Ev hediyesi “çakmak,kilot,dezenfektan”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dün eşimin teyzesi ilk kez evime geldi yeni evli sayılırız.Gelirken ev hediyesi olarak 1 adet dezenfektan 5 adet çakmak ve birkaç tane alt iç çamaşırı getirmiş.Fakat ben bunların yardım paketinin içerisinden çıktığını biliyorum ama teyzesi benim bildiğimi bilmiyor.Şöyle ki ben kısa süreli şok geçirdim kızlar evime ilk kez geleceği için çok güzel ikramlıklar hazırladım özendim açıkçası.Ne bileyim çakmak nedir ya başınıza böyle bir şey geldi mi diyeceğimde ilk ve tek örneğimdir bu konuda😂.Eşimle dalgasını felan geçtik.
Teyzesi normalde çok cimriymiş arkadaşlar.
Bugün kv ye gittik bu konu açıldı işte gülerek anlatıyoruz şok olduk felan diye,kv eşime bakarak ne bekliyordun ne yapacaktı dedi!Bende nasıl yani dedim evime ilk kez geliyor ve getirdiği şeye bak dedim resmen cimriliğinden ve sende savunma kardeşini dedim ama gülerek.Dönüp bana senin dayın ne getirdi dedi.(dayım evlenirken bana düğün hediyesi alamamıştı)Bunu yüzüme vurunca ben şok oldum kızlar bunu nasıl düşünüp söyledi aklım almıyor resmen içerisinde saklamış ve şak diye söyledi.Hediye meselesini görümcemede anlattım ve oda şok oldu insan utanır onu getirmeye teyzem aşırı cimri felan dedi gülüp geçtik.Ama kv gayet sert bir tepki verdi hiç beklemiyordum kızlar gülüp dalga geçeceğini düşünmüştüm.Bende o an sadece dayım geldiğinde hazırlık yapmamıştım kardeşin gelecek diye uğraştım dedim.O sırada kapı çaldı konu kapandı ama benim gözüme uyku girmedi kızlar insanların dediklerini çok takıyorum sizce hatalı mıyım lafını ettiğim için?
Milletin lafını takıyorsanız sizde laflarınıza dikkat edeceksiniz, kimse kardeşiyle dalga geçilmesinden hoşlanmaz..

Kızlar dün eşimin teyzesi ilk kez evime geldi yeni evli sayılırız.Gelirken ev hediyesi olarak 1 adet dezenfektan 5 adet çakmak ve birkaç tane alt iç çamaşırı getirmiş.Fakat ben bunların yardım paketinin içerisinden çıktığını biliyorum ama teyzesi benim bildiğimi bilmiyor.Şöyle ki ben kısa süreli şok geçirdim kızlar evime ilk kez geleceği için çok güzel ikramlıklar hazırladım özendim açıkçası.Ne bileyim çakmak nedir ya başınıza böyle bir şey geldi mi diyeceğimde ilk ve tek örneğimdir bu konuda😂.Eşimle dalgasını felan geçtik.
Teyzesi normalde çok cimriymiş arkadaşlar.
Bugün kv ye gittik bu konu açıldı işte gülerek anlatıyoruz şok olduk felan diye,kv eşime bakarak ne bekliyordun ne yapacaktı dedi!Bende nasıl yani dedim evime ilk kez geliyor ve getirdiği şeye bak dedim resmen cimriliğinden ve sende savunma kardeşini dedim ama gülerek.Dönüp bana senin dayın ne getirdi dedi.(dayım evlenirken bana düğün hediyesi alamamıştı)Bunu yüzüme vurunca ben şok oldum kızlar bunu nasıl düşünüp söyledi aklım almıyor resmen içerisinde saklamış ve şak diye söyledi.Hediye meselesini görümcemede anlattım ve oda şok oldu insan utanır onu getirmeye teyzem aşırı cimri felan dedi gülüp geçtik.Ama kv gayet sert bir tepki verdi hiç beklemiyordum kızlar gülüp dalga geçeceğini düşünmüştüm.Bende o an sadece dayım geldiğinde hazırlık yapmamıştım kardeşin gelecek diye uğraştım dedim.O sırada kapı çaldı konu kapandı ama benim gözüme uyku girmedi kızlar insanların dediklerini çok takıyorum sizce hatalı mıyım lafını ettiğim için?
Kv akraba mi ? Dayinizi tanıyor.Hata etmişsiniz hediyeyi beğenmezseniz bile kv'nizin kızkardeşi o kişi.Soylememeniz gerekirdi.Oda size patavatsızlık yapıp canınızı sıkmış.

