Ev hanımı olmaya nasıl alışılır?

Yalnız değilsiin hamile olduğum için izindeyim bebiş 2 yaşına girene kadar da çalışmayacağım. Evde sıkıntıdan neler yapıyorum bir bilsen

Evlenince belli bir sure calisamadim hamilelik cocuk falan derken
Sıkılmalarim meshurdu
Kurslara gittim amigurumi lif isledim
Bana yetmedi en son dikisle tanistim
Hic sıkılmadan surekli yapacagim ve maddi acidan da kazanabilecegim birseydi bu sene dukkanimi da actim
Umarim sizde bulursunuz

Ustelik nasil bir sohbet istiyorsunuz
Sonucta her tanistiginla kafan uyusmaya bilir
Sohbeti sarmayabilir
Yanlis ardakasliklar kurulabilir
Internet ortaminda

Merhaba
Burasını yabana atmayın,gün olur omuzlarda aglanir,kimi zaman deliler gibi gülünür,çokça da dileklere amin denilir,bu bile insanı çok mutlu eder.
Bazen mesaj yazmaya yetisemezsin,öyle de akicıdır, zamanla tanırsınız

Aynen de öyle ne güzel anlatmişsiniz dilinize saglik

Hergun sohbet ihtiyacim olmuyor benim. Zaten hergun annem ariyor.
Onun disinda daha dün oyun satin aldım onu oynayacagim muhtelemen bir kac gunumu alir bitirmek.
Oyunlar pahali oldugu icin birer birer aliyorum. Bir oyun olmuş 400 lira. Evde olmak bile pahali artik.

Neyse onun disinda kitap her ay 1-2 tane mutlaka aliyorum.
Pandemi oncesi arada sahile bir kahveye icerdim, spor salonuna giderdim ama artik salona gitmiyorum, cafeye de cok gitmiyorum. Evde sporumu yapiyorum.

Resim yapiyorum, boyalarim var. :) O da vakit aliyor baya.

Gün boyle geciyor zaten. Ben sıkılmıyorum hiç.

Ne güzel ne oyunu aldınız peki

Ben alışamadım, 25 yıl çalıştıktan sonra bir yıl evde kaldım sonra kafamın rahat edeceği fazla stresi olmayan bir iş bulup tekrar çalışmaya başladım, 15 aydır çalışıyorum, hobiler vakit öldürmüyor maalesef

Benim sonumda böyle olacak gibi

KK takıl. Günler o kadar kısa ki sabah kahvaltı yap üstüne kahveni iç öğlen oluyor zaten arayacakların varsa anne arkadaş kardeş kuzen kimse onlarla konuş. Evde yapılacak işleri toparla derken saat 3 olur. Akşam için yemek planla yap derken 4 olsa akşam yemeğine kadarda netflixe filan takılsan sonrada eşin gelir zaten onla takılırsın yemek çay tv faslı ardından uyku vakti. Bitti gitti. Pandemi de hamileydim gitmiyordum işe böyle geçiyordu zaman. Şimdi bebek var sıkılmaya dinlenmeye vakit yok. Bebek gelmeden izleyeceklerini izle okuyacaklarını oku.

Zaman elbetteki geçiyor ama sıkılmadan geçsin istiyorum

Benim sonumda böyle olacak gibi
Sanırım depresyona girdim o dönem, ölürüm kitap okumak için, evimin bir odası kütüphane ama aylarca tek sayfa okuyamadım. Dikiş dikmeye bayılırım, oturup üç beş parça anca diktim. En son mutfakta kalebodurların aralarını fırçalarken bulunca kendimi tamam dedim çalış artık. Çok stresli bir işi bıraktım, çok yormuştu beni 17 yıl aynı yerde, evime yakın bir yerde bana hafif gelen bir işe başladım, şükür normale döndü herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…