-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.321
aslında ben hemen istiyorum yarı yıl tatilinde ama havalr kötü olursa kar yolları kapatıyo ya hani
öyle olursa sene sonu olucak heralde canım
emeğine sağlık azerincimbakıcam şimdi bütün videolara canım
ya sen yine iyisin canim ya ben 2 ay faydalana bildim sadece
sincik soyle ben mutfagi ve dolaplari bu gun bitirirsem
yarina sil supur
toz al wc lavabo
ve yemek kaliyo
kiz benim herufun isyerinin tam yaninda buyuk market var e araba da var gerekenleri telde soyluyorum o da aksam alip geliyoniye beraber gitmiyosunuz :26:
sen de çek fotosunu elinde telefon reyon reyon gezsin dursun
azerbaycan da vardır heralde bu:44:
maşallah bayaa hızlıymışsınız
aslında ben hemen istiyorum yarı yıl tatilinde ama havalr kötü olursa kar yolları kapatıyo ya hani
öyle olursa sene sonu olucak heralde canım
emeğine sağlık azerincimbakıcam şimdi bütün videolara canım
3 ay önce 27 yi şutlayıp
28 e merhaba didim
Estoş alemsin yaa demek hazır aldın güzelmi tadı mari kekin...demek kaza kurşunu yeme heee hahahaaaaaaaahhhhh alemsin yaa ama doğru diyosun kimse yeni evliyken pattt diye hamile kalmak istemezz...
3 ay önce 27 yi şutlayıp
28 e merhaba didim
estos sen ne ka sonra hamile kaldin
genç anne olmuşsun ne güzel
ben 2 sene 4 ay nişanlı kalınca evlilik geçe kaldı
valla güzel yanı da var kötü yanı da
zaten hiçbirşey 4 4 lük olmadığı için
no problem
cocuk yokken iyice faydalan heruften cocuk olduktan sonra zorbiz saf olduk estosumla o gunlerde faydalanamadik heruflerden
istiyo musun peki istanbulu :26:
kiz benim herufun isyerinin tam yaninda buyuk market var e araba da var gerekenleri telde soyluyorum o da aksam alip geliyo
hosgeldin vuslat cim
nerelerdesin bu gun cocuklar evde diye mi gelemedin gunduz?
aynen katılıyorumm sana çok haklısın 4 aylık bebişim var artık bugün isyan edicem hele o eve bi gelsinn
en son ne zaman dışarı çıktığımı hatırlamıyorum yaaa
ne olur sanki o 1 sat cocuğa baksa bende biraz nefes alsammm sanki tek başıma yaptım ben cocuğuu
aaa eylül annişleri topiğinden akdşm gelmiiişşş
mrb canım
face de ki grupta varmısın sen vuslat
bu hafta sonu ne iş yaptım :) HİÇBİŞE sadece yemek yaptım bulaşıgı yıkadım canım nefes alamk bile istemiyo :) her yer mikrop dolu ıyssssssss....... hafta içi izinli olcaktım ama önümzdeki hafta evdeyim 9 gün boyunca temizlik yapcam halılarımı yıkamaya göndercem evi kırklıycam şöyle bi her yeri her yeri temizlicem :) o gücüde kendimde bulcam:) ama bu hafta içi diil:) hamilelik bana yaramdı nasıl üşengecim nasıl üşengecim hep yatmak istiyorum:)