- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
farkında değil ki evladım dünya pembe değil simsiyah...ne kadar pembe bu hayaller.
gerçekler o kadar pembe olmayacak ama..
aşk bitince..
kafaya dank edince..
Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-17-yasindaki-esi.801552/ bunu oku belki yola gelirsin.
kafanı çevirip durma gözlerin bozulur sonra...Allahın işi birileri ak diye açıyor diğeri kara...yazık bu çocuklara..çağ ilerledikçe akıl ters orantıyla hareket ediyor bu kızlarda sanırım..bir şey desen dil pabuç kadar adama cahil muamelesi yaparlar..ha ha ben de iki konuya takıldım kaldım.
bi ona bakıyoru bi buna
bunları kolay ve romantik sanıyor şimdi..farkında değil ki evladım dünya pembe değil simsiyah...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-17-yasindaki-esi.801552/ bunu oku belki yola gelirsin.
bir örnek,arkadaşımın annesi. kızlarına sığındı. neden. adam çalıştırmamış. azgın teke sendromu yaşayıp, netten kendinden 20 yaş küçük kadın buluyorSeni çok iyi anlıyorum ben de çok çalışma heveslisi birü değilim ama üniversite okuyorum ve kesinlikle bitirmeyi düşünüyorum.
Çünkü hayatta ne olacağını bilemeyiz. Deli gibi sevdiğini sandığın o adam yıllar sonra seni döverek sokağa bile atabilir.
Ne olursa olsun diploman olsun. Ben de senin yaşlarındayım. Büyük sözü dinlemek gerekir bence bu kadar insan kafadan sallamıyor,yaşadıkları şahit oldukları neler var nelerrrr...
birde gökten 3000 lira maaş bağladı oğlana yahuuu kim veriyor o kadar parayı lise mezununa...boşuna mı okudum üniversiteleri çifter çifter ...çüş banabunları kolay ve romantik sanıyor şimdi..
1. asker yolu bekleyecek.. çok romantik demi?
2. evlenecek.. hayatının aşkı..
3. üni okumasına grek yok ama aslında çok başarılı. çalışmak gibi zor bir işten de böylece kotarmış olacak. sevgilisi de istemiyormuş zaten güzel şansına.
4. çocuk ne iş yapar ki? muammaaaa. sonra geçim sıkıntısı.. belki kvalide ile oturur. sonra konu açar burada bıktım diye..
5. kıskançlıklar..
6. kavgalar başlar..
7. belki şiddet başlar..
17 yaşında insanlar nasıl evlenmeyi düşünebiliyor ki. o yaşta ben çizgi film izliyordum neredeyse.
yani aslında bazı şeyler kader değil "kendim ettim kendim buldum"
kafanı çevirip durma gözlerin bozulur sonra...Allahın işi birileri ak diye açıyor diğeri kara...yazık bu çocuklara..çağ ilerledikçe akıl ters orantıyla hareket ediyor bu kızlarda sanırım..bir şey desen dil pabuç kadar adama cahil muamelesi yaparlar..
ya çevresindekilere ne demeli abla.Okudum onuda,kız tam bir mazohistmiş,tövbe yarabbim tövbe..
kafanı çevirip durma gözlerin bozulur sonra...Allahın işi birileri ak diyeyaşıyorkfğeri kara...yazık bu çocuklara..çağ ilerledikçe akıl ters orantıyla hareket ediyor bu kızlarda sanırım..bir şey desen dil pabuç kadar adama cahil muamelesi yaparlar..
3000TL maaş mı alıyormuş.birde gökten 3000 lira maaş bağladı oğlana yahuuu kim veriyor o kadar parayı lise mezununa...boşuna mı okudum üniversiteleri çifter çifter ...çüş bana
3000TL maaş mı alıyormuş.
alla alla bizim çalışma standartları tersten mi işlemeye başladı.
Genelde artık üni mezunu bile asgari ücretle başlıyor özelde.
evet hanımabla kendimizi beğendiremiyoruz bu gençlere..şu gençlerden aldığım tek ders bunlar küçük yaşta çatır çatır doğuruyorlar ya doğum korkumu yenecem sanırım demekki kolay çat çat evlenip çot çot çocuk yapıyolarAynen geçende biri çirkefçe dedi..
meslek lisesi çıkışlı yani?Bu konunun sahibi ayrı bir olay ama.Baya baya lise mezunu elektrik teknisyenin 3000 lira kazanacağını düsünüyor..Fanusta mı yaşıyorlar anlamadım ki..
ya çevresindekilere ne demeli abla.
bir tane aklı olan yok muymuş?
Bu konunun sahibi ayrı bir olay ama.Baya baya lise mezunu elektrik teknisyenin 3000 lira kazanacağını düsünüyor..Fanusta mı yaşıyorlar anlamadım ki..
hee daha askere gidecek..Yok yahu ikisi de lisede,hayal kuruyor.