- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.201
canim kusura bakma saat farkimiz oldugu icin cok gec olmustu aksam artik goz kapaklarimi tutamadimsaol canım..Rabbim eksikliklerini göstermesin ama arkanı dönmeye gelmiyor çocuklara,ev kadını olmak rahat sananlar var..ama çalışan kadınlara oranla ev kadınları daha fazla depresyona giriyormuş..polimik yaratmak için yazmıyorum asla..ama ister evde ister çalışan olsun kadın olmak zor..azerincim seni tutmayayım iyi geceler..
napimm azerinciim ya tutamıyom kendimi sinirsel rahatsızlıkta var çabuk sinirleniyorum
haklısın sinirlenipte etrafımdaki eşyalara zarar verdiğim çok oldu modem, telfon, bardak çanak sonra parası yine benden çıktı
artık kendimi zapdetmeye çalışıyorum bide antideprasanlar iyi gelir derler senelerce kullandım 1-2 senedir kullanmıyorum bıraktım içmeyi
ondan beri daha iyiyimsinirlenince dua okuyup öyle sakinleşmeye çalışıyorum
bilirim canim ya
daha benim bi tane cocugum oldugu halde ara sira kafami duvara vurmak istiyorum sinirden
sende 4 tane var kim bilir neler cekiyosundur
ama oyle sinirlenince kimse sana gelip de yardim falan etmiyo valla ben orda kafayi yesem sinirden adam gelip cocugu goturup de oyun falan oynamiyo
e o zaman noluyo olan bana oluyo ya direk sinirlenmeden goturup atican kucaginaya da hic sinirlenmeden oyalamaya calisican
valla insanin sinirleri cok yipraniyo diger sekilde