- 18 Aralık 2010
- 169
- 1
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.141
e bacim sen de nerde kolay is varsa onu seviyosun
yemek yapmadin mi hakikaten
bende geldimmm kızlar bende nefret ediyorum ütü den eşim hergün bir pantolon bir gömlek süeter falan top yekün üstünü değiştirir kendi kıyafetlerimi giyceğim zaman ütülerim ama onunkiler dağ gibi nefret ediyorum yaaa:84::84::84:
yaptım tabi kide kolay şeyler öle zora girmedim evet kolaya kaçıyorum ben biraz ilerde kendi evimde yaparım artık nankör ev işi
Hey masallah kiz yorma kendini hamis falansan bebek ter doktu icerde
oh ohh cok diyilmis isin
bu gunluk yirttin vuslatcim
ben profile foto ekledim askitom
banyoda cekindim ama idare ediverin artik
canim seftali kurabiye yap cok guzel oluyo
evet ola biliyo bende de olmustu
bende geldimmm kızlar bende nefret ediyorum ütü den eşim hergün bir pantolon bir gömlek süeter falan top yekün üstünü değiştirir kendi kıyafetlerimi giyceğim zaman ütülerim ama onunkiler dağ gibi nefret ediyorum yaaa:84::84::84:
ah bacim ya Allah kolaylik versindaha başlayamadım işe canım ya bulaşığı yarım bıraktım bebek sallıyom ayağımda
yarim saatin varsa bekle su cadi uyanmadan dus alip geliyorumgördüm bebegim maşşallahın var walla çok güzelsn
şeftali kurabiye nasıl oluyo canım tarifi alıyım hemen
kız benim bebiş şaka maka geliyo heralde:18:
kiz sen evli degilmisinAllah seni ne etmeye ben de diyorum bu yemek yapamiyosa adam nasil dayaniyo buna
daha başlayamadım işe canım ya bulaşığı yarım bıraktım bebek sallıyom ayağımda
hosgelin canim
Allahtan benim herufun boyle huylari yok
bebek var mi canim
kız benim bebiş şaka maka geliyo heralde:18:
ah bacim ya Allah kolaylik versin
daha altı aylık evliyimde bu ay bir kaza oldu bilmiom artık bebek olurmu?
hayırlı olsun canım test yaptınmı
amiiiiiiiinnnnnn canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
bende 1 yıllık evliyim canım bizim bi kaza olmadı ama hamiş belirtileri baya bi mevcut istiyomusun peki bebiş sen
nasıl canım bebiş sahibi olmak güzelmi beni biraz heveslendirin
canım reglimden önce belirtiler var diye yaptım idrar testi negatif çıktı reglmi bekliyorum ama tüm hamilelik belirtileri mevcut geçikirsem kan testi yaptırıcam p.....f le hamile kalan çokmuş bende onlardanım diye düşünüyorum :44: çünkü bebiş fikri hiç aklımızda yoktu olursa süpriz olucak
öyle tabii bi de tam rahata alışmışken tekrardan başa dönmek de varcanım 1. sınıfı bitirmden tavsiye etmem zor olur 1.sınıf olduğu için en çok onunla ilgilenmen gerekicek bebek rahat vermicek
şu an ben öyleyim yani 1.sınıfı bitirince daha rahat olur canım yinede tabi Allah bilir olacağın önüne geçilmiyor
ne yapayım anacıım gezmeden de olmuyo kiya estos hayranim sana
bu kadar isin icinde nasil gezmege de zaman ayiriyosun
ben bi tek ogle yemegi bi de bulasiklari hall ettim zaten isim yoktu
utu yine pazara kaldiaksam annemlere gidicez dus almam lazim
maşallah cnm saçlara bayıldım bu aradabu daben kızlar biraz kapatmak zorunda kaldım güvenirlik açısından genelde birbirimizi çok benzetirler benimde kaş göz kara o bakımdanEki Görüntüle 565251
he he hoşgeldin ütüyü seven var mıdır acepbende geldimmm kızlar bende nefret ediyorum ütü den eşim hergün bir pantolon bir gömlek süeter falan top yekün üstünü değiştirir kendi kıyafetlerimi giyceğim zaman ütülerim ama onunkiler dağ gibi nefret ediyorum yaaa:84::84::84:
hadi hayırlısı diyelim o zmndaha altı aylık evliyimde bu ay bir kaza oldu bilmiom artık bebek olurmu?
canım o duygu anlatılamaz yaşanır ama şunu söyleyim ömrün boyunca en mutlu olduğun an bebeğini kucağına aldığın an dır
ben bebek istemediğim halde yani hamle kalınca bayağı ağlamıştım nasıl uğraşıcam bi 4.le daha diye ama onu kucağıma aldım ya
ilerisini düşünmedim hiç iyiki doğdu dedim canım çok başka bişey bu duygu