Ev hediyesi “çakmak,kilot,dezenfektan”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milletin lafını takıyorsanız sizde laflarınıza dikkat edeceksiniz, kimse kardeşiyle dalga geçilmesinden hoşlanmaz..

Kv akraba mi ? Dayinizi tanıyor.Hata etmişsiniz hediyeyi beğenmezseniz bile kv'nizin kızkardeşi o kişi.Soylememeniz gerekirdi.Oda size patavatsızlık yapıp canınızı sıkmış.

Bende onu diyorum getirmeseydi keşke
Ya ama getirmiş anmış getirmiş eşinle gülmüşsun bitmiş görümcene kaynanana anlatma amacın dedikodu yapıp gülmek ama neden sana ezdirsinler ki bende kayınvaliden olsam çok bozulurdum görümce de teyzesine nasıl laf atttirmis anlamadım açıkçası

Dalga geçilmeyecek gibi mi Allah aşkınıza.
Eşiyle makarasini yapmış ,gülmüş geçmiş. Kayinvalidenin yanında kardeşiyle niye dalga geçiyor ? Geçemez! Konusu açılır anlatılır gulunur geçilir üstüne basa basa kahkaha atarak senin kardeşin cimrii ahahahahaha demek saçmalık!

Gördüm ya internette komik bi sayfada vardi parmakli gelin damat yikanma eldiveni hemde yuzuk parmagina örgüden yüzükler bile yapilmisti.

Ya görümcemle kız kardeş gibiyiz yani bir şey olunca konuşuyoruz işte teyzesi olması yaptığı saçmalığı değiştirmez ki benim teyzem yapsa onada aynı tepkiyi verrdim

Hahaha linç etmek gibi bi niyetim yoktu aslında.. Herkes her şakayı kaldıramıyor demek ki bi dahakine dikkat edersiniz olur biter, o kadar kafaya takacak bi şey değil
Aynen ya.Birde kv ile farklı mevzular döndü daha öncesinden 1 yıl önce felan ben sanırım kinlendim kızlar yani lafını yapmam birazda bu yüzden oldu gibime geliyor

Size bir çöp dahi getirmemesi gerekirmiş aslında. İkramlıkları da karşılık bekleyerek mi yapmıştınız ki vurguladınız onca hazırlamıştım diye. Bunları bir de kadının yüzüne söyleseydiniz ya arkasından çekiştirip de orda burda dalga geçene kadar.

İçi pimpislik bir insanım ben ondan hep bunlar

Sana yapılsaydı eminim böyle düşünürdün gene ben orada özen verildiğini vurgulamışım anlamak isteyene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…