- 30 Aralık 2009
- 23.197
- 91.276
- 1.123
Ben kimseyi aptal yerine koymadım bence siz karıştırıyorsunuz grup kurmuşsunuz gibi neden saldırdığınızı da anlamadım cidden. Bi konu açayım dedim açmaz olaydım
Haklısınız bencede başka bir şey yazmaya gerek yok ...Komiksiniz gerçekten.
Başka birsey yazmaya gerek yok size.
Şahsen ben de yeni evli biri olarak eşimi çok iyi tanıdığımdan dolayı çekerim hiç düşünmem.Merhaba ben hem yeni üyeyim hem yeni evliyim. İnternette sağlıkla ilgili bir şey araştırırken gördüm . Ben size bir şey soracağım.
Eşimle ev almaya karar verdik. Onun memleketinden ist yaşamak istemiyoruz daha doğrusu ben istemiyorum .benm memleket öyle yaşanılır bi yer değil hem iş bakımından hem insanlar.. ama eşimin memleketi hem tanıdık var iş bulması kolay hem sahil kasabası gibi bi yer insanları da daha insan.. yalnız eşim 40 yasında ve birikimini tazminatını benm adıma açılan vadeli hesaba attık maaşını bana verir bende biriktirirm bende çalışıyorum evlilik nedeni ile tazminat alacağım altınlarım da var geriye 100 bin fln eksik kalıyor ama eşim zamanında kredi kartları yuzunden bankalara mimlendiği için kredi çekemiyor ben çekeceğim öyle görünüyor.. hani derler ya Firdeks değeri diye gayet iyi benm araç kiralarken çıkmıştı .. Şimdi eşim genel olarak iyidir yani ev işlerinde yardım eder vs işte yeni evli olmanın getireceği 1 yıl zorlu süreç yada işte zaman ne kadarsa alışma süreci vs gerek o da zamanla oluşur. Şimdi sorun değilde sormak istedim krediyi ben çeksem herhangi bi durum söz konusu olabilir mi ? Yani bana eksisi artısı ne olur? Zor durumda kalır mıyım. Muhtemelen kredi 5 yıl fln olur birikim baya yüksek çunku. Peşinat yani . Eşim tekte çalışsa çok zorlamaz bizi. Ama ben durumam alışmışım çalışırım . Tapu senin üstüne olur dedi gerçi evlendikten sonra ortak olmuş olacak ama olsun dedi . Siz ne diyorsunuz. .
Ben ilk defa üyelik aldım siz bilirsiniz sıkıntı yokNeyi anlamadınız?
Başka üyelikleriniz olduğunu, sürekli tanındığınızı ve yemediğimizi söylüyoruz işte.
Dümdüz sövseniz şu ınlımıdım triplerinden daha inandırıcı olurdu
100 k eksik ne demek anlamadımOrkide34 'de senin gibi 34 yasında. Kocası da 40.
O da vadeli hesaba atmıştı parasını.
100k eksikleri vardı :)
Orkide34 'de senin gibi 34 yasında. Kocası da 40.
O da vadeli hesaba atmıştı parasını.
100k eksikleri vardı :)
Günlük hayatınızda da bu kadar rahat yalan söyler misiniz?Ben ilk defa üyelik aldım siz bilirsiniz sıkıntı yok
Güvenmek güzel ama burada bazı arkadaşlar ne olursa olsun kendi parandan vazgeçme dedilerŞahsen ben de yeni evli biri olarak eşimi çok iyi tanıdığımdan dolayı çekerim hiç düşünmem.
Allah korusun boşanmak gibi bir durum olsa zaten kendisi beni zor durumda bırakmaz.
Allah korusun tabi bin kere canım kocam
3800 kredi ödemesi mi cidden neyin kafası bu?kredi ödemesi de 3.800
Size ccp vermeyeceğim artık..Günlük hayatınızda da bu kadar rahat yalan söyler misiniz?
Yoksa buraya mi ait bu özelliğiniz
E tabi verilecek bir cevabıniz olmayınca.Size ccp vermeyeceğim artık..
