Ev hediyesi “çakmak,kilot,dezenfektan”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceylede gülmemek gerek. Neticede eş ailesi, bügün iç içe olurlar yarin ondan kötüsü olmaz. Herzaman seviyeli ilişkiyi savundum yine savunucam.

Kardeşlerime ve aileme kendim çok kızarım yeri gelir ama ne eşime ne ailesine laf ettirmem. Muhtemelen kayınvalidenin de zoruna gitti. Yaptığı yanlış o da biliyor öyle olunca daha zoruna gitmiştir

Olacak iş var olmayacak iş var , bunun adı GÖRGÜSÜZLÜK. Cimri bile olsa insan iki ekmek alır yine de şu öküzlüğü yapmaz ya. Külot ne? Dezenfektan ne ? Çakmağı ne yapcam mesela ?

Teyzenin yaptığı çok yanlış. Eşinle konuşmuşsun zaten. Kayınvalideler arkadaşımız değiller. Eşimiz kadar da bizi sevip toleranslı olamazlar. Onun yaninda senin kardeşin de amma cimriymiş diye bir sohbetin ne gereği vardı? Hatalı oldugunuz nokta bu.

Bir insanın getirdiği hediye ile dalga geçilmez. Buna görgü denir, bilmem haberiniz var mı

Karşı taraf ister yoksulluğundan, ister psikiyatrik rahatsızlığından ya da cimriliğinden, ister yaşlılığından, ister bilgisizliğinden olsun ne getirmiş olursa olsun, dedikodusu yapılmaz, dalgası geçilmez

Görgü aileden gelir tabii, herkeste olmaz

Olabilir evet ama daha öncesinden cimriliğiyle ilgili dalga geçiyorlardı
E biliyormuşsunuz cimri olduğunu neden konuşuyorsunuz ki,kadının kardeşi bozulmuştur haliyle o da fırsatını bulup dayınızı araya sıkıstırmış haketmissiniz bence. Kendi aranızda konuşup gülmüşsünüz,koşa koşa gidip kayınvalidenize yetiştirmeseydiniz. Onun yaptığı ayıpsa sizinki de ayıp bence.
Ha aldıkları /getirdikleri normal mi değil mi o tartışılır ama diğer konuda istediğini söyleyen istemediğini işitir durumu olmuş.

Ben de tam olarak herkesin haddini bilmesi den bahsediyorum. Bana dalga geçer gibi külot çakmak getiren kişiye de haddini bildiririm. Ayıp ya. Sizin gibiler çevremizde dolaşıyor!
Kimse kimseye hediye götürmek zorunda değil ama götürmeyi tercih etmişse bir adabı var.

Yoo sonuna
Kadar haklısın
Az bıle yapmıssın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…