ev derdimiz

Fayans kısmını da kaplama yapabilirsiniz,mesela kapılar koyu ise krem rengi yada beyaz yapabilirsiniz parkenin koyulugu göze batmaz en azından daha ferah olur.

bunu da düşündüm hatta evimiz bitmiyor gibiydi. sevgilim buraya 12-13 teklif ederim kalırız diyordu. ben de kirana zam yapmadı seni çıkaracak diyordum. ev sahibi de dedesi bu arada. o da çıkarmaz dedem diyordu. bir de aniden çıkarırsa sokakta kalırız. kiralar yaşadığım şehirde uçmuş durumda. çok kötü semtlerde anca ev bulabiliriz.

Mobilyalar zor sığacaksa ben olsam ben de istemezdim. Şu an böyle düşünüyorsanız içine oturunca o ev size zindan gibi gelir
mobilya henüz almadık sadece beyaz eşyamız var. örnek dairede L koltuk vardı. aynı inşaat şirketinin benzer evinde arkadaşım oturuyor ona gittim. o çocuk bile yaptı o eve. ama onun evi daha Aydınlık

Boşver babanı anneni onlarla yaşamayacaksın. Nişanlın ılımlı birisi ise birde şu var aslında o küçük ev daha fazla kira geliri varmış gelirde olur size annesinin söylediğini söyleyip girebilirsin konuya biraz ağız arayarak

Ben Almanya’da yaşıyorum ve buradaki bazı evleri görsen kedi zor sığar ama 2 çocuklu 4 kişilik bir aile yaşıyor evde. Ama nasıl güzel dekore etmişler evi görmen lazım. Ev okadar küçük ki mutfağı tezgahı falan miniminnacık ama öyle mobilyalar almışlar ki mesela Amerikan mutfak iki adımda bitiyor oturma odası ve mutfak ama tepeye bir lamba takmışlar bembeyaz çiçek gibi yerde beyaz tüylü bir halı duvarlar bembeyaz koltuklar açık renk duvarlarda birsğrü ama seni baymayan süsler aynalar mutfak okadar küçük ki tek kişi zor sığar ama mesela minnacık bir saksı çiçeği koymuş pencerenin önüne pencerede nostaljik bir perde var küçücük herşey okadar tatlı duruyor ki hergün o eve gidesim var
Ama birde kocaman bahçeli evler var dubleks falan arkadaşımızın evin içi futbol sahası ama okadar kasvetli bir havası var ki duvarlar kopkoyu gri boyanmış mobilyalar siyah herşey kapkaranlık eve girince ruhum daralıyor
Bence dekore edersen uygun mobilya ve uygun açık renk boyalarla küçük evini çok sıcak bir hale getirebilirsin
Sonuçta kendi mülkün kendi evin kira derdin yok istediğin yeri boya süs koy dekore et karışan eden ev sahibi derdi birşeyin yok karamsar olupta depresyona gireceğin bir durum yok bence

şaka mısın adam ben zam yapmak istemiyorum dedi direkt. zorla yok yok yapalım mı desin? elbette biliyoruz her şeyi. 2 sene olacak o zaman 3 bin kira normal bir fiyattı. bu sene de daha gelmedi. ev sahibi de dedesi

Bir önceki mesajımı yazarken, oturduğu daire babasına mı ait acaba diye düşünmüştüm; dedesininmiş.

O zaman nişanlınızın şu an kirada oturduğu dairenin dedesine ait olduğunu da belirtmelisiniz. Konunuzu okuyan insanlar, bir yerlerde 3 bin TL ye 3 + 1 geniş, ferah bir kiralık daire olduğunu düşünmeyecek mi sizce de ?

Son düzenleme:
Sadece duvarları boyasaniz olmaz mı diğerleri için masraf yapacağınıza bir an önce yeni ev için birikim yapmaya bakin.ne bileyim altın,döviz,hisse gibi.
valla şartlar birikim yaparak ev alınacak halde değil ki. anca bunu satıp almamız gerekir. onda da düşünüyorum şimdi kaynanam şey mi der. bekarken alındı hak sahibi değil. sattırdı hak sahibi olmak istiyor. bilmiyorum der mi. çok mu düşünüyorum

yeni kredi çekip araba aldı. ben işsizim bana hayatta çıkmaz kredi

Ben de çok inanırım ev enerjisine. Ama güzelleştirecek olan sizsiniz. Sevdiğiniz eşyalar alırsanız bence daha farklı hissedersiniz.
eşya bakmaya başladım ben de. normalde hiç tarzım değil koyu koyu renkler. hep onlara bakıyorum uyumlu olsun diye. çok hevesliydim kapıdan girer girmez üstüme ağırlık çöktü. annem diyor üzerlik yakarım düzelir merak etme. dalgaya vuruyorlar hep üzüntümü biri de haklısın demiyor.

Yine de her ihtimale karşı yeni ev için birikim yapın.satar üzerine ekler alırsınız kayinvalide nin birşey diyeceğini sanmam ev küçük büyütmek istiyoruz dersiniz

mobilya henüz almadık sadece beyaz eşyamız var. örnek dairede L koltuk vardı. aynı inşaat şirketinin benzer evinde arkadaşım oturuyor ona gittim. o çocuk bile yaptı o eve. ama onun evi daha Aydınlık
Boyadan karanlık duruyordur sizin ki ya da güneş mi almıyor acaba. Bence nişanlınıza aldığım çeyizler eşyalar vs sığmayacak diye duyurun tavrına göre ilerleyin

keşke çalışarak ev alınacak seviyede olsak. anneme de dedim senin zamanındaki gibi evin hepsine kredi çıkmıyor ki. sanırım mecburen evimi sevmeye çalışacağım. umarım sevebilirim

kapılar da siyah.... i
Siyah kapı evi zaten karanlık düşürür krem yada beyaza boyayın,duvarlarıda açık renk yapın mutfak dolapları kaplama yada boya yaparsanız tezgah ve fayansla birlikte aydınlık ve ferah bir ev olur.

Hatta ben olsam giyinme odasınida iptal ederdim.

Boyadan karanlık duruyordur sizin ki ya da güneş mi almıyor acaba. Bence nişanlınıza aldığım çeyizler eşyalar vs sığmayacak diye duyurun tavrına göre ilerleyin
iki üç çeyiz için milyonlar harcanan evden vazgeçmek akıl karı mıdır ben de anneme bunu dedim. aldığım şeyler sığmayacak dedim. kirada evinden kovulup kiracı ile yüz göz olunca ne yapacaksın bakalım sığacak mı dedi. nasıl sevilir ev bilmiyorum ki hep sevdiğim evlerde oturdum

Nişanlınızın dedesi ölmediği müddetçe orda kalabilirsiniz bence dedenin çıkaracağını sanmam ama evi alırken bilmiyor muydunuz bu kasar küçük olduğunu ona göre bir yer alsaydınız. Ben olsam ne kadar küçük olursa olsun kendi evimde kalmak isterim. Siz evleniyorum herşeyim mükemmel olsun diye düşünüyorsunuz sanırım. Karar sizin bence.

işte benim evim birinci evin büyüklüğünde ama ikinci evin dizaynı var. kapı mutfak fayans dolaplar her şey öyle koyu renkli. iç mimar öyle yapmış. nereyi boyatsam orası elimde kalıyor. içine Komple girilmesi lazım. amcam mobilyacı dedim şunu şöyle yapsak. hepsine malzemeye yazık olur diyor. birinci gibi olsa belki sorun etmezdim. ama kime söylensem herkes başıma kaynanalık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…