doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... Puf... Yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... Ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. Yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... Cinselliği sorun yapan bir tip değildir...
bazı erkekler karşındakinin zevk aldığını görünce daha çok mutlu oluyorlar. belki de senin eşinde böyle hissediyordur. benim eşim öyle çünkü.Beni memnun ettiğini görmek onu çok iyi hissettiriyormuş. Onu rahatlatmakta önemli ama belki seni mutlu edemediğini düşünüyordur. ayrıca doktoroda gitmeyebilirsin. Benimde böyle bir sorunum vardı. ben acıyacağını ve kasılıp kalacağımı bile bile o korkumun üzerine gittim. her seferinde yapmaya çalıştım. çok acı çekiyordum çünkü.Hiç yatağa girmek istemiyordum canım yanıyordu çünkü.ilişki bana işkence gibi geliyordu. Belime yastık koydum. rahat bir pozisyon aradım bir sürü şey denedim kendimce. ve bir süre sonra acılarım ve kasılmalarım azalmaya başladı. Sende kendince yöntemler bul bence. seni rahatlatacak şeyler yani ama asla erteleme sorununu.....Bak o zaman nasıl iyiye gidiyor herşey....Ben bu konuda hakkında konuşmak istiyorum onunla ama konuyu kapatıyor, amannn nasılsa hallederiz diyor, denemelerde başarısız olunca ağlıyorum sorun yapma aşkım yıllarca yapamayan var yaparız elbet boşverrr diyor... ayrıca bir şekilde rahatlatıyorum onu şimdi burda söylenmez o kadarı
Doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. Şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... puf... yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... cinselliği sorun yapan bir tip değildir...
cinsel hayatınızın tam anlamıyla olmayışının sıkıntısını sana bu yolla yansıtıyor bence.
temizliğe sarmış.
onunla konuş: senin bu gerginliğin bana yansıyor ve ben kendimi kapatıyor gibi kendini ifade etmeye çalış.
temizlik mi yapıyor bırak bitirsin. beğenmemiş mi yapsın sen karışma.
ama saygıda da kusur etme.
3 yıllık evliyim,benim de buraya açtığım çok konu oldu.nacizane tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim,konuşmadan olmuyor.sen istediğin kadar kendi içinde kur,memnun olsunlar diye şunu şöyle bunu böyle yapıyorum diye düşün,buna göre karşılık bekle falan filan...olmuyor.
eşini karşına alıp güzel güzel konuşacaksın,uygun bir anına getirip tabi.
10 aylık evlisin ve eşin cinselliği sorun etmiyor öyle mi??senin sorunun tam olarak burda işte!eşin sende bulamadığı arzularını ailesiyle,ev işiyle bastırmaya çalışıyor.cinselliği sorun yapan bir tip değil de ne demek!bütün erkeklerin tekj sorunu cinselliktir çoğu zaman.acı ama gerçek.evde cinsel hayat yolundaysa diğer problemler daha kolay çözülüyor.
eşine problemlerinizi çözebilmek için yalnız kalmanız gerektiğini,bu şekilde mutlu olamadığını anlat.ve hevesli görün.sorunlarınızı aştıktan sonra ailelerle geçirecek çoook vaktiniz olduğundan bahset. ve lütfen,yaza kadar kalın gibi laflar da söyleme,belki de eşin bundan rahatsız! kendisiyle vakit geçirmek için çabalamadığını düşünüyor,ne dersin?
Keşke en azından tatil konusunda ağırlığını koysadın.
Annenlerle gitmeyelim şeklinde değil de,başbaşa gidelim,balayı yapalım,annenlerle başka zaman gideriz şeklinde söyleyebilirdin.
Eşin,cinselliğin eksikliği yüzünden temizliğe takmış olabilir.
Bir başka ihtimalle,annesi çok titiz olduğu için öyle olmanı istiyor olabilir.
Şimdi annesi var diye iyi hissediyordur çünkü annesi herşeyi olması gerektiği gibi temizler,paklar diye düşünüyordur.
Annesi var,ev temiz,eşinin kafası rahat.
Eşinin ailesi uzak yoldan gelmiş,elbette kalacaklar ama 1 ay artı üzerine ramazan çok fazla.
Büyüklere saygı güzel tabii ama abartıp yaz sonuna kadar kalın demek gereksiz bir taviz.
Annenler gitsin demek olmaz ama ne zaman başbaşa kalacağız,bu şekilde rahatça yakınlaşamıyoruz gibi sözlerle rahatsızlığını belirtebilirsin.
3 yıllık evliyim,benim de buraya açtığım çok konu oldu.nacizane tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim,konuşmadan olmuyor.sen istediğin kadar kendi içinde kur,memnun olsunlar diye şunu şöyle bunu böyle yapıyorum diye düşün,buna göre karşılık bekle falan filan...olmuyor.
eşini karşına alıp güzel güzel konuşacaksın,uygun bir anına getirip tabi.
10 aylık evlisin ve eşin cinselliği sorun etmiyor öyle mi??senin sorunun tam olarak burda işte!eşin sende bulamadığı arzularını ailesiyle,ev işiyle bastırmaya çalışıyor.cinselliği sorun yapan bir tip değil de ne demek!bütün erkeklerin tekj sorunu cinselliktir çoğu zaman.acı ama gerçek.evde cinsel hayat yolundaysa diğer problemler daha kolay çözülüyor.
eşine problemlerinizi çözebilmek için yalnız kalmanız gerektiğini,bu şekilde mutlu olamadığını anlat.ve hevesli görün.sorunlarınızı aştıktan sonra ailelerle geçirecek çoook vaktiniz olduğundan bahset. ve lütfen,yaza kadar kalın gibi laflar da söyleme,belki de eşin bundan rahatsız! kendisiyle vakit geçirmek için çabalamadığını düşünüyor,ne dersin?
Egzersizleri yapmam için yalnız kalmam lazım, ama eşim sürekli ailesinin yanında oturmamı istediğimden yapamıyorum. Eskiden cinsellikte oyunlarımız da olurdu artık onlar da yok. Çok klasikleşti cinsellik durumları. Yarın bir gün biz ayrı bir şehirde oluruz, benim ailem gelir kalır, o zaman laf etmesinler istiyorum bir de ailesini görmek hakkı diye bir şey demek istemiyorum, kıyamıyorum... kötü gelin olmak istemiyorum laf ederek... ama çok çok sıkıldım... sevsem de bir yere kadar... şu anda resmen onun ailesiyle yaşıyrouz bizim evde...
Çok ilginç ya...Peki ne zamandır temizliği abartıyor ?
İlk aylarda böyle miydi ?
Veya evlenmeden önce çok titizlik yapar mıydı ?
canım çok üzüldüm her iki durumunada benim eşimin alileside yüzsüzdür ama ben asla yüzvermem mesafeli davranırım ne işleri var aylarca bende ya canım eşimle cinsellişk hayatımız çok renksiz sen yazmışsınki cinsellik oyunlarımız olurdu şu oyunları banada söylede bende uygulayayım barim
Doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. Şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... puf... yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... cinselliği sorun yapan bir tip değildir...
Olurdu işte artık o da yok
bir hanım 11 yıl vajinismusla yaşamış bitanem.arayı fazla açmayın hemen sen çözmeye çalışDoktora gitmeyi bile ben kendim istedim... Ona kalsa yavaş yavaş halledeceğiz... Konusunu açıp vajinismusun ne olduğunu nasıl çözmemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum konuyu kapatıyor, konuşmak hoşuna gitmiyromuş, nasılsa çözermişiz...