İnşallah siz de güzel haberler alırsınızBence bırazda tup bebek surecı ıle alakalı bu bunalmıslık belırsızlık ne olacak dıye dusunuyor ınsann.
ben çalısıyrum ama bızde ıkı yıldır bebek ıcın ugrasıyoruz yanlız kaldıgım yada işimin olmadıgı her fırsatta hemen aklıma tedavı surec gelıyor benımde ıkı aşılamam var suan gun beklıyorum 20si test günüm.
evde oldugum surelerde aksam ve haftasınu ev ıslerı hıc bıtmıyor zatn çalısınca, netfılıx,kıtap okuyorum , yemek yapıyorum vakıt gecsın dıye , burda takılıyorum bazen. ust komsum var cok tatlı onla cay kahve ıcıyoruz bır seklde gecırmeye calısıyorum bu surecı. iş zamanı zaten kafam daglıyo cok sukur.
ınsallaaahh sonucunuz cok guzel olur evde yavrunuzla vakıt gecırırsınız .
inşallaahh canımm aminn.İnşallah siz de güzel haberler alırsınız
Elimden geldiğince çabalıyorum bugün online terapiye de başlayacağım inşallah böyle huysuz olmak beni çok yoruyor normalde böyle değilim çünküinşallaahh canımm aminn.
sende kendını cok dınleme evdeyım sıkılıyorum dıye sartlama kendını zor bır duzenden yenı bı duzene gecmek ama kendını bunaltma. sevdıgın seylerı yapmaya çalıs cık hava al yuruyus yap kahvenı yap kıtap oku fılm ızle.
evet yormaz mı vucut beyın herseyı etkıler,ınsallaah guzel geçerElimden geldiğince çabalıyorum bugün online terapiye de başlayacağım inşallah böyle huysuz olmak beni çok yoruyor normalde böyle değilim çünkü
İstisnalar kaideyi bozmazEv hanimiyim yillardir ama gunduz hic tv actigimi hatirlamam
Amin inşallah çok sağolunevet yormaz mı vucut beyın herseyı etkıler,ınsallaah guzel geçer
Kars ta yaşıyorum pek seçeneğim yok işin aslı. Allah hepimize yardım etsinEv insanı bir yerden sonra boğmaya başlıyor gerçekten, bir yıl deneyimledim, bebek istiyorum yine başıma gelecek muhtemelenbulunduğunuz şehirde dernekler var mı? Bence derneklere üye olabilir, toplum içinde faydalı aktivitelerde bulunabilirsiniz.
Tabiki kavuşursunuz belki biraz yardım almanız gerektir o kadar . Umutsuzluğa kapılmayın lütfen ...Aslına bakarsanız normalde böyle bir insanım ama depresyondan sanırım hiçbir şey zevk vermiyor ya da yeterli gelmiyor normalde severim de evde vakit geçirmeyi ama bir şeyler bozuldu düzeltemiyorum. Burada yazılanları okudukça kendimi normalleştirmek için güç bulmaya çalışıyorum. Buarada sizin de huzurunuz daim olsun inşallah ben de en kısa zamanda iç huzuruma yeniden kavuşurum
İyi dilekleriniz için teşekkür ederimTabiki kavuşursunuz belki biraz yardım almanız gerektir o kadar . Umutsuzluğa kapılmayın lütfen ...
Ben Muge Anli'yi seyredemiyorum ya, bazilarinin ne dedigini çözemiyorum. Asiri aksanlı konusanlar oluyolu, anlayamiyorum olani biteniMüge Anlı'yla başlayabilirsin benceGördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor
Aynı durum bir yalnız daha selam olsunMerhaba,
Yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım çünkü beni psikolojik olarak çok yıprattı ve psikolojik tedavi görmek zorunda kaldım. Şu an o günlerden kalma sıkıntılar devam ediyor evliyim ama gündüzleri kendimi çok yalnız hissediyorum iş arkadaşlarım çalıştığından onlarla da görüşemiyoruz. Yoğun bir tempodan çıktıktan sonra boşluğa düştüm ev işleri ve hobiler de sıkıntımı gidermiyor. Tüp bebek sürecindeyim sanırım ilaçların da etkisiyle patlayacak gibi oluyorum. Sizce ne yapabilirim bu hayata alışmak için? Bir de bildiğiniz günlük sohbet edip kafa dağıtabileceğim kadınlar arası sohbet grupları var mı?
Aynen öyle hobiler kitap film hepsi bir yere kadar insan sosyalleşmek istiyor şurda kaç gündür yazışmak bile havamı değiştirdiAynı durum bir yalnız daha selam olsuneve alışmak çok zor çalışan için corona dan rahat rahat sosyalleşme de olmuyor
Yok benim yapmadığım şey kalmadı geçmiyor zaman o TV programları da iyice insanın psikolojisini bozuyorAynen öyle hobiler kitap film hepsi bir yere kadar insan sosyalleşmek istiyor şurda kaç gündür yazışmak bile havamı değiştirdi
Ben amigurumi de yapıyorumYok benim yapmadığım şey kalmadı geçmiyor zaman o TV programları da iyice insanın psikolojisini bozuyorAmigurumi bebek yapayım diyorum ama o kadarda becerim yok ki
Aaa çok güzelBen amigurumi de yapıyorumdün terapiye başladım umarım bundan sonrası iyi geçer çünkü sorunum meşale bulmak değil yaptığım bir sürü şey var ama artık daralıyorum bunun çözümünü de terapidw buldum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah buarada amigurumi yerine nakış boyama falan da deneyebilirsinizAaa çok güzelterapi iyi fikirmiş ama ona verecek param yok benim hele bu pahalilikta inşallah herşey iyi olur canım bende kendi kendimi motive ediyorum bazen yetmîyor ama meşgale bulmak insanın biraz kafasını dağıtıyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?