Ev hanımı olmaya nasıl alışılır?

Hepsini yapıyorum çalışırken de yapardım aslında ama bana yetmiyor ev üstüme üstüme geliyor sürekli tedaviyle uğraştığımdan kursa falan da gidemiyorum buraya da yazmasam patlayacaktım artık
Kendinize bir hedefe koyarak dilinizi geliştirebilirsiniz youtube de bir çok kanal var bu konuya yogunlaşırsanız kafanız dağılabilir yeni bir şeyler öğrenmek, gelişiminize şahit olmak vs

Gerek yok ki
Burası var işte
KK ne güne duruyor

Çalışırken ayrı çalışmazken ayrı sıkıntı Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle öyle ama sağlık sorunlarım yüzünden bir süre başlayamam çalışmaya kafamı dağıtacak bir şeyler arıyorum ama hiçbir şey yetmiyor
Kitap oku,film izle,örgü ör tlc de çok tatlı programlar var onlara takıl,kulaklik tak yürüyüş yap,yabancı dil öğrenmeye çalış ,namaz kıl,kuran öğren (inanıyosan) instagramdan ilgi alanına göre sayfalar takip et ,uzun süren diziler var birine başla,pasta börek yap .

Bi 10 yıl öncesine gidersek 3gun evde duramazdim . İlla gezmek isterdim.bayilirdim sohbete gezmeye.ama şimdi evde tek olmaya bayılıyorum. Sessizlik huzur veriyor bana.ama benim 2 tane kuzum var. Onlarla konuşmaktan uğraşmaktan bazen çok yoruluyorum.kendimle kalmak huzur veriyor bana
Galiba yaslaniyorum.
Önceden çok sosyaldim. Eşimin tayini uzaklara çıkınca alıştım yalnızlığa. Çok Ağlamış tım o zamanlar hey gidi gunler

Evimde Tv bile yok sıkılmaya da vaktim yok :) Bebek istiyorsaniz evde olmanız lazım bence çünkü bol bol dinlenmeniz gerekiyor o süreçte . Yorucu ve stresli bir isim vardı evlenirken bıraktım . Hemen bebek sahibi olmadım,olamadım kayıplar yaşadım vs ama en azından evde olduğum için daha kolay toparladım . Üretmek,topluma fayda sağlamak çok güzel bir şey sizi de anlıyorum fakat bunu da bir süreç olarak değerlendirebilirsiniz.

Açık alanlarda yürüyüş yapabilirsiniz . Kitap alın eşinizle beraber okuyun sonra birlikte eleştirisini yaparsınız . Doldurun termosa kahvenizi oturun bir parka için . ( Birazcık usumekten birşey olmaz ) Evde kendi düzeninizi oluşturun . Atıyorum dayanıklı ciceklerden ekin bir ,iki adet ya da kendinize sevdiginiz bir alan yaratın. Farklı ve sağlıklı yemekler için arastirma yapın . Daha önce önyargı ile baktığınız sebzeler varsa onları farklı malzemelerle pişirip değişiklik yaratın .Evde yoga ,plates rutini oluşturun . Ben mi kendimi çok seviyorum bilmiyorum ki kahvaltı ederken bile mutlu oluyorum Sıcak çayını icemeyen ne kadar cok insan var diyip o an için mutluluk duyuyorum ve şükrediyorum .

ne güzel yazmışsınız.kulağıma fokurdayan çayın sesi mis gibi kokan yemeklerin enfes kokusu geldi valla gece gece

Çok tşk ederim .Doğru bildiniz aslında hatta dün gece bu saatlerde ekmek pisiyordu evde Bu arada demlik porselen altı da çelik olmalı ki çayın keyfi çıksın
bazı evlerde bir huzur vardır taa kapısından girince hissedersiniz onu.en fakir evlerde ben hissetmişimdir o duyguyu.aileyi aile yapan evi ev yapan içinde yaşayanlarmış meğerse.sizde de onu hissettim valla.iyi geceler

bazı evlerde bir huzur vardır taa kapısından girince hissedersiniz onu.en fakir evlerde ben hissetmişimdir o duyguyu.aileyi aile yapan evi ev yapan içinde yaşayanlarmış meğerse.sizde de onu hissettim valla.iyi geceler
Yaa çok naziksiniz arkadaşlarım da böyle şeyler söylerler . Herkes kadardir aslında eminim sizin eviniz de öyledir . Çok tşk ederim ,iyi geceler

Aslına bakarsanız normalde böyle bir insanım ama depresyondan sanırım hiçbir şey zevk vermiyor ya da yeterli gelmiyor normalde severim de evde vakit geçirmeyi ama bir şeyler bozuldu düzeltemiyorum. Burada yazılanları okudukça kendimi normalleştirmek için güç bulmaya çalışıyorum. Buarada sizin de huzurunuz daim olsun inşallah ben de en kısa zamanda iç huzuruma yeniden kavuşurum

Bizim zamanımızda caillou vardı
Caillouu nekadarda büyüdüğün oğlum diye başlıyordu fon müziği
Halen kullaklarımda
Tv izlediğimiz yetmiyordu birde dvdlerini ve kitaplarını almıştık
Tiyatrasonu bile gitmiştik,
Ey gidi caillouu ey koca adam olmuştur herhalde

Allahım bana da hayırlı evlat nasip etsin inşallah her şey daha güzel olur belki o zaman

Ev hanımı değilim olabileceğimi de pek düşünmüyorum ama pandemi başladığında 2 aylık hamileydim, kronik hastalığımdan dolayı da idari iznim vardı, sadece hafta sonları 2 gün (kapanmalar dahil) işyerinde kimse yokken işe gelip çalıştım onun dışında evdeydim. Öğretmen bir kuzenim vardı şehir dışından o da geldi bana yardımcı olmak için haftanın 3-5 günü bizde takıldı. Eşim zaten hep evdeydi. İlk zamanlar oyun falan oynadık vakit geçti. Sonra baktık olmuyor, bahçemiz var orayla uğraştık, uğraştık derken; bahçeye oturma platformu yaptık, gittik bahçe mobilyaları eşyaları falan aldık, taşlar aldık saksılar aldık, baya aylarca onlarla uğraştık ve kendimize mükemmel bir bahçe yaptık :) Sonra zaten araya bebek hazırlıkları vs girdi onlarla uğraştık vakit geçti gitti.. Eğer evinizde bir odanız falan varsa orayla ilgili bişeyler yapabilirsiniz, Duvar boyama, raf vs. yeniden dizayn edebilirsiniz

Bence bırazda tup bebek surecı ıle alakalı bu bunalmıslık belırsızlık ne olacak dıye dusunuyor ınsann.
ben çalısıyrum ama bızde ıkı yıldır bebek ıcın ugrasıyoruz yanlız kaldıgım yada işimin olmadıgı her fırsatta hemen aklıma tedavı surec gelıyor benımde ıkı aşılamam var suan gun beklıyorum 20si test günüm.
evde oldugum surelerde aksam ve haftasınu ev ıslerı hıc bıtmıyor zatn çalısınca, netfılıx,kıtap okuyorum , yemek yapıyorum vakıt gecsın dıye , burda takılıyorum bazen. ust komsum var cok tatlı onla cay kahve ıcıyoruz bır seklde gecırmeye calısıyorum bu surecı. iş zamanı zaten kafam daglıyo cok sukur.
ınsallaaahh sonucunuz cok guzel olur evde yavrunuzla vakıt gecırırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…