Ev hanımı olmaya nasıl alışılır?

Sizin adınıza sevindim inşallah benim de hayatım düzene girer

Hiç bana göre değil
Agauhaah bunu bende soylerdim hic bakmadimda mugeye.. ama simdi vaktim Olunca izliyorum, cunku merak ediyorum insanlarin akibetini…hatta sabah evdeysem islerimi
Yaprken tv sesini acip dinliyorum buarada baska hic bir gunduz programi vs izlemem.. esra zahide vs hic sevmem cunku icerikler cok bos geliyor bana. Muge oyle degil hem kadini cok seviyorum

Bence hobi bul yani boyle gecmez zaman.. kitap, yemek, film, dikis, nakis.. ya da evden yapabilecegin daha az stresli bir is varsa eger.. pasta borek yapip sat mesela hem kafan dagilir.

Ben dikis dikmeye baslamistim cocuk icin tedaviye basladigimda.. ve o ay hamile kalmistim cunku kafami sadece dikecegim
Seyler kapliyordu

Zeka yasimdan bahsetmek istememistim

Bende hic bir sarki sozlerini bilmem ama cizgifilm sarkilari hareketleriyle ezberledim
Sar sar sar makarayi, annecigim gelsene, ceviz adam sip sap sop, bikactanede fransizca var
Valla hic muge anli esra erol bakacak vaktim olmuyo benimde
Bakmasam daha iyi olur bence
Ben sip sap sopda kalim

Süpersiniz gerçekten yazarken kimse dönüş yapmaz diye düşünmüştüm ama dönüş oldukça mutlu oldum
Sohbet grupları var aslında burda da. Onlara katılabilirsiniz. Ben olsam spor yapardım bol bol, değişik tarifler denerdim, okumak istediğim kitapları okurdum. Saç bakımı, cilt bakımı yapardım. Ayy evdeyken yapılacak çok şey var.

Peki bu yazdigiin cocuk sarkilarini istemsizce melodik okumam

İnanın belli bir süre sonra hiçbiri yetmiyor

İnanın belli bir süre sonra hiçbiri yetmiyor

İş yerinde sabatan aksama ne konuşup ne yapiyorsunuz o kadar hiç bir sey yetmiyor.
Ben de bir donem çaliştim ama eve gidesim kendi sevdiğim şeyleri yapasim geliyordu. Bu kadar aşkla ne yapiyorsunuz valla işinizi merak ediyor insan.

İşimi sevdiğimden değil o temponun değişmesinde sorunum işe giderken de evde şimdi yapılanları yapıyordum ama topun olduğumdan zaman hızla geçiyordu. Yurt yönetim personeliydim buarada düşman başına bir memurluk

İnsan kendiyle nasıl vakit geçirmez, aklım almıyor.
Keşke benim vaktim olsa, evde durabilsem. Asla sıkılmam. Kendimi oyalayacak bir şey muhakkak bulurum. Bir sürü kitap alırım, onları okurum. Netflix’ten, Prime Video’dan, Amazon’dan dizileri takip ederim. Evi temizlerim, dolaplarımı düzeltirim. Doğa yürüyüşüne çıkarım. Fitness’a yazılırım. Bazen alışveriş yaparım. Haftada bir günü cilt bakımına ayırırım.

İşten ayrılırken ben de bunların hayalini kurmuştum ama bir kaç ay sonra insan sıkılıyor köle gibi çalışmaya o kadar alışmışım ki boşlukta hissediyorum kendimi.

İşten ayrılırken ben de bunların hayalini kurmuştum ama bir kaç ay sonra insan sıkılıyor köle gibi çalışmaya o kadar alışmışım ki boşlukta hissediyorum kendimi.
34 haftalık hamileyim, raporum var ama işten yeni geldim. Ayaklarımın altı ağrıyor Beynimi hiç söylemiyorum bile. Bende hiç bir şeyi düşünmediğim, telefonumun çalmadığı, ayaklarımı uzatıp çayımı yudumladığım bir günün hayalini kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…