- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.201
canim kusura bakma saat farkimiz oldugu icin cok gec olmustu aksam artik goz kapaklarimi tutamadimsaol canım..Rabbim eksikliklerini göstermesin ama arkanı dönmeye gelmiyor çocuklara,ev kadını olmak rahat sananlar var..ama çalışan kadınlara oranla ev kadınları daha fazla depresyona giriyormuş..polimik yaratmak için yazmıyorum asla..ama ister evde ister çalışan olsun kadın olmak zor..azerincim seni tutmayayım iyi geceler..
napimm azerinciim ya tutamıyom kendimi sinirsel rahatsızlıkta var çabuk sinirleniyorum
haklısın sinirlenipte etrafımdaki eşyalara zarar verdiğim çok oldu modem, telfon, bardak çanak sonra parası yine benden çıktı
artık kendimi zapdetmeye çalışıyorum bide antideprasanlar iyi gelir derler senelerce kullandım 1-2 senedir kullanmıyorum bıraktım içmeyi
ondan beri daha iyiyimsinirlenince dua okuyup öyle sakinleşmeye çalışıyorum
gamyoncu bacim habire gelip gidiyosun yaz bi seyler
günaydın canım
yazıcam yazıcam da o kadar işim var ki bugün takılı kalmaktan korktum be bacım
o kadar çok işim var ki anlatamam valla:18:
hosgeldin canim
korkma burdakilerin hepsinin isi oluyo oyle pek gir gir samataya zaman olmuyo
ee ne islerin var bu gun
mutfağı temizliycem
süpürüp silicem
toz alıcam
wc banyo
zaman kalırsa halı silme
sence bunlar bugün biter mi azerinim
canim bunlar da ismi
sen burdakilerin islerini gorucen
bunlar nerdeyse rutin is olmus bizim icin
yaparsin yaparsin bu is icin sadece 2 saat yeter sana
benim bu gunku islerim
bulasik
yemek
utubu gun kacis yok
salonu mutfagi supurmek
toz almak
wc lavabo
belki camasir
doğru söylüyorsun canım da
ev işleriyle aram fazla olmadığından çok geliyor
inşallah bu topikte sizlerden birşey kapmaya çalışırım:13:
yoksa benim halim duman
evet baya isim varseninde bayağı varmışş
olur olur merak etme
valla ne yalan soyliyim iyi ki burayi acmisim cok motive oluyorum valla
dun baya bi isimize yarayacak videolar buldum bu gun zaman bulursam ana sayfamiza eklicem
corap nevresim ceket havlu ic camasiri t sirt katlamanin cok guzel yollarini falan gosteriyo
mutfagi dolaplari falan duzenlemek icin neler yapila bilir hepsi var
evet baya isim var
en cok zamanimi utu alicak
digerleri kolay is
ohh ohh ne güzel valla
o zaman bende bundan sonra bu topiğe aboneyimmmmm
her zaman bekleriz canim
hadi is basina o zaman
ben bulasiga daliyorum
kız sen nerelisin fındık fln kırıyonBende bugün oğlanı yıkadım kendimde o uyurken banyo yaptım(çocuk olunca banyoyu bile fırsat bulursan yapabiliyorsun)çamaşırlar vardı onları katladım sonra anneme bıraktım bugün yağmur var diye.pazarı yaptm annemede bişeyler aldım geldim..
hamsi yaptım kendime iftarlık.bu arada bende oruc tutuyorum ramazanda fazla tutamadım emzirdiğim için sıksık.ama şimdi oğlum ekgıda alıyor diye rahat tutabiliyorum orucumu...bi arkadaş daha vardı burda tutan sanırım.Allah kabul etsin niyetlerimizi inş...oğlanı aldım geldim emzirdim derken akşam oldu yarında fındık kırcm oğlum uyurken kurabiye için lazım oluyor hep.dursun kırılmış gine...
