- 10 Ekim 2014
- 31.473
- 140.770
- Konu Sahibi Hemsirehanim01
Benim çeyizimde de var onlardan. Üstünde de gelinle damat var
Yikandiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çeyizimde de var onlardan. Üstünde de gelinle damat var
Kocam yok. Ona saklıyorum lifimizi ashsjsjajah onsuz olmazYikandiniz mi
Gayet anlaşılır, yanlış anladığım bir şey yok. Benim insanlardan böyle bir beklentim yok. Misafir eli boş da gelebilir. Nezaketen ufak bir şey de getirebilir. Dandik bir şey aldıysa da kullanmayıveririm. Arkasından atıp tutmanın ona buna anlatıp da dalga geçmenin alemi yok. Sizin yaptığınız onunkinden daha iyi mi zannediyorsunuz?Sana yapılsaydı eminim böyle düşünürdün gene ben orada özen verildiğini vurgulamışım anlamak isteyene
Yorumunuz için teşekkür ederim beni anlayan birisi olduğu için çok mutluyum şu an.Kalkıp ne kendi kardeşimle nede annemle bunun muhabbetini yaptım ki yapmam.Görümcemle her şeyi konuşuruz diye anlattım eşimde konuşunca bende diyeceğimi dedim ama keşke demeseydimYa bazen burda yazılan yorumları anlamlandıramıyorum. Arkadaş kadın yeni gelin evine don getirmiş DONN... Kendinize gelin ya kıza bos bos yuklenmeyin. herkes eşi dahil konuyu masaya yaptırmıs konusuyorken kız da konusmus sonra kaymana çat diye laf sokmus. Alıp o donu bayrak diye evlerinden sallandırmak lazım böyle ayıp bişey olabilir mi... Durumu yoksa getirmesin. dezenfektan getirsin sadece yeter de artar allah razı olsum der geçersin.hadi çakmağı da anlarım. Don ne alaka.
Yani cimriyse iyi bile getirmiş 5 çakmak ama kaynananın dediği doğru demekki zoruna gitti kardeşine laf etmen oda kaynanaligini konusturmus uzgunumKızlar dün eşimin teyzesi ilk kez evime geldi yeni evli sayılırız.Gelirken ev hediyesi olarak 1 adet dezenfektan 5 adet çakmak ve birkaç tane alt iç çamaşırı getirmiş.Fakat ben bunların yardım paketinin içerisinden çıktığını biliyorum ama teyzesi benim bildiğimi bilmiyor.Şöyle ki ben kısa süreli şok geçirdim kızlar evime ilk kez geleceği için çok güzel ikramlıklar hazırladım özendim açıkçası.Ne bileyim çakmak nedir ya başınıza böyle bir şey geldi mi diyeceğimde ilk ve tek örneğimdir bu konuda.Eşimle dalgasını felan geçtik.
Teyzesi normalde çok cimriymiş arkadaşlar.
Bugün kv ye gittik bu konu açıldı işte gülerek anlatıyoruz şok olduk felan diye,kv eşime bakarak ne bekliyordun ne yapacaktı dedi!Bende nasıl yani dedim evime ilk kez geliyor ve getirdiği şeye bak dedim resmen cimriliğinden ve sende savunma kardeşini dedim ama gülerek.Dönüp bana senin dayın ne getirdi dedi.(dayım evlenirken bana düğün hediyesi alamamıştı)Bunu yüzüme vurunca ben şok oldum kızlar bunu nasıl düşünüp söyledi aklım almıyor resmen içerisinde saklamış ve şak diye söyledi.Hediye meselesini görümcemede anlattım ve oda şok oldu insan utanır onu getirmeye teyzem aşırı cimri felan dedi gülüp geçtik.Ama kv gayet sert bir tepki verdi hiç beklemiyordum kızlar gülüp dalga geçeceğini düşünmüştüm.Bende o an sadece dayım geldiğinde hazırlık yapmamıştım kardeşin gelecek diye uğraştım dedim.O sırada kapı çaldı konu kapandı ama benim gözüme uyku girmedi kızlar insanların dediklerini çok takıyorum sizce hatalı mıyım lafını ettiğim için?
insan karsisindakini kendisi gibi sanip icerliyor esasinda , sorun oradan basliyor. Siz esinizin halasi ,diye deger verip ozerek hazirlanmissiniz, buyugumuzdur diyerek evine kaydadeger hediyeler goturmussunuz, karsiligi boyle sacma seyler olunca insan icerler haliyle..İçi pimpislik bir insanım ben ondan hep bunlar
Ajdjdnfk kız çakmağı ne yapayım sigarada içmiyorum kiYani cimriyse iyi bile getirmiş 5 çakmak ama kaynananın dediği doğru demekki zoruna gitti kardeşine laf etmen oda kaynanaligini konusturmus uzgunum
Kız kocam başlattıYa gerçekten hayatı bu kadar niye ciddiye alıyorsunuz bir bana mı komik geliyor çakmak nedir kusura bakmayın da ay canım düşünmüş almış bir durum yok ki ortada canım sende hızını alamamış kv ne yetistirmissin samimiyete dayanip ama unutuyoruz işte onlar için bizler daima el kızıyız
Aynen öyle keske demeseydin tabi amaortamı da onlar hazırlamıslar. Madem kaldıramıycaklardı sözünü senim yanında yorum yapmadan kapatsalardı konuyu sen de ona göre hareket ederdin. Talihsiz bi durum olmus ama bence kendini suclama evine don getiren kadın utansın. İnsan azıcık düşünür yani.. Bence kv den de baya utanmış teyze adına ondan o adar bozulmuş sana rezil oldular diye o tepkiyi vermiş yoksa herkes bilir eve gelmeyem hediye gelen hediye dondan iyidirYorumunuz için teşekkür ederim beni anlayan birisi olduğu için çok mutluyum şu an.Kalkıp ne kendi kardeşimle nede annemle bunun muhabbetini yaptım ki yapmam.Görümcemle her şeyi konuşuruz diye anlattım eşimde konuşunca bende diyeceğimi dedim ama keşke demeseydim
Durum tam olarak bu.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içininsan karsisindakini kendisi gibi sanip icerliyor esasinda , sorun oradan basliyor. Siz esinizin halasi ,diye deger verip ozerek hazirlanmissiniz, buyugumuzdur diyerek evine kaydadeger hediyeler goturmussunuz, karsiligi boyle sacma seyler olunca insan icerler haliyle..
