Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya sen yine iyisin canim ya ben 2 ay faydalana bildim sadece

sincik soyle ben mutfagi ve dolaplari bu gun bitirirsem
yarina sil supur
toz al wc lavabo
ve yemek kaliyo

tmm cnm yarın yerleri silicem toz alıcam banyoyu temizlicem
nevresimide değiştiririm çamaşırda var birsürü bende
yarın çok işim var

niye beraber gitmiyosunuz :26:
sen de çek fotosunu elinde telefon reyon reyon gezsin dursun
azerbaycan da vardır heralde bu:44:
maşallah bayaa hızlıymışsınız
kiz benim herufun isyerinin tam yaninda buyuk market var e araba da var gerekenleri telde soyluyorum o da aksam alip geliyo

hosgeldin vuslat cim
nerelerdesin bu gun cocuklar evde diye mi gelemedin gunduz?

bende bitirdim işlerimi extradan iş çıkardım kendime bi de evin girişinde küçük bi oda var orayı odunluk olarak kullanıyorum bayağı bi batmıştı
2saat orayla uğraştım temizledim sobamıda yaktım dinleniyorum :126:çocuklara da mısır patlattım animsyon film açtım onlarda keyif yapıyorlar:114:

cocuk yokken iyice faydalan heruften cocuk olduktan sonra zorbiz saf olduk estosumla o gunlerde faydalanamadik heruflerden

aynen katılıyorumm sana çok haklısın 4 aylık bebişim var artık bugün isyan edicem hele o eve bi gelsinn
en son ne zaman dışarı çıktığımı hatırlamıyorum yaaa
ne olur sanki o 1 sat cocuğa baksa bende biraz nefes alsammm sanki tek başıma yaptım ben cocuğuu

istiyo musun peki istanbulu :26:

hemde nasıl istiyorum canım alışamadım buralara zaten isteksiz gelmiştimbir an önce dönmek istiyorum ist.a

kiz benim herufun isyerinin tam yaninda buyuk market var e araba da var gerekenleri telde soyluyorum o da aksam alip geliyo

hosgeldin vuslat cim
nerelerdesin bu gun cocuklar evde diye mi gelemedin gunduz?

hoşbuldum tatlıım hafta sonu pek geçemiyorum pc başına anca akşam
bi de odunlukta uğraştım bi girdim çıktım akşam olmuş

aaa eylül annişleri topiğinden akdşm gelmiiişşş

bu hafta sonu ne iş yaptım :) HİÇBİŞE sadece yemek yaptım bulaşıgı yıkadım canım nefes alamk bile istemiyo :) her yer mikrop dolu ıyssssssss....... hafta içi izinli olcaktım ama önümzdeki hafta evdeyim 9 gün boyunca temizlik yapcam halılarımı yıkamaya göndercem evi kırklıycam şöyle bi her yeri her yeri temizlicem :) o gücüde kendimde bulcam:) ama bu hafta içi diil:) hamilelik bana yaramdı nasıl üşengecim nasıl üşengecim hep yatmak istiyorum:)

hamilelikte oluyo oyle canim hepsini bir gunde yapma islerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…