Ev hediyesi “çakmak,kilot,dezenfektan”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşine laf atarsan o da sana laf atar. Getirmiş ,gülmüş eglenmissiniz bırakın artık. Dusunememis ya da karakteri böyledir.

Kimseye mükemmel sunum falan borçlu değilsiniz. Ne alaka ya?
Canınız istiyorsa yapın tabi de gelinsiniz diye de tam zamanlı aşçı olmak zorunda değilsiniz millete.

Söylediğim kişi yabancı mı sence bu yakınlığı kurmuşuz ki konuşmuşuz.Kendisi bana anlatıyordu kardeşinin cimriliğini o zaman sorun yok şimdi mi oldu.Ozaman gülüyordu.Aynı şeyi ben yapsaydım sence kv nin tepkisi ne olurdu lütfen objektif ol.

Hediyenin bu sekilde konu edilmesini hoş bulmuyorum. Ha bana boyle bir hediye gelse kendi ailemle dalgasini gecerim gider ama tutup kadinin kardeşine bu muhabbeti yapmanizin bir anlami yok. Siz yabancisiniz o kardeşi neticede.

Eltim bana örgüden banyo icin yikanma şeyi hediye etmişti mesela. Anlamsiz geldi attım gitti konusunu da açmadim kimseye.

Kendisi istediği kadar gömebilir kardeşini. Kardeşi neticede. O zaman dayınıza laf ettiğinde de bozulmayacaksınız.

Öyle bir şey gelse bende açmazdım ki bacım çakmak diyorum ya

Ya tamam ben hatalıyım ama siz içinizde tutabilirmiydiniz cidden merak ediyorum.
Tutan tutuyor eşimin halasınin yüzlerce büyükbaş binlerce küçük baş birkaç son model traktör ve göz alabildiğince tarlası var. Kadın ağa resmen bana çorap verdi çorap . Hemde düğün hediyesi olarak . Sadece verdiği sey bu . Çocuk görme hediyesi de elli lira yani alsam bir garip almasam garip . Oturup bu konuyu düşünmedim . Sizin sorununuz evinize karisilmasiysa bununla ilgili konuşmanız lazım . Böyle pasif agresif tepkilerle anca haksız cikarsiniz

Örgü lif kız o
Güzel köpürürdü atmayaydın
Bana kullanişli gelmiyor onlar ya. Hediye olmak icin de garip, belki samimi olsak olabilirdi nebileyim.

Öyle bir şey gelse bende açmazdım ki bacım çakmak diyorum ya

Illa bir şey demek istiyorsaniz hediyeyi getiren kimse onun yuzune soyleyeceksiniz o zaman. Kardeşi ne yapsin mesela bu konuda? Oturup sizinle birlikte kardeşini mi gömsün? Kardesinin huyunu mu degistirsin?

Eee ne dediğine değil ne duyacağına bakacaksın. An da ne ile anarsan ann demişler hiçbir şey getirmeye de bilirdi kaynanain yüzüne yüzüne kardeşiyle ilgili laf edersen duyacağın cevaptan alinmayacaksin bence

Yani biz düşündük işte lafınıda ettik ama haklısınız kızlar ya söylememem gerekirdi ama benden önce eşime verdiği tepkilerde rahatsız edicydi.Daha önce konuşulanlara istinaden bende konuştum bu ortamı onlar daha önce oluşturmuştu.Dalgası çok geçildi ama gelinler konuşmamalı tabi

Bana kullanişli gelmiyor onlar ya. Hediye olmak icin de garip, belki samimi olsak olabilirdi nebileyim.
Al köpüklü köpüklü yıkan demiş işte
Ayyy bizde çeyiz kültürü vardır. Anneler el işi falan yaparlar. Ben çocuğum, komşu teyze de lif örüyor. O zaman böyle parmaklı eldiven gibi lifler modaydı herhalde, herkes ondan örüyordu. Elini içine geçiriyorsun kese gibi aynı. :) Ben de bilmiyordum sordum, X teyze bu işe yarıyor diye. O da kızından için ileride kocasıyla yıkansınlar diye örüyorum demişti.
Tövbe tövbe ya, 11-12 yaşlarındaydım şok olmuştum Bileğinde gül desenli parmaklı örgü lif
Aklıma geldi sen deyince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…