Bizi anlayıp anlamadığını4+1 mi hayır 2+1 düşünüyoruz. Anlamadım siziversene derken Uslubunuz..
Yani şuan istdayız. Ailesi fln benm ailemde
İleride ailesi memleketine gelebilir tabi
Eşim şuan çalışıyor neden işsiz olsun ben öyle bir şey mi yazdım acaba yanlışlıkla..
Eve giren gelir şuan ikimizin 7bin .
3800 değil kredi daha hesaplamadık ev alınca
Anladım ben sizi ama kredi ödemesini eşim yapacak .. ve hemen hemen eşit koyuluyor peşinat olarak. O da birikim yapmış ve tazminatı vs ama sanırım haklısınızKendi istediğim evi alırım.
Evi tamamen ben beğenirim birincisi.
Peşinat vs. Benim katkım daha çoksa bunu kanıtlayacak yollara başvururum ikincisi.
Ve tapuyu kendi üzerime yaparım evet.
Ama kredi ödemesini de ben yapacaksam eğer kısacası eşime güvenmiyorsam evin tapusunu anneme falan yapardım.
Emeksiz yemek olmasın.
Aslında en temizi ev almamak.
Totosuna güveniyor madem birikim yapsin eşit katkılarla ev alacak duruma gelinsin.
Eşit peşinat koyulsun mesela.
Kim ne derse desin.
Erkek milletine ne kadar güven oluyor burada her gün okuyoruz.
O ne biçim evlilik ne çirkin herpa diyen üyelere cevabim:
Sen kocana çok güveniyon seninki yapmaz tamam.
Eğer peşinat eşit koyuluyorsaAnladım ben sizi ama kredi ödemesini eşim yapacak .. ve hemen hemen eşit koyuluyor peşinat olarak. O da birikim yapmış ve tazminatı vs ama sanırım haklısınız
kk kadınlarının hafiyeliğine ve zekasına hayran olmamak mümkün değilBenim bildiğim başka iki üyeliği daha vardı onları da aynı anda kullandığı için iptal edildi üyelikleribir konuda tepki çekince yeni üyelikle aynı şeyleri yazıyor, hemde birkaç gün arayla aptal falan olduğumuzu düşünüyor herhalde
Evet eşit o da bende hemen hemen . Ödeme kısmını da eşim yapacak ama bende çocuk olana kdr çalışacağım tabi . Yardım etmiş olurum. Ve tapu benim adıma olacakEğer peşinat eşit koyuluyorsa
Ödemeler de birlikte yapilacak.
Haksızlık ve korkulacak bir şey yok.
Evet eşit o da bende hemen hemen . Ödeme kısmını da eşim yapacak ama bende çocuk olana kdr çalışacağım tabi . Yardım etmiş olurum. Ve tapu benim adıma olacak
Evet ortak ayrılınca..Tapu sizin de olsa ayrılık durumunda haklar ortak diye biliyorum.
Aslında ben suanki aklımla düşünüyorum da bilemedim vaktinde.
Güzel bir birikimi olan kişi bekarken evini alsın.
Ödemesini evliyken yapsin.
Hakları kendine ait olur tamamen en doğrusu.
Asgajsgjs resmen Flash Tv oyunculuğu.4+1 mi hayır 2+1 düşünüyoruz. Anlamadım siziversene derken Uslubunuz..
Yani şuan istdayız. Ailesi fln benm ailemde
İleride ailesi memleketine gelebilir tabi
Eşim şuan çalışıyor neden işsiz olsun ben öyle bir şey mi yazdım acaba yanlışlıkla..
Eve giren gelir şuan ikimizin 7bin .
3800 değil kredi daha hesaplamadık ev alınca
Evet ortak ayrılınca..
Şuanki aklımla düşünüyorum derken..
Birikimi varmış ama öyle aman aman değil yani bi yere peşinat olacak cinsten alacak cinsten değil. Benmde evim yok mesela ama birikmişliğimde pek yoktu yalan yok..
Atam babam derken hayır kocam sadece kocam ne alaka anlamadım .Bu adam sizin atanız babanız dedeniz abiniz bacınız eltiniz... Bütün ıvır zıvırlarınızmışya zaten bu kadar güvensizlik neden?
Çok ayıp
Aile konutu şerhi ne demekEşin eve aile konutu şerhi koydurursa asla evi satamazsın
Atam babam derken hayır kocam sadece kocam ne alaka anlamadım .
Hmm anladım eğer krediyi ben çekeceksem eşime öyle bir şerh koydurmam ama o çekerse koyduruum sizin gibiİnternetten Bi detaylarına bakın. Bizde krediyi eşim çekti, evde onun üzerineydi. Ben aile konutu şerhi koydurdum satamasın diye
Atam babam derken hayır kocam sadece kocam ne alaka anlamadım .
Ay gene mi bu kız ??@Sehid87 neden yeni üyelik aldın? O kadar bariz ki senin olduğun.
Anlaşılmayacagını falan mı düşüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?