• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sehid87 olmasaydınız daha ilk mesajı görmezden gelmezdiniz.
İnsanları salak mı sanıyorsunuz? Üstelik sürekli kocanıza kullandırdığınız aklınızla :işsiz:

Bence siz o krediyi çekin.
Birikiminizi de verin, evlilik tazminatınızı da, maaşınızı da. Hatta size ait evi de ipotek ettirin alın 4+1 evinizi.
Kayınvalidenizin ve kocanızın hayatına sponsor olun.
Koca önemli bir şey belli ki.
Hangi msjı görmemişim anlamadım gördüğüm mesajlara cvp veriyorum zaten. Herkes bi 4+1 diyor ne yapacağım 2 kişi o kadr evi ben yanlışlıkla bir şeyler mi yazdım acaba 2+1 alacağız paramıza göre zaten. . Krediyi çekebilirim sıkıntı yok. Bana ait bir ev yok ne alaka . İkimizde birikimlermizi tazminatımızı vereceğiz hepsi bu.. kv ne alaka onlar istda. Kendi memleketlerine gelirseler gelirler ben ne karışırım buna

Ev sizin üzerinize olduğunda Eşiniz sizden habersiz gidip koyar zaten isterse. Sizin izin vermenize gerek yok. Bende eşimden habersiz yaptım.tapu sahibine gerek yok ki.
Hmm anladım bnu bilmiyordum tşk ederim

Hangi msjı görmemişim anlamadım gördüğüm mesajlara cvp veriyorum zaten. Herkes bi 4+1 diyor ne yapacağım 2 kişi o kadr evi ben yanlışlıkla bir şeyler mi yazdım acaba 2+1 alacağız paramıza göre zaten. . Krediyi çekebilirim sıkıntı yok. Bana ait bir ev yok ne alaka . İkimizde birikimlermizi tazminatımızı vereceğiz hepsi bu.. kv ne alaka onlar istda. Kendi memleketlerine gelirseler gelirler ben ne karışırım buna

Yönetim bakar artık :KK51:

Burası sürekli farklı üyelikle aynı konuları açanlara göre değil haklısınız.

Ama birkaç ay sonra yine geleceksiniz tabi, ondan kaçış yok.
Gelir miyim gelmez miyim bu beni bağlar sizi değil.
Bana göre değilmiş evet ilk defa gelmiş olmama rağmen pişmanlık oldu sizi de anlamış değilim üstelik . Neyden suçlandığımı da

Bana göre değilmiş evet ilk defa gelmiş olmama rağmen pişmanlık oldu sizi de anlamış değilim üstelik . Neyden suçlandığımı da
Gelirsiniz tabi ama insanları aptal yerine koymaya çalışmayin, iki gün arayla aynı konuyu farklı üyelikle açan aklınızla.

Gelirsiniz tabi ama insanları aptal yerine koymaya çalışmayin, iki gün arayla aynı konuyu farklı üyelikle açan aklınızla.
Ben kimseyi aptal yerine koymadım bence siz karıştırıyorsunuz grup kurmuşsunuz gibi neden saldırdığınızı da anlamadım cidden. Bi konu açayım dedim açmaz olaydım

Ben kimseyi aptal yerine koymadım bence siz karıştırıyorsunuz grup kurmuşsunuz gibi neden saldırdığınızı da anlamadım cidden. Bi konu açayım dedim açmaz olaydım
Komiksiniz gerçekten.

Başka birsey yazmaya gerek yok size.

Neyi anlamadınız?
Başka üyelikleriniz olduğunu, sürekli tanındığınızı ve yemediğimizi söylüyoruz işte.
Dümdüz sövseniz şu ınlımıdım triplerinden daha inandırıcı olurdu :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X