• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya sen yine iyisin canim ya ben 2 ay faydalana bildim sadece:9::9::9::9:

sincik soyle ben mutfagi ve dolaplari bu gun bitirirsem
yarina sil supur
toz al wc lavabo
ve yemek kaliyo:27:

tmm cnm yarın yerleri silicem toz alıcam banyoyu temizlicem
nevresimide değiştiririm çamaşırda var birsürü bende:27:
yarın çok işim var :47:

niye beraber gitmiyosunuz :26:
sen de çek fotosunu elinde telefon reyon reyon gezsin dursun :9::9::9::27:
azerbaycan da vardır heralde bu:44:
maşallah bayaa hızlıymışsınız
kiz benim herufun isyerinin tam yaninda buyuk market var e araba da var gerekenleri telde soyluyorum o da aksam alip geliyo:9::9::9::9:
aslında ben hemen istiyorum yarı yıl tatilinde ama havalr kötü olursa kar yolları kapatıyo ya hani
öyle olursa sene sonu olucak heralde canım :31:

emeğine sağlık azerincim:46: bakıcam şimdi bütün videolara canım

hosgeldin vuslat cim:38:
nerelerdesin bu gun cocuklar evde diye mi gelemedin gunduz?

Estoş alemsin yaa demek hazır aldın güzelmi tadı mari kekin...:52: demek kaza kurşunu yeme heee hahahaaaaaaaahhhhh :52: alemsin yaa ama doğru diyosun kimse yeni evliyken pattt diye hamile kalmak istemezz...:19:

aaaaaaaa olma mı hiç
hemi de mis gibim oliyi
ayarını tutturamama derdin de yok ooohhhhhhh:27::27:

bende bitirdim işlerimi extradan iş çıkardım kendime bi de evin girişinde küçük bi oda var orayı odunluk olarak kullanıyorum bayağı bi batmıştı
2saat orayla uğraştım temizledim sobamıda yaktım dinleniyorum :126:çocuklara da mısır patlattım animsyon film açtım onlarda keyif yapıyorlar:114:

cocuk yokken iyice faydalan heruften cocuk olduktan sonra zor:ssz::ssz::ssz:biz saf olduk estosumla o gunlerde faydalanamadik heruflerden:ssz::9::9::9:

aynen katılıyorumm sana çok haklısın 4 aylık bebişim var artık bugün isyan edicem hele o eve bi gelsinn :41:
en son ne zaman dışarı çıktığımı hatırlamıyorum yaaa:25:
ne olur sanki o 1 sat cocuğa baksa bende biraz nefes alsammm sanki tek başıma yaptım ben cocuğuu :43:

istiyo musun peki istanbulu :26:

hemde nasıl istiyorum canım alışamadım buralara zaten isteksiz gelmiştim:43:bir an önce dönmek istiyorum ist.a

kiz benim herufun isyerinin tam yaninda buyuk market var e araba da var gerekenleri telde soyluyorum o da aksam alip geliyo:9::9::9::9:

hosgeldin vuslat cim:38:
nerelerdesin bu gun cocuklar evde diye mi gelemedin gunduz?

hoşbuldum tatlıım:48: hafta sonu pek geçemiyorum pc başına anca akşam
bi de odunlukta uğraştım bi girdim çıktım akşam olmuş:30:

aynen katılıyorumm sana çok haklısın 4 aylık bebişim var artık bugün isyan edicem hele o eve bi gelsinn :41:
en son ne zaman dışarı çıktığımı hatırlamıyorum yaaa:25:
ne olur sanki o 1 sat cocuğa baksa bende biraz nefes alsammm sanki tek başıma yaptım ben cocuğuu :43:

aaa eylül annişleri topiğinden akdşm gelmiiişşş:16:

bu hafta sonu ne iş yaptım :) HİÇBİŞE sadece yemek yaptım bulaşıgı yıkadım canım nefes alamk bile istemiyo :) her yer mikrop dolu ıyssssssss....... hafta içi izinli olcaktım ama önümzdeki hafta evdeyim 9 gün boyunca temizlik yapcam halılarımı yıkamaya göndercem evi kırklıycam şöyle bi her yeri her yeri temizlicem :) o gücüde kendimde bulcam:) ama bu hafta içi diil:) hamilelik bana yaramdı nasıl üşengecim nasıl üşengecim hep yatmak istiyorum:)

bu hafta sonu ne iş yaptım :) HİÇBİŞE sadece yemek yaptım bulaşıgı yıkadım canım nefes alamk bile istemiyo :) her yer mikrop dolu ıyssssssss....... hafta içi izinli olcaktım ama önümzdeki hafta evdeyim 9 gün boyunca temizlik yapcam halılarımı yıkamaya göndercem evi kırklıycam şöyle bi her yeri her yeri temizlicem :) o gücüde kendimde bulcam:) ama bu hafta içi diil:) hamilelik bana yaramdı nasıl üşengecim nasıl üşengecim hep yatmak istiyorum:)

hamilelikte oluyo oyle canim hepsini bir gunde yapma islerini:38:

Back