Evimde Tv bile yok sıkılmaya da vaktim yok :) Bebek istiyorsaniz evde olmanız lazım bence çünkü bol bol dinlenmeniz gerekiyor o süreçte . Yorucu ve stresli bir isim vardı evlenirken bıraktım . Hemen bebek sahibi olmadım,olamadım kayıplar yaşadım vs ama en azından evde olduğum için daha kolay toparladım . Üretmek,topluma fayda sağlamak çok güzel bir şey sizi de anlıyorum fakat bunu da bir süreç olarak değerlendirebilirsiniz.
Açık alanlarda yürüyüş yapabilirsiniz . Kitap alın eşinizle beraber okuyun sonra birlikte eleştirisini yaparsınız . Doldurun termosa kahvenizi oturun bir parka için . ( Birazcık usumekten birşey olmaz ) Evde kendi düzeninizi oluşturun . Atıyorum dayanıklı ciceklerden ekin bir ,iki adet ya da kendinize sevdiginiz bir alan yaratın. Farklı ve sağlıklı yemekler için arastirma yapın . Daha önce önyargı ile baktığınız sebzeler varsa onları farklı malzemelerle pişirip değişiklik yaratın .Evde yoga ,plates rutini oluşturun . Ben mi kendimi çok seviyorum bilmiyorum ki kahvaltı ederken bile mutlu oluyorum
Sıcak çayını icemeyen ne kadar cok insan var diyip o an için mutluluk duyuyorum ve şükrediyorum .