- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.181
havuçlu yoğurt salatasının içine neler katıyosun
sadece havuçla mı yapıyosun :26:
kiz ben seni bi yerden hatirliyo gibiyim baska topikte konustuk mu senle:44:
estos benim utuleri de bi cikariversen aradan
ay bu topikte de ne cok kazazede var bu aralar
azmis bu topik azmis
adet gününden itibaren 13. gün yüksek ihtimal ovulasyon günün oluyor benim kaza da tam o gün. Hayırlısı canım.
ayy gercektenmi cnm ben bunu bilmiyodum bizimde hemen hemen o günler tam olarak hesaplamam lazım :26: bu arada cnm kaza derken p.....f de yırtılmamı oldu:44:
ooooooooooooo maşallah topiğin ismine bak içeriğine bak :) kısııııııııııııııım noluyo hop hop hemşerim
bekar var
kıs azi gelirem giderem yoğsan ay balam heç olar
pardon canım bekarmıydın sen
bulaşığımı yıkadım,
sobayı yaktım,
evi süpürdüm sildim,
mutfak camlarını sildim (çabuk kirleniyor),
wc lavobo banyoyu temizledim
sadece yemek kaldı ama benim enerjim kalmadı bi nescafe içim de kendime gelim:126: sonrada yemeğe geçim :97:
inş alır çok yorulursun böyle benm bi tane çocuğum bazen en büyük kurtarıcım bulaşık makinesi...canım kaç senedir söylüyrum makine istediğimi ama bi icraat yoktu. birkaç aydır küsüm kendisiyle daha doğrusu ikinci bir şans verdim kendini affettirme yolları arıyor herhalde geçen günde makinen bir iki aya gelicek dedi beklyorm bakalımm
hayır cnm çalışmıyorum doğumla birlikte işten ayrıldım bebeğime bakıyorum.hoşbulduk bugün yazamadım işlerden 23 sayfa konuşulmuş maşallah valla ne hızlı bi topiş burasıhos geldin canim
calisan bi bayanmisin
oncelikle kullandigin temizlik malzemelerinin markasini alalim
mesela hangi urunlerden memnunsun
iveeeeeeet olmammı
kıs hem bekarım hem de çalışıyorum biliyo musun :) yani koca yok ev işi yapmıyorum ama burda ne işim var dimiiiiiiiiiiiiii:)
birincisi soba mı yakıyosun Allah kolaylık versin kaynana hizmeti ister mendebur biliriiiiiiiiiiim
ikincisi Erzurumlu musun ?...
inş alır çok yorulursun böyle benm bi tane çocuğum bazen en büyük kurtarıcım bulaşık makinesi...
hayır cnm çalışmıyorum doğumla birlikte işten ayrıldım bebeğime bakıyorum.hoşbulduk bugün yazamadım işlerden 23 sayfa konuşulmuş maşallah valla ne hızlı bi topiş burası
kullandıklarım bulaşık makinesinde fairyden çok memnun kaldım yeni denemeye başladım hemde.çamaşırlar için şuan persil sıvı ve bingo toz kullanıyorum oğlum içinde roxymatik sabuntozu memnunum onlardan..çamaşır suyu hem biminkinden hemde domestos alıyorum yerleri silmek için güzel koksunda ayırt etmiyorum ben markasını ama cif ile bingo en iyisi şuan..aklıma gelenler bunlar...
yok kizim ya ne kusuazi bebeem mahsus mu yapıyonhep geç geliyosun ben varken hiç gelmiyosun gelince de yüzümüze bakmıyosun
kıs küsmüyüz? küs olmayalım zaten iyi diilim var ya..bi de küs olmayalım kısııııım
ay ben de bu gun cadiyi yikadim o uyuduktan sonra kendim dus aldim cocuklular hepsi ayni vallaBende bugün oğlanı yıkadım kendimde o uyurken banyo yaptım(çocuk olunca banyoyu bile fırsat bulursan yapabiliyorsun)çamaşırlar vardı onları katladım sonra anneme bıraktım bugün yağmur var diye.pazarı yaptm annemede bişeyler aldım geldim..
hamsi yaptım kendime iftarlık.bu arada bende oruc tutuyorum ramazanda fazla tutamadım emzirdiğim için sıksık.ama şimdi oğlum ekgıda alıyor diye rahat tutabiliyorum orucumu...bi arkadaş daha vardı burda tutan sanırım.Allah kabul etsin niyetlerimizi inş...oğlanı aldım geldim emzirdim derken akşam oldu yarında fındık kırcm oğlum uyurken kurabiye için lazım oluyor hep.dursun kırılmış gine...
hosgeldin canim aramizaçalışan bayan olarak tüm ev işlerini hafta sonuna sığdırmak ZORUNDAYIM:) bu hafta sonu cumts. gitmek zorunda oldugum bi mevlüt var 2 saatlik oraya gitcem onun dışında çamaşır yıkıcam 3 makine kurucak katlıcam ütü yapcam cam silcem koltukları silcem:) silip süpürmeyi saymıorum banyoyu bi güzel temizleyip tüm mikroorganizmalardan arındırmam lazım fayanları fıçalıcam mutfak dolaplarını silerim oh bitti üzelim hafta sonu pazartesi yine iş başı:)
ya vuslatcim bos ver ne sinirleniyosundoğma büyüme istanbul'luyum canım 3 sene önce eşimin memlketi olan ordu'ya geldik. malesef soba yakyorum hemde 2 tane biri oturma odasında biri holde ist dayken dğl gazlı evde otryodum ne rahattı sobanın bi tarafını ezdim zaten bi ara sinirle vurdum demiriyle ezildi
iyi geceler kızlar,,bende ev işlerinden muzdaribim,,öğlen birde görümcem gile gidicektik oğlanla
dışarıda işlerim vardı bir girdim salona oğlan çizmiş tükenmez kalemle koltuk örtüsünü hemen topladım makineye bastım..sabunlu su ile koltuğu sildim zor bela yetiştim görümceye..akşam beşte geldim hemen yemeğe giriştim gerçi her gün yoğun geçiyorda
hosgeldin canim
anam nedir bu cocuklardan cektigimiz gecen gun benim kizi da koltugu cizerken yakaladim Allahtan koyu kahve anlasilmiyo
yok kizim ya ne kusudemin annemlerdeydim tam cevap yaziyodum cadi kapadi sayfayi sonra da usendim tekrar girmege
ay ben de bu gun cadiyi yikadim o uyuduktan sonra kendim dus aldim cocuklular hepsi ayni valla
hosgeldin canim aramiza
oo baya bi isin varmis sana 24 saat az gelir bu gidisle
ya vuslatcim bos ver ne sinirleniyosun
valla ben anladim ki bu hayatta sinirlenip oyle etrafa ve kendine zarar vermekle hic bi sey olmuyo
kimse derdini anlamiyo e o zaman napican relax olucanbirak yanmiyo mu bi daha dene tekrar dene sonunda yanicak ama asabini bozma ne oluyosa insanin kendine oluyo valla