ev hanimi olmak ve sevgiim..

ohadoo. senin hayatını o iğrenç egoları yüzünden mahvedecek. seni ne kadar seviyormuş bu sevgili belli.
ya bu çocuklar niye böyle ,akılları nerede bunların?
aynen ya daha bacak kadar boylarıyla havalara bak.
bu kadar bilgi çağındayız ,herşeyi görüp ediyorlar da bu aptallıklara nasıl kanıyorlar?
bazı kızlarımızın bu akıldan yoksun şuursuz hareketleri beni çok sinirlendiriyor gerçekten.
liseye giden çocukların hayat planına hele bir bak.
kıskanırmış ta okutmazmış. falan da filan:))

egitim hayatinda basarili oldugun bence bir faasa fiso acik konussan durust olsan keske
hicbir basarili genc kiz ben evlencrm demez diyemez o cunku kendini harcamak olur
ikinci olarak ailen senden umidi kesmemis ki okumani istiyor ama sanirim sen hevesli degilsin
Bence evlen cunku senin gibi bikac genc kiz tanidim evde cok mutsuz bi hayata drvam rdiyorlar ne okul oluyor ne evlilik onlar icin bi sure sonra...ama acikogretim bi unv oku en azindan olur mu ? iki yillik olsun dort yillik olsun bi diploman olsun bunu rvliyken d yapabilirsin neticede..

Su sitedeki konulara azicik bi bak bakalim ne gorceksin. Herkes ama herkes senin gibi toz pembe hayallerle evleniyor. Cok mutlu ayaklari yerden kesilmis olarak. Ama burasi bosanma konulariyla dolu. Ilerisini dusun aklini basina al. Calismak istemiyosan bile cocuklarini universite mezunu ufku genis bir anne olarak buyut. Kolunda altin bilezigin olsun hem de su dunya da neyin garantisi var ki. Ayrilik var olum var...

üniversite boşa masraf dediğiniz an zaten eğitime öğretime yaklaşım tarzınızı ortaya koymuşsunuz.
hayat gül bahçesi değil o çok sevdiğiniz adamla ne olacağınızın garantisini kimse veremez.
aldatılabilirsiniz
allah korusun ölümle ayrılabilirsiniz
ya da adamın size olan sevgisi bitebilir kapının önüne konabilirsiniz.
olmaz öyle şey demeyin KK bu hikayelerle dolu.
henüz toz pembe hayaller kuruyorsunuz. ne yaşınız ne psikolojiniz bence evlenmeye uygun değil.
bir şarkıda da geçtiği gibi "toz pembe hayaller vardı, pembesi gitti tozu kaldı"
bir rüzgara bakar.

Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..

Sen bile bile ateşe yürüyorsun farkında değilsin.
Ayrıca sevgilinin hali hazırda işi varmış gibi net maaş yazmışsın. Hangi işveren yeni mezun, üstelik lise mezunu birine şak diye 3000tl verir? Bu senaryoyu sevgilin yazmış belli.
Lise çağları güzeldir. Henüz gerçeklerle yüzleşmediğim zamanlarımdı benim de.

Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..

kıskançlık filan değil bildiğiniz egosuna zarar verecek beyefendinin. kendisi lise mezunuyken sevgilisinin üniversite mezunu olmasına bir tahammül edemiyor.
yapma kardeşim yapma, değmez.

daha lisedeymişsiniz ikiniz de. lise mezunu nasıl 3000 TL alsın mezun olur olmaz. kim kandırdı seni.
sen çok fazla twilight, the vampire diaries falan mı izledin.
ailene de üzüldüm. bırak o erkek arkadaşı.

Sen daha liseye giden sevgiline nasil guvenip okumamak gibi hayati bir karar alabiliyorsun ki hayret dogrusu. Şu kk`da ne konular aciliyor hic mi okumuyorsun. Ilerde senin de basina oyle bisey gelmiceginin garantisini kim verebilir!! Ben simdi lisedeki hayatimi dusununce yaptigim ve dusundugum bircok sey aptalca geliyor.

Bende suan ev hanimiyim 3 yillik da evliyim. Ama okulumu bitirdigim icinistedigim zaman calisma sansim var. Daha once 7 ay kadar calistim, suan evde oturmaktan o kadar sıkıldım ki is ariyorum surekli buldugum heryere basvuru yapiyorum hamileyken bile. Ama senin ilerde boyle bir secenegin olmicak, catlasan da patlasan da evde oturmak zorunda kalacaksin.

Birde lise mezunu birinin 3000 tl aylik alacagini nerden biliyorsun ki. benim esim uni mezunu oldugu halde o kadar aylik almiyor. Hesap yapmak kolay ama o hesabi carsiya uydurmak cok zor. Iyi dusun hayatini mahvetme.