Size bir şey yazmaya gerek yok diye siz yazmıştınız. Verilecek cvbım olmadığı için değil artık gerek duymadığım için kbakmayınE tabi verilecek bir cevabıniz olmayınca.
Sizde haklısınız.
Evlilik güven üzerine olmaz mi bilemedim şimdi. Ev kredisini ben çektim eşim değil. Zaten ayrılma durumunda ev ona mı kalır bana mı kalır diye soruyor iseniz eşit olarak pay edilir. Kredi borcu bana mı kalacak derseniz. Boşanmadan Evi satarsınız kredi borcunu kapatırsiniz kalan parayı diler bölüsur dilerseniz kendinize saklayıp baska ev alırsınız. Mutluluklar dilerimMerhaba ben hem yeni üyeyim hem yeni evliyim. İnternette sağlıkla ilgili bir şey araştırırken gördüm . Ben size bir şey soracağım.
Eşimle ev almaya karar verdik. Onun memleketinden ist yaşamak istemiyoruz daha doğrusu ben istemiyorum .benm memleket öyle yaşanılır bi yer değil hem iş bakımından hem insanlar.. ama eşimin memleketi hem tanıdık var iş bulması kolay hem sahil kasabası gibi bi yer insanları da daha insan.. yalnız eşim 40 yasında ve birikimini tazminatını benm adıma açılan vadeli hesaba attık maaşını bana verir bende biriktirirm bende çalışıyorum evlilik nedeni ile tazminat alacağım altınlarım da var geriye 100 bin fln eksik kalıyor ama eşim zamanında kredi kartları yuzunden bankalara mimlendiği için kredi çekemiyor ben çekeceğim öyle görünüyor.. hani derler ya Firdeks değeri diye gayet iyi benm araç kiralarken çıkmıştı .. Şimdi eşim genel olarak iyidir yani ev işlerinde yardım eder vs işte yeni evli olmanın getireceği 1 yıl zorlu süreç yada işte zaman ne kadarsa alışma süreci vs gerek o da zamanla oluşur. Şimdi sorun değilde sormak istedim krediyi ben çeksem herhangi bi durum söz konusu olabilir mi ? Yani bana eksisi artısı ne olur? Zor durumda kalır mıyım. Muhtemelen kredi 5 yıl fln olur birikim baya yüksek çunku. Peşinat yani . Eşim tekte çalışsa çok zorlamaz bizi. Ama ben durumam alışmışım çalışırım . Tapu senin üstüne olur dedi gerçi evlendikten sonra ortak olmuş olacak ama olsun dedi . Siz ne diyorsunuz. .
Haklısınız tabi. Güven üzerine kurulur. Şerh koyuluyormuşEvlilik güven üzerine olmaz mi bilemedim şimdi. Ev kredisini ben çektim eşim değil. Zaten ayrılma durumunda ev ona mı kalır bana mı kalır diye soruyor iseniz eşit olarak pay edilir. Kredi borcu bana mı kalacak derseniz. Boşanmadan Evi satarsınız kredi borcunu kapatırsiniz kalan parayı diler bölüsur dilerseniz kendinize saklayıp baska ev alırsınız. Mutluluklar dilerim
Güvenmek güzel ama burada bazı arkadaşlar ne olursa olsun kendi parandan vazgeçme dediler
Bilmem bizim aramızda senin benim yok.Güvenmek güzel ama burada bazı arkadaşlar ne olursa olsun kendi parandan vazgeçme dediler
Güvenmek güzel ama burada bazı arkadaşlar ne olursa olsun kendi parandan vazgeçme dediler
Gözünü açmak yerine yeni üyelikler açmayı yeğliyor kendisiKrediyi siz cekerseniz tapu zaten sizin üstünüze olur. Ha ben cekermiyim, tabiki cekerim gram aklima soru isareti gelmez. Sizin aklınızda soru işaretleri varsa demek ki ortada bir problem var.
Ayrıca sizede o kadar kredi çıkmaz. Bu adam sizi kullanacak yapmayın acın gözünüzü
Esiniz bu yaşa kadar birşey sahibi olamamış aklınca seni yiyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?