anacıım hamile halinla bütün bu işleri bi haftasonuna sığdırırsan senin bebe intihar ederçalışan bayan olarak tüm ev işlerini hafta sonuna sığdırmak ZORUNDAYIM:) bu hafta sonu cumts. gitmek zorunda oldugum bi mevlüt var 2 saatlik oraya gitcem onun dışında çamaşır yıkıcam 3 makine kurucak katlıcam ütü yapcam cam silcem koltukları silcem:) silip süpürmeyi saymıorum banyoyu bi güzel temizleyip tüm mikroorganizmalardan arındırmam lazım fayanları fıçalıcam mutfak dolaplarını silerim oh bitti üzelim hafta sonu pazartesi yine iş başı:)
anaaaaaaaaa ORDU mudoğma büyüme istanbul'luyum canım 3 sene önce eşimin memlketi olan ordu'ya geldik. malesef soba yakyorum hemde 2 tane biri oturma odasında biri holde ist dayken dğl gazlı evde otryodum ne rahattı sobanın bi tarafını ezdim zaten bi ara sinirle vurdum demiriyle ezildi
yoksa sen de mi benim gibi gezentesin ayoliyi geceler kızlar,,bende ev işlerinden muzdaribim,,öğlen birde görümcem gile gidicektik oğlanla
dışarıda işlerim vardı bir girdim salona oğlan çizmiş tükenmez kalemle koltuk örtüsünü hemen topladım makineye bastım..sabunlu su ile koltuğu sildim zor bela yetiştim görümceye..akşam beşte geldim hemen yemeğe giriştim gerçi her gün yoğun geçiyorda
evet züli varhadi size de iyi geceler kizlaryarin yine temizlik var
zaten bu antidepresanlar insanı daha da kötü yapıyomuş cnmnapimm azerinciim ya tutamıyom kendimi sinirsel rahatsızlıkta var çabuk sinirleniyorum
haklısın sinirlenipte etrafımdaki eşyalara zarar verdiğim çok oldu modem, telfon, bardak çanak sonra parası yine benden çıktı
artık kendimi zapdetmeye çalışıyorum bide antideprasanlar iyi gelir derler senelerce kullandım 1-2 senedir kullanmıyorum bıraktım içmeyi
ondan beri daha iyiyimsinirlenince dua okuyup öyle sakinleşmeye çalışıyorum
evet cnm mesela şu anda benimkiler yiyo birbirlerinicanim kusura bakma saat farkimiz oldugu icin cok gec olmustu aksam artik goz kapaklarimi tutamadim
bilirim canim ya
daha benim bi tane cocugum oldugu halde ara sira kafami duvara vurmak istiyorum sinirden
sende 4 tane var kim bilir neler cekiyosundur
ama oyle sinirlenince kimse sana gelip de yardim falan etmiyo valla ben orda kafayi yesem sinirden adam gelip cocugu goturup de oyun falan oynamiyo
e o zaman noluyo olan bana oluyo ya direk sinirlenmeden goturup atican kucaginaya da hic sinirlenmeden oyalamaya calisican
valla insanin sinirleri cok yipraniyo diger sekilde
günaydın canım
yazıcam yazıcam da o kadar işim var ki bugün takılı kalmaktan korktum be bacım
o kadar çok işim var ki anlatamam valla:18:
sence bunlar bugün biter mi azerinim
aaaaaaaaaaaa sen bugün ütü mü yapıcanbenim bu gunku islerim
bulasik
yemek
utubu gun kacis yok
salonu mutfagi supurmek
toz almak
wc lavabo
belki camasir
estos yaz bi seyler
kız sen nerelisin fındık fln kırıyon
karadenizli misin:26:
anacıım hamile halinla bütün bu işleri bi haftasonuna sığdırırsan senin bebe intihar eder
anaaaaaaaaa ORDU mu
ordunun derelerine mi gittiniz
yoksa sen de mi benim gibi gezentesin ayol
evet züli var
sen dün akşam annenlere gittin ya
benim de annemler bize geldi oturmaya
kızkardeşim yurttta kaliyi de biraz
bu hafta sonu eve gelmiş aslında haftaya gelecekti
ablama gidelim özledim demişsaat 20:30 da aradılar evdeyseniz geliceez diye
yedik içtik evi de dün süpürmüştüm emme
akşam bisküvi fln döküldü hep onun için
bugün tekrar süpürücem wc,lavabo ovucam evi topliicam