- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda itiraf etmeliyim niye bu kadar cok.doldugumu eltim de gebe besik almislar 400 tl ye benm.dusundigim besik ise 80 tl dusunebiliyomusunuz ben mi cok salagimkiskanmiyor.um asla biz borçla dugun yaptik onlarin.dugunune para verdik sıkıştı k o kadar ama durum komik degilmi
Benim sorumun cevabı yok mu bilen yazsın, bende batmandayım her ay 350 doğalgaz 550 lira 100 civarı elektrik ödüyorum bu tek su ucuz 10 20 arası
Babam emekli olmadan önce lojmandaydık, telefon dahil hiç bir şey ödemezdik. Tabi uzun yıllar önceydi, şimdi durumlar farklı mıdır bilmiyorum.Benim sorumun cevabı yok mu bilen yazsın, bende batmandayım her ay 350 doğalgaz 550 lira 100 civarı elektrik ödüyorum bu tek su ucuz 10 20 arası
soru neydi acabağğ?
elektrik doğalgaz kira su derdi yok demiş onu merak ettim
bati da neden düzelsin ki ? Aslinda Güneydogu görevi sizin icin muhtesem bir firsat olmus ama kullanamamissiniz...Toparlanin altinlarin duruyorsa onlari satarak borclari kapatabilirsin.Ama tekrar acmama sarti koymalisin esine,ilk is o kredi kartlarini kirip atmak olsun ! Allah düzüge cikarir bu günlerin de gecer muhakkak, sabir et..Kaynima para biriktirmeksek kv lere para vercektik ayni hesap hemde daha fazla zaman. Evet aslında hep fedakarlık yapan ben oldum hesaba karışamıyorum cunki zaten icindeyim her ay oturup hesap yapiyor danisiyor en makulo.yine onun yaptigi inşallah bati da duzelicek diyorum ama bugunlerde bunaldim cok
Öncelikle kolay gelsin. Size tavsiyem kredi kartı kullanımını minimuma indirmeniz.Sanirim bni cok yanlis anladiniz bn nerde israf yapmisim ki ne eşya ne kiyafet dugun borcu odedik araba aldık izinlere gttigimizde nakite dokunmadigimiz icin kredi karti na yuklendik ve limitleri 750 tl. Ve de aile lere gtti hep para. Besik mevzu da canimi su yuzden sıktı bborçlarıa evlendik onlar icin sıkıntı cektik onlar rahat ediyor
Benim sorumun cevabı yok mu bilen yazsın, bende batmandayım her ay 350 doğalgaz 550 lira 100 civarı elektrik ödüyorum bu tek su ucuz 10 20 arası
Az bir miktar olduğu için yok demiş olabilir arkadaş diye düşünüyorum.