Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

evet cnm çok mütevazidir kendileri

mütevazi ve KOKOOOOOŞŞŞŞŞŞ

yeter yeter olmadi pure falan yaparsin yanina yersiniz bu gunluk idare ediversinler yoruldun dimi

yeter yeter olmadi pure falan yaparsin yanina yersiniz bu gunluk idare ediversinler yoruldun dimi
ahan da tam beni anlatan smiley
uyle
kiz ben hem size cevap yetisdiriyorum hem utu yapiyorum sasi oldum valla

ben de çıkıyorum kızlar bi mutfağa doğru uzayayım bağalum
dolabı açayım pratik ne yapabilirim bi bakayım

hadi çüüüüüüüzzzzzzzzz

bulaşğı yıkadım,makineye çamaşır attım,yazlıkların bazılarını kaldırdım bu arada "azerincim" eşyaları senin ekldğin videodaki teknikle katliyorum çok hoşuma gitti bu teknik çamaşır katlmak eğlenceye dönüştü.kızımda uyandı onu emzirip sobayı yakıcm evi süpürücem sonrda yemğe başlıcam dünden lahana çorbam var, kıyma çıkardım köfte yapıcam yanına pilav bi de salata, turşu tamamdır

Son düzenleme:
oğluşu kurstan almaya gittim
kızım da uyandı
onların karnını doyurdum
bi de domates soslu kızartma yaptım pratik olarak
şimdi de makineye çamaşır attım çıkınca onları katlayıp yerleştiricem
tabii ütülenecek çamaşır da çıkacak
yarın da onları ütülerim artık

bende daha ne videolar var bu aksam cadiyi uyutup hepsini eklicem canim

yarin da sen mi utu yapican estoskolay gelsin

aaaa gerçekten mi canımmbende merkezdeyim

cnm bizde oralıyız dayımlar dedemler orda ama biz istbuldayız ben pek bilmem oraları ama....köyde geçti çoğu zamanım çocukken..havalar çok soğuktur orda yazın annemler soba yakmıştı köyde.fındığa gelmişlerdi sürekli yağmurlu oralarr...doğalgaz yokmu hala soba yakıyorsunuz gelmedimi?:97:gerçi sobanın yerini tutmuyo sıcağı...

Azerin nasıl katlanıyorki çamaşır.videoyuyu merak ettim ama açmaz telefonum sanırsam...

Fındıkları ayıklamak 2 saatimi aldı fırınladım birazınıda blendırdan geçirdim..kurabiyeye katarım çok nefis oluyoo..oğlumu zorla doyurdum çok iştahsız bu ara dişten herhalde...çamaşırlarıda astım ama zor kurur içerde hava bozuk birazını peteklere böldüm inş kurur yatmadan..

aaaa gerçekten mi canımmbende merkezdeyim

cnm bizde oralıyız dayımlar dedemler orda ama biz istbuldayız ben pek bilmem oraları ama....köyde geçti çoğu zamanım çocukken..havalar çok soğuktur orda yazın annemler soba yakmıştı köyde.fındığa gelmişlerdi sürekli yağmurlu oralarr...doğalgaz yokmu hala soba yakıyorsunuz gelmedimi?:97:gerçi sobanın yerini tutmuyo sıcağı...

Azerin nasıl katlanıyorki çamaşır.videoyuyu merak ettim ama açmaz telefonum sanırsam...

Fındıkları ayıklamak 2 saatimi aldı fırınladım birazınıda blendırdan geçirdim..kurabiyeye katarım çok nefis oluyoo..oğlumu zorla doyurdum çok iştahsız bu ara dişten herhalde...çamaşırlarıda astım ama zor kurur içerde hava bozuk birazını peteklere böldüm inş kurur yatmadan..

Ayy yanlışlıkla 2 kez yazdım kusura bakmayın kızlar telefondan oldu....

Oğlum uyurken bi çay içeyim bende görüşürüz yine inş...

bende burda oturuyosun sandım
benimde annemin memleketi burası bende daha önce hiç gelmemiştim. ama tekrardan ist. dönücez

bende burda oturuyosun sandım
benimde annemin memleketi burası bende daha önce hiç gelmemiştim. ama tekrardan ist. dönücez
yaaa ne zmn peki :26:
hadi gözünaydın diyeyim o zmn
2yillik evliyim her seyi yapmayi sevoyorum..

fakat yemek hazirlamak kabus..
hoşgeldin cnm
sen benim ütüleri yap ben senin yemekleri
nasılım
bende daha ne videolar var bu aksam cadiyi uyutup hepsini eklicem canim

yarin da sen mi utu yapican estoskolay gelsin

ekle canım ekle iyi oluyor yeni şeyler öğreniyoruz öğrenmenin yaşı yoktur dimii
hemen ekliyorum canim
2yillik evliyim her seyi yapmayi sevoyorum..

fakat yemek hazirlamak kabus..
ay ilk evlendigimizde ben yemek yapmaya bayilirdim cocuk olduktan sonra pek zaman ayiramiyorum
ev işi yapmaktan nefret ediyorum.bi tanesını bile sevmıyorum.

senin isin zor be bacim

benimde başım dertte şu ev işleriyle
benim takıntım devamlı temizlik yapmak
hergün her yeri temizliyorum nerdeyse günde bi domestos tüketebiliyorum
artık temizlik yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…