benim oz teyzem bebegim dogdugunda iki kiziyla 5'er dolar getirmislerdi , ellerinde sallayarak ; igne yok mu yakasina takalim diyorlardi ustelik ... halbuki annem onun torunlarina ceyrek altin harici orgu hirkalar , patikler. hastaneye cicekler vs ne varsa doldurmustu... dalga mi geciyorsun ne 5 dolari hic getirmeseydin yani demistim ben de arkalarindan haliyle...
siz de artik ederi kadar deger verin takmayin.. evinizde huzurla oturun..mutluluklar : )
Mantıklı başlamaya bende eşimle gülerdim böyle bir duruma çünkü senin yaptığın birşey yok rahat ol ama gardını düşürme kvne burda yazanların hepsi mükemmel gelin güzel ahlâk bekçileri biz onlar gibi olamayızKız kocam başlattı
Aynen ya neyse bu konu kapanabiliyor mu ya linç edilmekten bir hal oldum kurtarın beniiiiSanki kv farklı hesaplardan yazıyor gibi sjbxxknxAynen öyle keske demeseydin tabi amaortamı da onlar hazırlamıslar. Madem kaldıramıycaklardı sözünü senim yanında yorum yapmadan kapatsalardı konuyu sen de ona göre hareket ederdin. Talihsiz bi durum olmus ama bence kendini suclama evine don getiren kadın utansın. İnsan azıcık düşünür yani.. Bence kv den de baya utanmış teyze adına ondan o adar bozulmuş sana rezil oldular diye o tepkiyi vermiş yoksa herkes bilir eve gelmeyem hediye gelen hediye dondan iyidir
Kız yok çoğunun içi kokuşmuştur öyle diyenlerin biz açığa döküyoruz diye linç ettiler anam ağız tadıyla konuda açamıyoz gayrıMantıklı başlamaya bende eşimle gülerdim böyle bir duruma çünkü senin yaptığın birşey yok rahat ol ama gardını düşürme kvne burda yazanların hepsi mükemmel gelin güzel ahlâk bekçileri biz onlar gibi olamayız
Evet mevzu tuhaf lakin dalga geçmeniz hoş değil.Kızlar dün eşimin teyzesi ilk kez evime geldi yeni evli sayılırız.Gelirken ev hediyesi olarak 1 adet dezenfektan 5 adet çakmak ve birkaç tane alt iç çamaşırı getirmiş.Fakat ben bunların yardım paketinin içerisinden çıktığını biliyorum ama teyzesi benim bildiğimi bilmiyor.Şöyle ki ben kısa süreli şok geçirdim kızlar evime ilk kez geleceği için çok güzel ikramlıklar hazırladım özendim açıkçası.Ne bileyim çakmak nedir ya başınıza böyle bir şey geldi mi diyeceğimde ilk ve tek örneğimdir bu konuda.Eşimle dalgasını felan geçtik.
Teyzesi normalde çok cimriymiş arkadaşlar.
Bugün kv ye gittik bu konu açıldı işte gülerek anlatıyoruz şok olduk felan diye,kv eşime bakarak ne bekliyordun ne yapacaktı dedi!Bende nasıl yani dedim evime ilk kez geliyor ve getirdiği şeye bak dedim resmen cimriliğinden ve sende savunma kardeşini dedim ama gülerek.Dönüp bana senin dayın ne getirdi dedi.(dayım evlenirken bana düğün hediyesi alamamıştı)Bunu yüzüme vurunca ben şok oldum kızlar bunu nasıl düşünüp söyledi aklım almıyor resmen içerisinde saklamış ve şak diye söyledi.Hediye meselesini görümcemede anlattım ve oda şok oldu insan utanır onu getirmeye teyzem aşırı cimri felan dedi gülüp geçtik.Ama kv gayet sert bir tepki verdi hiç beklemiyordum kızlar gülüp dalga geçeceğini düşünmüştüm.Bende o an sadece dayım geldiğinde hazırlık yapmamıştım kardeşin gelecek diye uğraştım dedim.O sırada kapı çaldı konu kapandı ama benim gözüme uyku girmedi kızlar insanların dediklerini çok takıyorum sizce hatalı mıyım lafını ettiğim için?