Sizin adınıza sevindim inşallah benim de hayatım düzene girerSanırım depresyona girdim o dönem, ölürüm kitap okumak için, evimin bir odası kütüphane ama aylarca tek sayfa okuyamadım. Dikiş dikmeye bayılırım, oturup üç beş parça anca diktim. En son mutfakta kalebodurların aralarını fırçalarken bulunca kendimi tamam dedim çalış artık. Çok stresli bir işi bıraktım, çok yormuştu beni 17 yıl aynı yerde, evime yakın bir yerde bana hafif gelen bir işe başladım, şükür normale döndü herşey
Agauhaah bunu bende soylerdimHiç bana göre değil
Ben hiç izleyemem o tür programları.zaten uzun zamandır tv izlemiyorum hiç.Müge Anlı'yla başlayabilirsin benceGördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor
Zeka yasimdan bahsetmek istememistimBen çizgifilmlerin şarkılarını full ezberledim
Mesela çocuk karmı gösterdi kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor şarkısı
Bezi bırakma döneminde bezleri attık külotlar giydik şarkısı
Kalplumbağada tospik tospik canım arkadaşım şarkısı hepsini ezberledim ya
Bence çocuğu olan herkesin yapması gereken bir şeyZeka yasimdan bahsetmek istememistim
Evet tabiki oyle o isin espirisiBence çocuğu olan herkesin yapması gereken bir şey
İnşallah dört gözle bekliyorum o günleriEvet tabiki oyle o isin espirisi. Iyiki varlar . Sizinde olucak hersey yoluna girecek ve siz bu bol bos zamani aricaksiniz . Herkes benzer yollardan gecti yalniz degilsiniz
Daha cok psikolojisi bozulurMüge Anlı'yla başlayabilirsin benceGördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor
Bende hic bir sarki sozlerini bilmem ama cizgifilm sarkilari hareketleriyle ezberledimEvlendim isi biraktim sonra bebegim oldu herkes muge anli izlerdi bana cok komik gelirdi o zamanlar, kizim buyudu gunduz tw ona aitti hep trt cocuk izledim o biraz buyudu ben 2. Dogurdum dunde ogluma cizgifilm actim heide izlerken derinlere daldim Allaaam dedim ben ne zaman muge anli izlicem
Sohbet grupları var aslında burda da. Onlara katılabilirsiniz. Ben olsam spor yapardım bol bol, değişik tarifler denerdim, okumak istediğim kitapları okurdum. Saç bakımı, cilt bakımı yapardım. Ayy evdeyken yapılacak çok şey var.Süpersiniz gerçekten yazarken kimse dönüş yapmaz diye düşünmüştüm ama dönüş oldukça mutlu oldum
Peki bu yazdigiin cocuk sarkilarini istemsizce melodik okumamBende hic bir sarki sozlerini bilmem ama cizgifilm sarkilari hareketleriyle ezberledim
Sar sar sar makarayi, annecigim gelsene, ceviz adam sip sap sop, bikactanede fransizca var
Valla hic muge anli esra erol bakacak vaktim olmuyo benimde
Bakmasam daha iyi olur bence
Ben sip sap sopda kalim
İnanın belli bir süre sonra hiçbiri yetmiyorSohbet grupları var aslında burda da. Onlara katılabilirsiniz. Ben olsam spor yapardım bol bol, değişik tarifler denerdim, okumak istediğim kitapları okurdum. Saç bakımı, cilt bakımı yapardım. Ayy evdeyken yapılacak çok şey var.
İnanın belli bir süre sonra hiçbiri yetmiyor
İşimi sevdiğimden değil o temponun değişmesinde sorunum işe giderken de evde şimdi yapılanları yapıyordum ama topun olduğumdan zaman hızla geçiyordu. Yurt yönetim personeliydim buarada düşman başına bir memurlukİş yerinde sabatan aksama ne konuşup ne yapiyorsunuz o kadar hiç bir sey yetmiyor.
Ben de bir donem çaliştim ama eve gidesim kendi sevdiğim şeyleri yapasim geliyordu.Bu kadar aşkla ne yapiyorsunuz valla işinizi merak ediyor insan.
Doğrudur, benim hiç öyle zamanım olmadığı için çok cazip geliyor şu andaİnanın belli bir süre sonra hiçbiri yetmiyor
Çalışırken bana da öyle geliyordu ama evde olunca öyle olmuyormuşDoğrudur, benim hiç öyle zamanım olmadığı için çok cazip geliyor şu anda
İşten ayrılırken ben de bunların hayalini kurmuştum ama bir kaç ay sonra insan sıkılıyor köle gibi çalışmaya o kadar alışmışım ki boşlukta hissediyorum kendimi.İnsan kendiyle nasıl vakit geçirmez, aklım almıyor.
Keşke benim vaktim olsa, evde durabilsem. Asla sıkılmam. Kendimi oyalayacak bir şey muhakkak bulurum. Bir sürü kitap alırım, onları okurum. Netflix’ten, Prime Video’dan, Amazon’dan dizileri takip ederim. Evi temizlerim, dolaplarımı düzeltirim. Doğa yürüyüşüne çıkarım. Fitness’a yazılırım. Bazen alışveriş yaparım. Haftada bir günü cilt bakımına ayırırım.
Biz seninle ayni dili konusuyoruzPeki bu yazdigiin cocuk sarkilarini istemsizce melodik okumam
34 haftalık hamileyim, raporum var ama işten yeni geldim. Ayaklarımın altı ağrıyorİşten ayrılırken ben de bunların hayalini kurmuştum ama bir kaç ay sonra insan sıkılıyor köle gibi çalışmaya o kadar alışmışım ki boşlukta hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?