Ne zaman söylediler bunu, eski konunuzda mı?
Burada öyle bir şey diyen olmamış çünkü
Namu diye bi üye ev almamak en mantıklısı bu kadar güvenmemek gerek yazmışkim dedi? kendi parandan vazgeçme diye ?
Eşim bu yaşına kadar gelmiş bi birikimi var ayrıca evi de var annesi oturuyor .. Ben sadece yeni evliyiz bir sorun yok çok sukurKrediyi siz cekerseniz tapu zaten sizin üstünüze olur. Ha ben cekermiyim, tabiki cekerim gram aklima soru isareti gelmez. Sizin aklınızda soru işaretleri varsa demek ki ortada bir problem var.
Ayrıca sizede o kadar kredi çıkmaz. Bu adam sizi kullanacak yapmayın acın gözünüzü
Esiniz bu yaşa kadar birşey sahibi olamamış aklınca seni yiyecek.
Gözünü açmak yerine yeni üyelikler açmayı yeğliyor kendisi
En iyisi ev almamak ne olursa olsun güvenmem yazdı numo diye bi uye bende mantıklı buldum okumadığım seyi size söyleyecek değilim ayrıcaNe zaman söylediler bunu, eski konunuzda mı?
Burada öyle bir şey diyen olmamış çünkü
Nasıl alıntı yapılıyor 2. Sayfadaydıkim dedi alıntılayıp gösterirmisin
Şimdi de eşimin evi var, kayınvalidem oturuyor demiş, var dediği kadının kendi evi Çilek, kocasıyla bir alakası yok.Hayır madem öyle, git çek kredini, al boyunun ölçüsünü. Kayınvalide ile aynı evde yaşayıp kendi parasıyla hizmetçilik yaparken başını duvarlara vuracak olan biz değiliz.
Niye illa birileri onay versin diye uğraşıyor anlamadım. Bankada imza atarken gidip elini tutacağız sanki yapma etme diye.
Kv ile aynı evde yaşayacağım demedm kiHayır madem öyle, git çek kredini, al boyunun ölçüsünü. Kayınvalide ile aynı evde yaşayıp kendi parasıyla hizmetçilik yaparken başını duvarlara vuracak olan biz değiliz.
Niye illa birileri onay versin diye uğraşıyor anlamadım. Bankada imza atarken gidip elini tutacağız sanki yapma etme diye.
Kredi de eşimn mi oluyor anlamadım bunu bilmiyordum borca da mı ortak olmuş oluyorBirsey soracağım siz evlisiniz kredi çekmekten neden korkuyorsunuz. Ev senin üstüne olsada ikinizin oluyor. Kredi de öyle değil mi. Sen yada eşin çekmiş ne farkeder. Beraber ödeyeceksiniz.
Eğer peşinat eşit koyuluyorsa
Ödemeler de birlikte yapilacak.
Haksızlık ve korkulacak bir şey yok.
En iyisi ev almamak ne olursa olsun güvenmem yazdı numo diye bi uye bende mantıklı buldum okumadığım seyi size söyleyecek değilim ayrıca
yalancının mumu yatsıyı bile bulmadı...
Evet eşimin evi var kv kp oturuyor birlikte yaşamak istemediğimiz için kiraya çıktık şimdi de ev almak istiyoruz yani bu ne alaka benm sorumlaŞimdi de eşimin evi var, kayınvalidem oturuyor demiş, var dediği kadının kendi evi Çilek, kocasıyla bir alakası yok.
Değişik çalışıyor kafasi.
Ne desek boş.
Evet söyledi ama ben yine de ilk gğvenmem dediği için haklı buldum bu devirde babana bile güvenmeyeceksin kısmı geldi aklımaYoo sonra böyle söylemiş
Beraber ödemeyecek misinizKredi de eşimn mi oluyor anlamadım bunu bilmiyordum borca da mı ortak olmuş oluyor
Yeniyim illa ki okuyabilirsiniz herhalde bir şey sandığım yokKonuya yapılan yorumları sadece kendisinin görebildiğini sanıyor galiba
Hayır öyle değil.Evet eşimin evi var kv kp oturuyor birlikte yaşamak istemediğimiz için kiraya çıktık şimdi de ev almak istiyoruz yani bu ne alaka benm sorumla
Evet beraber ödeyeceğizBeraber ödemeyecek misiniz
Şimdi de eşimin evi var, kayınvalidem oturuyor demiş, var dediği kadının kendi evi Çilek, kocasıyla bir alakası yok.
Değişik çalışıyor kafasi.
Ne desek boş.
Nasıl alıntı yapılıyor 2. Sayfadaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?