Bende onu diyorum getirmeseydi keşke
Ya ama getirmiş anmış getirmiş eşinle gülmüşsun bitmiş görümcene kaynanana anlatma amacın dedikodu yapıp gülmek ama neden sana ezdirsinler ki bende kayınvaliden olsam çok bozulurdum görümce de teyzesine nasıl laf atttirmis anlamadım açıkçası

Dalga geçilmeyecek gibi mi Allah aşkınıza.
Eşiyle makarasini yapmış ,gülmüş geçmiş. Kayinvalidenin yanında kardeşiyle niye dalga geçiyor ? Geçemez! Konusu açılır anlatılır gulunur geçilir üstüne basa basa kahkaha atarak senin kardeşin cimrii ahahahahaha demek saçmalık!

Al köpüklü köpüklü yıkan demiş işte :KK70:
Ayyy bizde çeyiz kültürü vardır. Anneler el işi falan yaparlar. Ben çocuğum, komşu teyze de lif örüyor. O zaman böyle parmaklı eldiven gibi lifler modaydı herhalde, herkes ondan örüyordu. Elini içine geçiriyorsun kese gibi aynı. :) Ben de bilmiyordum sordum, X teyze bu işe yarıyor diye. O da kızından için ileride kocasıyla yıkansınlar diye örüyorum demişti. :KK70:
Tövbe tövbe ya, 11-12 yaşlarındaydım şok olmuştum :KK70: Bileğinde gül desenli parmaklı örgü lif :KK70:
Aklıma geldi sen deyince :KK70:

Gördüm ya internette komik bi sayfada vardi parmakli gelin damat yikanma eldiveni hemde yuzuk parmagina örgüden yüzükler bile yapilmisti. 😄😄😄😄😄

Ya ama getirmiş anmış getirmiş eşinle gülmüşsun bitmiş görümcene kaynanana anlatma amacın dedikodu yapıp gülmek ama neden sana ezdirsinler ki bende kayınvaliden olsam çok bozulurdum görümce de teyzesine nasıl laf atttirmis anlamadım açıkçası
Ya görümcemle kız kardeş gibiyiz yani bir şey olunca konuşuyoruz işte teyzesi olması yaptığı saçmalığı değiştirmez ki benim teyzem yapsa onada aynı tepkiyi verrdim

Hahaha linç etmek gibi bi niyetim yoktu aslında.. Herkes her şakayı kaldıramıyor demek ki bi dahakine dikkat edersiniz olur biter, o kadar kafaya takacak bi şey değil
Aynen ya.Birde kv ile farklı mevzular döndü daha öncesinden 1 yıl önce felan ben sanırım kinlendim kızlar yani lafını yapmam birazda bu yüzden oldu gibime geliyor

Size bir çöp dahi getirmemesi gerekirmiş aslında. İkramlıkları da karşılık bekleyerek mi yapmıştınız ki vurguladınız onca hazırlamıştım diye. Bunları bir de kadının yüzüne söyleseydiniz ya arkasından çekiştirip de orda burda dalga geçene kadar.

Size bir çöp dahi getirmemesi gerekirmiş aslında. İkramlıkları da karşılık bekleyerek mi yapmıştınız ki vurguladınız onca hazırlamıştım diye. Bunları bir de kadının yüzüne söyleseydiniz ya arkasından çekiştirip de orda burda dalga geçene kadar.
Sana yapılsaydı eminim böyle düşünürdün gene ben orada özen verildiğini vurgulamışım anlamak isteyene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X