Ev hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kimseyi aptal yerine koymadım bence siz karıştırıyorsunuz grup kurmuşsunuz gibi neden saldırdığınızı da anlamadım cidden. Bi konu açayım dedim açmaz olaydım
Orkide34 'de senin gibi 34 yasında. Kocası da 40.
O da vadeli hesaba atmıştı parasını.
100k eksikleri vardı :)

Şahsen ben de yeni evli biri olarak eşimi çok iyi tanıdığımdan dolayı çekerim hiç düşünmem.
Allah korusun boşanmak gibi bir durum olsa zaten kendisi beni zor durumda bırakmaz.
Allah korusun tabi bin kere canım kocam

Neyi anlamadınız?
Başka üyelikleriniz olduğunu, sürekli tanındığınızı ve yemediğimizi söylüyoruz işte.
Dümdüz sövseniz şu ınlımıdım triplerinden daha inandırıcı olurdu
Ben ilk defa üyelik aldım siz bilirsiniz sıkıntı yok

Güvenmek güzel ama burada bazı arkadaşlar ne olursa olsun kendi parandan vazgeçme dediler

Evlilik güven üzerine olmaz mi bilemedim şimdi. Ev kredisini ben çektim eşim değil. Zaten ayrılma durumunda ev ona mı kalır bana mı kalır diye soruyor iseniz eşit olarak pay edilir. Kredi borcu bana mı kalacak derseniz. Boşanmadan Evi satarsınız kredi borcunu kapatırsiniz kalan parayı diler bölüsur dilerseniz kendinize saklayıp baska ev alırsınız. Mutluluklar dilerim

Haklısınız tabi. Güven üzerine kurulur. Şerh koyuluyormuş

Krediyi siz cekerseniz tapu zaten sizin üstünüze olur. Ha ben cekermiyim, tabiki cekerim gram aklima soru isareti gelmez. Sizin aklınızda soru işaretleri varsa demek ki ortada bir problem var.
Ayrıca sizede o kadar kredi çıkmaz. Bu adam sizi kullanacak yapmayın acın gözünüzü
Esiniz bu yaşa kadar birşey sahibi olamamış aklınca seni yiyecek.

Gözünü açmak yerine yeni üyelikler açmayı yeğliyor kendisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…