- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
Dün gece bir rüya gördüm bambaşka çok güzel bir ev hayal ettiğim gibi diyebilirim oraya taşınmışız nasıl mutluyum bunu kaynanama söylüyorum anlatıyorum şuanki oturduğumuz evi(kaynanamın evi) kiraya verin falan diyorum uykudan uyandım rüyaymış nasıl üzüldüm...Aile evine taşınmak pişmanlıktır başka hiçbişey değil...Kızlar selam. Size gene akıl danışmaya geldim kısaca özetlemeye çalışıcam.
Şimdi ben kv ile altlı üstlüyüm. 3 senelik evliyim. 6 ay öncesine kadar yeme içme birdi. Maaşıda annesine veriyordu eşim. Gelir giderler kvdendi. Herşeyin de lafını yaparlardı. Sanki eşim çalışmıyor da biz onlardan geçiniyoruz gibi davranırlardı.
Zaten evin reisi ben ne dersem o olur kafasında. Evime yatmadan yatmaya iniyordum.
Neyse eşimle babası bi konudan kavga etti normalde de pek anlaşamıyorlar ama annesine düşkün eşim.
Neyse eşim kv yi aradı, baya rest çekti. Kv cok bozuldu . Konuşmanın sonunda" bidahada ne ver bana ne al senin kesen ayrı benim ki ayrı " dedi ama kesinlikle evleri ayırmak için değil . Her kavgada böyle blöf yapıyor çünkü eşimin gene götürüp vereceğinden emin. Bende hiç çıkmadım o gunden sonra. Neyse olayın üstüne 3 gün sonra tam da maaş günüydü eşimde vermedi. Çünkü anladı bazı şeyleri. O işin sonu yok dedi
Kv baktı maaş gelmiyor bi şok oldu, bana geldi, Annemle ben muska yapmşız, annem onun ocağını yıkmış annem bu eve gelmeyecekmiş,ev onun muş. Ben doldurmuşum eşimi. Bu zamana kadar bana yemek pişirmiş evimin eşyasını ödemiş hepsi haram olsun muş!(eşimin maaşıyla ödediler) Daha neler neler. Bağırıp çağırdı komşular bile duymuş
Bende ,burası benim esimin evi bende senin gelininim bura benimde evim tabiki gelecek kimsenin de gunahını alma oglun kendi yaptı dedim . Yaaa kendi şeyine laf söylenince nası da dilin açılıyo felan dedi baya tartıştık.
Eşime küfürler beddualar etti.
Ama eşim 1 ay sonra onlarla barıştı. Evler ayrı gene tabi ki annesidir barışsın. Ben bayramlarda ve başka mecburiyetler haricinde asla kv nin yanına gitmiyorum.
Kendisi arada bi geliyor çocuk gibi azarlıyor beni. Örneklere girip konuyu uzatmak istemiyorum ama gözünün üstünde niye kaşın var derecesinde sataşıyor. Bağırıyor. beni sindirmek amacı. Hani evlerde ayrıldı ya hem nefret var içinde,hemde beni sindiriyor ki onun dediği olsun. Benim ağzım açılmasın. Ben o kadınla 5 dakika yanyana gelsem gidince sinirimden ağlıyorum kızlar.
Neyse ben o dediği lafları unutamıyorum. Bu olaydan önce ve sonrada,eşime arkamdan söylediği birsürü şey duydum ve aşırı soğudum.
'Evi temizlemiyor vs. gibi. Aldığı maaşı sorup ' iyi işte git o pinti çingenene ver" demeleri..
Hele sürekli beni azarlaması..
Onunla asla eskisi gibi samimi olup evime girmesini saatlerce oturmasını istemiyorum. Hele aklında tekrar birleşmek vs geçiyorsa asla direk boşanırım bu kadar netim. Artık onlara muhtac yasayamam.
Onun amacı türlü bahanelerle 100-200 eşimden ala ala,yavas yavaş eski düzene dönmek olabilir. Her markete gittiğimizde de görümcem ne kadar tuttu 200 tuttumu vs diye soruyor onuda anlamiyorum.
Ama içim onlardan yana acayip huzursuz. Şuan düzenimiz çok iyi, ama eminim onlar biyerde bişey yapacak. Uni. Okuyan 2 kardesine zaten biz destek olucaz. Ama diğer türlü kvye verilmesini asla istemiyorum.
Eşimse bi tartışmamızda bikere yanlarına gitmediğimi vs ima etti. Onunda Baya içine dert oluyor görüşmemem.
İlk zamanlar kıyamet kopsa girmiyordu evime kv ama simdi girip çıkıyor nadiren. Eminim eskisi gibi oturcak gelip gene yakında.
Sizce unutmalı mıyım? Eskisi gibi gelmeye başlarsa tavırlı mı olmalıyım? Yoksa unutup gene samimiyetimle devam mı etmeliyim ... yerimde olsanız ne yaparsınız.. ben bu kadına nasıl davranmalıyım. Daha anlatmadığım çok şey var kızlar...
Bence mesafeni koru başka uğraşlar ortamlar bul seni evde tutmayacak(ben bunu yapıyorum haftanın 2-3 günü başka ortamlarda diğer iki günü annemlerde diğer günler evde oluyorum)mesafeden güzeli yok eşimin ailesi 200-300 metre uzaklıkta baktım en son bayramda gitmişim gelecek hafta giderim eşimle beraber ayda bir yeter bana.