Valla ben pandemide çalışamadım baya evde kalmak zorunda kaldım ve alışamadım hayatım karman çorman oldu, şimdi çok şükür düzenim, işim tekrar eskisi gibi oldu, çalışmaya alişan bir insan için akşama kadar evde oturmak resmen eziyet gibi bişey...Merhaba,
Yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım çünkü beni psikolojik olarak çok yıprattı ve psikolojik tedavi görmek zorunda kaldım. Şu an o günlerden kalma sıkıntılar devam ediyor evliyim ama gündüzleri kendimi çok yalnız hissediyorum iş arkadaşlarım çalıştığından onlarla da görüşemiyoruz. Yoğun bir tempodan çıktıktan sonra boşluğa düştüm ev işleri ve hobiler de sıkıntımı gidermiyor. Tüp bebek sürecindeyim sanırım ilaçların da etkisiyle patlayacak gibi oluyorum. Sizce ne yapabilirim bu hayata alışmak için? Bir de bildiğiniz günlük sohbet edip kafa dağıtabileceğim kadınlar arası sohbet grupları var mı?
Kesinlikle öyle ama sağlık sorunlarım yüzünden bir süre başlayamam çalışmaya kafamı dağıtacak bir şeyler arıyorum ama hiçbir şey yetmiyorValla ben pandemide çalışamadım baya evde kalmak zorunda kaldım ve alışamadım hayatım karman çorman oldu, şimdi çok şükür düzenim, işim tekrar eskisi gibi oldu, çalışmaya alişan bir insan için akşama kadar evde oturmak resmen eziyet gibi bişey...
Daha çok etkileşimli sohbet edebileceğim bir grup arıyorum işin açıkçası. Bunu yapacağım hiç. Aklıma gelmezdi ama yelegram gruplarına bile baktım bir şey bulamadım benim gibi sıkılan birileri mutlaka vardır bir araygelsek bence çok eğlenirizKadınlar kulübü var diyeceğim ama siz zaten keşfetmişsiniz
Iyice depresyona girer kadın :)Müge Anlı'yla başlayabilirsin benceGördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor
Hiç bana göre değilMüge Anlı'yla başlayabilirsin benceGördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor
Kesinlikle kafayı yerimIyice depresyona girer kadın :)
Evlendim isi biraktim sonra bebegim oldu herkes muge anli izlerdi bana cok komik gelirdi o zamanlarMüge Anlı'yla başlayabilirsin benceGördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor
Kendinize bazı uğraşlar bulun sakın dış dünyadan kopmayın, ev hanımları kendilerini mutfağa hapsediyorlar ve bu çok yanlış, arada eşinizle aktiviteler yapın, evde de örgü vs yapıp sanal ortamda satış yapın mesela , kitaplar okuyun, Nevzat Tarhan, Doğan Cüceloğlu, mü'min Sekman gibi kişisel gelişim ve psikolojik kitapları önerebilirim...Kesinlikle öyle ama sağlık sorunlarım yüzünden bir süre başlayamam çalışmaya kafamı dağıtacak bir şeyler arıyorum ama hiçbir şey yetmiyor
Akşama doğru Esra Erol varEvlendim isi biraktim sonra bebegim oldu herkes muge anli izlerdi bana cok komik gelirdi o zamanlar, kizim buyudu gunduz tw ona aitti hep trt cocuk izledim o biraz buyudu ben 2. Dogurdum dunde ogluma cizgifilm actim heide izlerken derinlere daldim Allaaam dedim ben ne zaman muge anli izlicem
Aslında şanslısınız çocuk bu süreci atlatmada çok iyi. En azından onlarla uğraşmaktan başka düşünecek bir şey kalmıyor. Ben bazen çıldıracak gibi oluyorum yalnızlıktanEvlendim isi biraktim sonra bebegim oldu herkes muge anli izlerdi bana cok komik gelirdi o zamanlar, kizim buyudu gunduz tw ona aitti hep trt cocuk izledim o biraz buyudu ben 2. Dogurdum dunde ogluma cizgifilm actim heide izlerken derinlere daldim Allaaam dedim ben ne zaman muge anli izlicem
Hepsini yapıyorum çalışırken de yapardım aslında ama bana yetmiyor ev üstüme üstüme geliyor sürekli tedaviyle uğraştığımdan kursa falan da gidemiyorum buraya da yazmasam patlayacaktım artıkKendinize bazı uğraşlar bulun sakın dış dünyadan kopmayın, ev hanımları kendilerini mutfağa hapsediyorlar ve bu çok yanlış, arada eşinizle aktiviteler yapın, evde de örgü vs yapıp sanal ortamda satış yapın mesela , kitaplar okuyun, Nevzat Tarhan, Doğan Cüceloğlu, mü'min Sekman gibi kişisel gelişim ve psikolojik kitapları önerebilirim...
Sıkıldıkça buraya yazınHepsini yapıyorum çalışırken de yapardım aslında ama bana yetmiyor ev üstüme üstüme geliyor sürekli tedaviyle uğraştığımdan kursa falan da gidemiyorum buraya da yazmasam patlayacaktım artık
Süpersiniz gerçekten yazarken kimse dönüş yapmaz diye düşünmüştüm ama dönüş oldukça mutlu oldumSıkıldıkça buraya yazınKk ne güne duruyor
Hic izlemedim ,ben kafaya takarim ugrasamam benim gunluk rutinim bana yeterAkşama doğru Esra Erol varAynı işler...
O halde Allah bana dayanma gücü versin çünkü alışmaktan başka çarem yokGeçici olduğunu bilmeme rağmen ben alışamadım valla
Çalışmaya alışanlar için bence mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?