Oda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucak

2014 yılı itibariyle devlete atanması şartıyla tabi sevgilizin alacağı maaş "2258.43 kuruş"
kaldı ki gelecek de KPSS çalışacak da atanacak da
özel sektörde bu parayı bile zor bulur, insanların totosundan kan alıyorlar.
lütfen hayallere bağlı olarak karar vermeyin.

ev hanımı tabi ki olabilirsin. ama elinde bir lisansın, mesleğin, kolunda altın bileziğin olmalı.
allah göstermesin, eşin rahatsızlandı. çalışamadı. başına bir hal geldi.
herkesin istediği bir hayat, yazdığınız.. ama öyle olmuyor.

yaşınız çok genç, çok iyi şyler yapabilirsiniz.
biraz daha mantıklı davranıp, kendini geliştirmeye bak.
ailenin sözlerini kulak ardı etme.
mutluluklar dilerim şimdiden.

Seni çok iyi anlıyorum ben de çok çalışma heveslisi birü değilim ama üniversite okuyorum ve kesinlikle bitirmeyi düşünüyorum.

Çünkü hayatta ne olacağını bilemeyiz. Deli gibi sevdiğini sandığın o adam yıllar sonra seni döverek sokağa bile atabilir.

Ne olursa olsun diploman olsun. Ben de senin yaşlarındayım. Büyük sözü dinlemek gerekir bence bu kadar insan kafadan sallamıyor,yaşadıkları şahit oldukları neler var nelerrrr...

Onlar deneyimlerinden dolayı böyle düşünüyorlardır. Ben ev hanımlığının kötü birşey olduğunu düşünmüyorum. Ancak gelecekte ne olacağını bilemeyiz. Çalışmak zorunda kalabilirsin mesleğinin olması önemli bence. Ünv. oku ama çalışma garantin olsun

daha lisedeymişsiniz ikiniz de. lise mezunu nasıl 3000 TL alsın mezun olur olmaz. kim kandırdı seni.
sen çok fazla twilight, the vampire diaries falan mı izledin.
ailene de üzüldüm. bırak o erkek arkadaşı.

Alacağı en iyi ihtimalle asgari ücret. Onun da ne kadar olduğunu bilmediğine eminim.

Alacağı en iyi ihtimalle asgari ücret. Onun da ne kadar olduğunu bilmediğine eminim.

evet.
inşaat mühendisliğinde okuyan bi tanıdık geçen yıl 3 ay boyunca bedava çalıştırıldı.
para vermediler.
özel sektör çok kötü.
hayallere bak.
benim oğlum var kızım yok.
kızım olursa böyle erkek tuzaklarına karşı nasıl eğitmeliyim acaba. bi gün bu konuyu tartışalım.

Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
ne kadar pembe bu hayaller.
gerçekler o kadar pembe olmayacak ama..
aşk bitince..
kafaya dank edince..

kızın yaşı daha küçük.
gözü açılmamış.
üniversiteye gidince ortam görecek.
adamı beğenmeyecek.
benim bile 25 yaşından sonra düşüncelerim çok değişti.
hatta 1 yıl önceki benle şimdiki ben bile aynı değil.
1 yıl önce daha içine kapanık, daha duygusal, daha entellektüel, kitap okuyarak takılan ben şimdi çatır çatır günlerde gezip, bol kahkahalı kadın muhabbeti yapıyorum. eşim gözlerini faltaşı gibi açmış dedikodu mu yapıyosun sen falan diyo.
demem o ki konu sahibi senin kişiliğin daha çook değişecek sen bile inanamayacaksın.
kendine biraz zaman ver.
yasaklar tatlı ama yapma bunu kendine

bi de bizim zamanımızda lise aşkları üniversiteyi kazanınca biterdi.
şimdikiler niye hemen evlilik düşünüyor çok garip

Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-17-yasindaki-esi.801552/ bunu oku belki yola gelirsin.

Universite okumak icin maddi imkanim fazla yok. Ailem okuturum diyor ama
gercekten söyledikleri gibi değil. Daha fazla yük olmak istemiyorum
Ablacım, bak ablacım diyorum 10 yaştan fazla var aramızda. Sevginden vazgeç vs demeyeceğim sana ama sevgilin için okumaktan vazgeçme. Şu saydığın sebeplerin hiç biri okumamak için bahane değil. Para diyeceksin, burs var kyk bursu var, başbakanlık bursu var var da var. Ben ne zorluklarla okudum bir bilsen. Para yok pul yok burslarla okudum ilkokuldan beri. Sevgilinin seni kıskanması aşk kıskançlığı değil, o okumayacak sen de okuma istiyor. Seni gerçekten bu kadar çok sevse o cümleyi sana kuramaz, haddine değil. Tamamen senin ondan üstün olacağını düşündüğünden onu kıskanıp istemiyor. (yanlış anlaşılmasın önemli olan insanlık, eğitimli olup insanlıktan nasibini almayan çok ama burada sevgilisinin düşüncesi tamamen bu tür bir kıskançlık) Bu arada o 3000 tl var ya, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş, yurtdışı yüksek lisansı olan bir ablanım, ben yeni almaya başladım bu maaşı, kulağına küpe olsun

X