi bnm bu konuda konuşmam yanlış olur 5 ci senemizde doğdu oğlum...o zamana kadar yaptıklarım kar kaldı yanıma..avunuyorum iştee
evet canım işimiz hiç bitmiyor
yarın hangi işleri yapıyoruz
26 yaşındayım tatlım
sen kaç yaşındasın ??