Ev hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizi anlayıp anlamadığını Mune karar versin bence.

Anladım ben sizi ama kredi ödemesini eşim yapacak .. ve hemen hemen eşit koyuluyor peşinat olarak. O da birikim yapmış ve tazminatı vs ama sanırım haklısınız

Anladım ben sizi ama kredi ödemesini eşim yapacak .. ve hemen hemen eşit koyuluyor peşinat olarak. O da birikim yapmış ve tazminatı vs ama sanırım haklısınız
Eğer peşinat eşit koyuluyorsa
Ödemeler de birlikte yapilacak.
Haksızlık ve korkulacak bir şey yok.

kk kadınlarının hafiyeliğine ve zekasına hayran olmamak mümkün değil

Eğer peşinat eşit koyuluyorsa
Ödemeler de birlikte yapilacak.
Haksızlık ve korkulacak bir şey yok.
Evet eşit o da bende hemen hemen . Ödeme kısmını da eşim yapacak ama bende çocuk olana kdr çalışacağım tabi . Yardım etmiş olurum. Ve tapu benim adıma olacak

Evet eşit o da bende hemen hemen . Ödeme kısmını da eşim yapacak ama bende çocuk olana kdr çalışacağım tabi . Yardım etmiş olurum. Ve tapu benim adıma olacak

Tapu sizin de olsa ayrılık durumunda haklar ortak diye biliyorum.

Aslında ben suanki aklımla düşünüyorum da bilemedim vaktinde.

Güzel bir birikimi olan kişi bekarken evini alsın.
Ödemesini evliyken yapsin.
Hakları kendine ait olur tamamen en doğrusu.

Evet ortak ayrılınca..
Şuanki aklımla düşünüyorum derken..
Birikimi varmış ama öyle aman aman değil yani bi yere peşinat olacak cinsten alacak cinsten değil. Benmde evim yok mesela ama birikmişliğimde pek yoktu yalan yok..

Asgajsgjs resmen Flash Tv oyunculuğu.

Ne kadar peşinati varsa onunla eğer güvenilir bir işi varsa insan 1+1 bile olsa ev borcuna girip bakarken almaliymis alacağını.

Ben de bilemedim ama artık herkese bu akli veriyorum.

Yarım belirsiz insan emeklerini korumalı.

İnternetten Bi detaylarına bakın. Bizde krediyi eşim çekti, evde onun üzerineydi. Ben aile konutu şerhi koydurdum satamasın diye

İnternetten Bi detaylarına bakın. Bizde krediyi eşim çekti, evde onun üzerineydi. Ben aile konutu şerhi koydurdum satamasın diye
Hmm anladım eğer krediyi ben çekeceksem eşime öyle bir şerh koydurmam ama o çekerse koyduruum sizin gibi

Sehid87 olmasaydınız daha ilk mesajı görmezden gelmezdiniz.
İnsanları salak mı sanıyorsunuz? Üstelik sürekli kocanıza kullandırdığınız aklınızla

Bence siz o krediyi çekin.
Birikiminizi de verin, evlilik tazminatınızı da, maaşınızı da. Hatta size ait evi de ipotek ettirin alın 4+1 evinizi.
Kayınvalidenizin ve kocanızın hayatına sponsor olun.
Koca önemli bir şey belli ki.

Ev sizin üzerinize olduğunda Eşiniz sizden habersiz gidip koyar zaten isterse. Sizin izin vermenize gerek yok. Bende eşimden habersiz yaptım.tapu sahibine gerek yok ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…