- 19 Mart 2011
- 468
- 335
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
29 yaşında 5 senelik evli 4 yaşında sıpamla 15 mart ygs sınavına katılıyorum
sence neden okuma gereği duyuyorum
hayatım hiçbir zaman güvence altında değil
ama ben güvence altına alabilirim değilmi konu sahibi
eşimle şu an iyi olabiliriz(ki değiliz de)
ama yarın ne olacağımızı bilemeyiz
o yüzden meslek şart
Allaha şükür çalışıyorum şu an kendi ayaklarımın üzerindeyim sağlam basıyorum
ama neden elimde fazladan bir diploma bulundurmayayım
umarım..Ailesi izin vermez belki bırakmasına,umuyorum yani..
kaçarım diye tehdit ediyorlarailesi vermezse gene ne olacak.yandı gülüm keten helva.bi hayat daha b.mb.k.
genellikle forumda işe gelmeyen yorumları duymaz konu sahiplerievet ya ben de alese girdim yds ye giricem.
yüksek lisans yapmam lazım avantajları var benim için.
benim de 2,5 yaşında oğlum var, ikinciye hamile olabilirim test yaptırmadım daha.
haftasonları derse gidicem olursa.
konu sahibi duyuyo musun , orda mısın
ya okumayı kendi istemiyor . dersleri çok iyiymiş.
sevgilisi olacak ergen kıskanıyormuşta,üniversiteye gitmesini istemiyormuş,birde o bitirirse, kızın ailesi bu ergen, lise mezunu diye vermezlermiş
bu kızda onu dinliyor,sevgilisi istemedi diye okumuyor.
pembesi gider tozu kalır.hayat hep böyle güzel olsa keşke.ama evde yediği ekmek bile eve parayla giriyor.bunun bilincinde değil arkadaş.zaten istemiyorum diyor bu hevesle okusa da sanmıyorum sonucun pekala güzel olacağını.ünidede bulur bi ergen .o da der evde oturacaksın çalışmayacaksın üniyide bırakır .böyle kızlar da var ne yazık ki.kaçarım diye tehdit ediyorlar
bknz,diğer konu. kuzenimin 17 lik eşi.
benzerlik, kızların akıllarının nerde olduğunun bilinmemesi
allah korusun eşinin başına bi hal gelse çalışamasa ne yapıcaksın sen. kim bakıcak size .. elinde mesleğin olsa aslan gibi sen bakarsın kocana.. elalemin eline bakmadan..Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
genellikle forumda işe gelmeyen yorumları duymaz konu sahipleri
Allahım şu yeni yetişen kızlara akıl ihsan eylesin
türkiyede yaşadıklarını ve türk erkeklerini unutuyorlar mı acaba
Ben çok üzüldüm bu konuya da bunları yazan gencecik kıza da. 17 yaşında daha, bir rüzgara kapılıp gidiyor. Ailesi, tanıdığı, arkadaşı herhangi biri durdurabilse. Çok yazık ediyor kendine, biliyorum ki bizleri dinlemeyecek. Gerçek hayatta tanısaydım seni keşke konu sahibesi de durdurmak için elimden geleni yapsaydım, dedirti içimden bana.ya okumayı kendi istemiyor . dersleri çok iyiymiş.
sevgilisi olacak ergen kıskanıyormuşta,üniversiteye gitmesini istemiyormuş,birde o bitirirse, kızın ailesi bu ergen, lise mezunu diye vermezlermiş
bu kızda onu dinliyor,sevgilisi istemedi diye okumuyor.
ne güzel.29 yaşında 5 senelik evli 4 yaşında sıpamla 15 mart ygs sınavına katılıyorum
sence neden okuma gereği duyuyorum
hayatım hiçbir zaman güvence altında değil
ama ben güvence altına alabilirim değilmi konu sahibi
eşimle şu an iyi olabiliriz(ki değiliz de)
ama yarın ne olacağımızı bilemeyiz
o yüzden meslek şart
Allaha şükür çalışıyorum şu an kendi ayaklarımın üzerindeyim sağlam basıyorum
ama neden elimde fazladan bir diploma bulundurmayayım
Daha liseden mezun olmadan 3000 TL de garantilenmiş.
Boşuna üniversite okuduk arkadaşlar gitti 4 senemiz!
Evet hayali plan
Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
birgün anlayacaklar ama o gün bugün değil bence bu kızlar içinne güzel.
başarılar dilerim.
hiçbirimizin hayatı garanti değil ki.
ben daha önce de yazdım değil eşimin,kendi maaşıma bile bu derece bel bağlayamam.
hayat bu.binbir türlüden fazlası var.
bu ergen kızımız sevgilisinin olmayan 3000 tl maaşı üzerinden geleceğine yön verebiliyorken
ben aylık sabit garanti maaşımla açtığım borçları ödeyebildiğim halde uykularım kaçıyor.biran önce bitsin diye.
niye sağlığı var,hastalığı var.ele muhtaç olmak var.
bugün eşinin maaşına güvenen kadın,oh rahatım diyen kadın yarın ansızın ortada bırakıldığında kendini sığdıracak
yer bulamıyor ne acıdır ki.hele çocuklarıyla asla istenmiyor.
o çalışmayan ,eli ekmek tutmayan kadına eşi bakmadığı takdirde yaşlı ana-babası bakmak zorunda kalıyor.
çünkü o kadın kendini bile bile genç yaşında elden ayaktan düşürüp işe yaramaz hale getiriyor.özellikle çocuklar da olunca kıpırdayamaz hale geliyor.
meslek sahibi bir kadın ile mesleksiz tahsilsiz bir kadının kazanacağı bir değil ne yazık ki.şurda bi işe girer çalışırım denir ama olmuyor işte.700-900 v.s gibi bir maaş veriliyor ancak ee onunla ne çocuklara bakabilir,ne baktırabilir ne de evi döndürür.tam bir kapana sıkışıyor.
ne güzel.
başarılar dilerim.
hiçbirimizin hayatı garanti değil ki.
ben daha önce de yazdım değil eşimin,kendi maaşıma bile bu derece bel bağlayamam.
hayat bu.binbir türlüden fazlası var.
bu ergen kızımız sevgilisinin olmayan 3000 tl maaşı üzerinden geleceğine yön verebiliyorken
ben aylık sabit garanti maaşımla açtığım borçları ödeyebildiğim halde uykularım kaçıyor.biran önce bitsin diye.
niye sağlığı var,hastalığı var.ele muhtaç olmak var.
bugün eşinin maaşına güvenen kadın,oh rahatım diyen kadın yarın ansızın ortada bırakıldığında kendini sığdıracak
yer bulamıyor ne acıdır ki.hele çocuklarıyla asla istenmiyor.
o çalışmayan ,eli ekmek tutmayan kadına eşi bakmadığı takdirde yaşlı ana-babası bakmak zorunda kalıyor.
çünkü o kadın kendini bile bile genç yaşında elden ayaktan düşürüp işe yaramaz hale getiriyor.özellikle çocuklar da olunca kıpırdayamaz hale geliyor.
meslek sahibi bir kadın ile mesleksiz tahsilsiz bir kadının kazanacağı bir değil ne yazık ki.şurda bi işe girer çalışırım denir ama olmuyor işte.700-900 v.s gibi bir maaş veriliyor ancak ee onunla ne çocuklara bakabilir,ne baktırabilir ne de evi döndürür.tam bir kapana sıkışıyor.