- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
ya bu çocuklar niye böyle ,akılları nerede bunların?ohadoo. senin hayatını o iğrenç egoları yüzünden mahvedecek. seni ne kadar seviyormuş bu sevgili belli.
Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
Oda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucak
daha lisedeymişsiniz ikiniz de. lise mezunu nasıl 3000 TL alsın mezun olur olmaz. kim kandırdı seni.
sen çok fazla twilight, the vampire diaries falan mı izledin.
ailene de üzüldüm. bırak o erkek arkadaşı.
Alacağı en iyi ihtimalle asgari ücret. Onun da ne kadar olduğunu bilmediğine eminim.
ne kadar pembe bu hayaller.Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-17-yasindaki-esi.801552/ bunu oku belki yola gelirsin.Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
Ablacım, bak ablacım diyorum 10 yaştan fazla var aramızda. Sevginden vazgeç vs demeyeceğim sana ama sevgilin için okumaktan vazgeçme. Şu saydığın sebeplerin hiç biri okumamak için bahane değil. Para diyeceksin, burs var kyk bursu var, başbakanlık bursu var var da var. Ben ne zorluklarla okudum bir bilsen. Para yok pul yok burslarla okudum ilkokuldan beri. Sevgilinin seni kıskanması aşk kıskançlığı değil, o okumayacak sen de okuma istiyor. Seni gerçekten bu kadar çok sevse o cümleyi sana kuramaz, haddine değil. Tamamen senin ondan üstün olacağını düşündüğünden onu kıskanıp istemiyor. (yanlış anlaşılmasın önemli olan insanlık, eğitimli olup insanlıktan nasibini almayan çok ama burada sevgilisinin düşüncesi tamamen bu tür bir kıskançlık) Bu arada o 3000 tl var ya, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş, yurtdışı yüksek lisansı olan bir ablanım, ben yeni almaya başladım bu maaşı, kulağına küpe olsunUniversite okumak icin maddi imkanim fazla yok. Ailem okuturum diyor ama
gercekten söyledikleri gibi değil. Daha fazla yük olmak istemiyorum