ev hanimi olmak ve sevgiim..

bir örnek,arkadaşımın annesi. kızlarına sığındı. neden. adam çalıştırmamış. azgın teke sendromu yaşayıp, netten kendinden 20 yaş küçük kadın buluyor
kadını boşadı. evlerinin birini bile yapmadı üstüne.
kadın 5 parasız ortada.
kızlarında kalıyor. nafaka bile alamadı. kötü bir avukata düştü diye düşünüyorum. eski bir araba oda 7000 liralık. 35snelik evlilikteki elinde kalan şey. bir tek onu alabildi.

konu sahibi seçim senin. bugünün yarını var
Evlilikte mallar ortak değil mi? Bu kadın nasıl böyle ortada kaldı? Avukat tam beceriksizmiş...

Allahtan kızları varmış kadının.

Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
en yakınım kuzenim aptal bir adam için üniversitesini yarıda bıraktı şimdi yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor neden mi ?
o çok sevdiği ölüp bittiği adam okumamıştı onun için salaklık edip bıraktı okumadı o şahane kocası da evlenince işsizlik maaşı aldığı için çalışmak istemiyor şimdi o herif evinde totosunu büyütürken benim aklı kıt kuzenim de yaşlıların altını temizliyor sabahtan akşama kadar al bak senin ki kadar olmasa da mükemmel bir aşk hikayesi..aklını başına topla canım masallar diyarında yaşamıyor kimse

meslek lisesi çıkışlı yani?
bizim burada aynı işi yapan elek teknisyeninin bordrosunu scan edeceğim şimdi acı gerçekle yüzleşmesi adına ki mühendisine bile 3000TL ancak bir zaman sonra verir özel sektör.

O ayrı bir dünyada şu anda.Ne desen sökmez ona.Yazık yani ortaokulu birinci bitirmiş anadolu lisesindeymiş,hayattan beklenti birkaç sene içerisinde nasıl bu kadar değişir..

evet hanımabla kendimizi beğendiremiyoruz bu gençlere..şu gençlerden aldığım tek ders bunlar küçük yaşta çatır çatır doğuruyorlar ya doğum korkumu yenecem sanırım demekki kolay çat çat evlenip çot çot çocuk yapıyolar :-):-)

Akılları bir karış havada bir çoğunun,bizde yol göstermeye başlayınca tü kaka oluyoruz..
Korkacak ne var,ders alman lazım onlardan pırttt diye çıkıyor çocuk nasılsa..

Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
a gülüm bizde bayıla bayıla okumuyoruz zaten.ilerde olduda ayrıldınız babanın evine geri mi döneceksin.sen şimdi diyeceksin ki biz ayrılmayız ama o işler öyle olmuyo işte.okuyanlarında istedği şeyler var bizde yuva kurmak istiyoruz .ev hanımı olmak istiyoruz belki ama hayat şartları işte.aklını başına alman dileğiyle kısa zamanda.valla bu yaşlarda okudun okudun sonra okurum deme insanın kafası basmaz oluveriyor.hem çoluk çocukla okuyamasssın.ertele bence bu evlilik işini biraz.sevgilin nerde çalışıyor ki 3 milyar alıyor polis falan mı?

Evlilikte mallar ortak değil mi? Bu kadın nasıl böyle ortada kaldı? Avukat tam beceriksizmiş...

Allahtan kızları varmış kadının.
bende anlamadım. nafaka bile almadı. bir arabasını aldılar adamın. 15000 dendi. meğer hasarlıymış. araba. 7000 e indi. 3 evi anında sattı adam. naptı artık bilemem.

a gülüm bizde bayıla bayıla okumuyoruz zaten.ilerde olduda ayrıldınız babanın evine geri mi döneceksin.sen şimdi diyeceksin ki biz ayrılmayız ama o işler öyle olmuyo işte.okuyanlarında istedği şeyler var bizde yuva kurmak istiyoruz .ev hanımı olmak istiyoruz belki ama hayat şartları işte.aklını başına alman dileğiyle kısa zamanda.valla bu yaşlarda okudun okudun sonra okurum deme insanın kafası basmaz oluveriyor.hem çoluk çocukla okuyamasssın.ertele bence bu evlilik işini biraz.sevgilin nerde çalışıyor ki 3 milyar alıyor polis falan mı?
polis 3 mü alıyor şahsen eşim almıyor:KK70:
kızda sevgiliside liseye gidiyormuş ne mesleği soruyorsunuz:-):-):-):-)hayal kuruyor yavrucak 3000 diye daha..

29 yaşında 5 senelik evli 4 yaşında sıpamla 15 mart ygs sınavına katılıyorum
sence neden okuma gereği duyuyorum
hayatım hiçbir zaman güvence altında değil
ama ben güvence altına alabilirim değilmi konu sahibi
eşimle şu an iyi olabiliriz(ki değiliz de)
ama yarın ne olacağımızı bilemeyiz
o yüzden meslek şart
Allaha şükür çalışıyorum şu an kendi ayaklarımın üzerindeyim sağlam basıyorum
ama neden elimde fazladan bir diploma bulundurmayayım:KK66:

ya okumayı kendi istemiyor . dersleri çok iyiymiş.
sevgilisi olacak ergen kıskanıyormuşta,üniversiteye gitmesini istemiyormuş,birde o bitirirse, kızın ailesi bu ergen, lise mezunu diye vermezlermiş
bu kızda onu dinliyor,sevgilisi istemedi diye okumuyor.

sevgilisi olacak ergen kıskanıyormuşta,üniversiteye gitmesini istemiyormuş,birde o bitirirse, kızın ailesi bu ergen, lise mezunu diye vermezlermiş

Ailesi izin vermez belki bırakmasına,umuyorum yani..

ailesi vermezse gene ne olacak.yandı gülüm keten helva.bi hayat daha b.mb.k.

X