Ev hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim bu yaşına kadar gelmiş bi birikimi var ayrıca evi de var annesi oturuyor .. Ben sadece yeni evliyiz bir sorun yok çok sukur

Gözünü açmak yerine yeni üyelikler açmayı yeğliyor kendisi

Hayır madem öyle, git çek kredini, al boyunun ölçüsünü. Kayınvalide ile aynı evde yaşayıp kendi parasıyla hizmetçilik yaparken başını duvarlara vuracak olan biz değiliz.
Niye illa birileri onay versin diye uğraşıyor anlamadım. Bankada imza atarken gidip elini tutacağız sanki yapma etme diye.

Ne zaman söylediler bunu, eski konunuzda mı?
Burada öyle bir şey diyen olmamış çünkü
En iyisi ev almamak ne olursa olsun güvenmem yazdı numo diye bi uye bende mantıklı buldum okumadığım seyi size söyleyecek değilim ayrıca

Birsey soracağım siz evlisiniz kredi çekmekten neden korkuyorsunuz. Ev senin üstüne olsada ikinizin oluyor. Kredi de öyle değil mi. Sen yada eşin çekmiş ne farkeder. Beraber ödeyeceksiniz.

Şimdi de eşimin evi var, kayınvalidem oturuyor demiş, var dediği kadının kendi evi Çilek, kocasıyla bir alakası yok.

Değişik çalışıyor kafasi.

Ne desek boş.

Kv ile aynı evde yaşayacağım demedm ki

Birsey soracağım siz evlisiniz kredi çekmekten neden korkuyorsunuz. Ev senin üstüne olsada ikinizin oluyor. Kredi de öyle değil mi. Sen yada eşin çekmiş ne farkeder. Beraber ödeyeceksiniz.
Kredi de eşimn mi oluyor anlamadım bunu bilmiyordum borca da mı ortak olmuş oluyor

Şimdi de eşimin evi var, kayınvalidem oturuyor demiş, var dediği kadının kendi evi Çilek, kocasıyla bir alakası yok.

Ne desek boş.
Evet eşimin evi var kv kp oturuyor birlikte yaşamak istemediğimiz için kiraya çıktık şimdi de ev almak istiyoruz yani bu ne alaka benm sorumla

Evet eşimin evi var kv kp oturuyor birlikte yaşamak istemediğimiz için kiraya çıktık şimdi de ev almak istiyoruz yani bu ne alaka benm sorumla
Hayır öyle değil.
Eşinizin ailesinin iki evi var birinde gorumceniz oturuyor diğerinde de kendileri.
Ev eşinize ancak miras yoluyla kalabilir.

Ama tabi siz buna da hayır diyeceksiniz.

Son düzenleme:

Ne desek boş.

Kendisi bilir artık, yaksın başını bu kadar çok istiyorsa.
Kocasının "evi ipotek ettirip krediyi öyle çekeriz" dediği ev de sehidin kendi evi muhtemelen. Elindekinden de olacak bu gidişle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…