yeni kredi çekip araba aldı. ben işsizim bana hayatta çıkmaz kredi
E sen de yani hem işsizsin, hem dememissin aşkım üçyüz de ben biriktirdim, ekleyelim daha geniş daire alalım , vs vs.
Adam bu genç yaşında ev almış yok küçük, yok bilmem ne.
En sinir olduğum insan tipisin gerçekten de.
İnsanlar epi topu dört sene yasayacakalri mağaradan bozma lojmanlarını güzelleştiriyirlar, çiçek gibi yapıyorlar. Ev komple sizin hala miymiy da mıymıy.
Aç bir pinterest , senin evinin özelliklerinde evleri bul araya araya, onlardan baka baka, aklına bazı derkorasyon fikirleri gelir
Mutfak koyu gri ahşap demişsin, eğer şu renkse bak ahşabın bu tonu nasıl iyi duruyor
Üç kuruş da sen koyar pekala ahşap tezgah yaptırırsin, şu beyaz fayanslar trendyolda yapıştırma olarak satiliyor. Ya da daha tatlı fayanslar da var, ustaya bile gerek yok pekala kendin yapabilirsin. Desenli karo seramik de, dünya kadar çeşit goreceksin .
Eğer tezgahta bu tonlar kullanırsan avize olarak olarak doğal ahşap renginde hasır alabilirsin, çeşit çeşit var
Madem yerden yukarı alan yok sen de alan kazanmak için yukarıdan aşağıya hasır Makrome ahşap raflar kullanabilirsin, tepeden yine Makrome ile saksı asabilirsin, kalpli sarmaşık çiçeği olan
Halıyı, duvar boyasını ferah bir renk seçersin.
Bence evin guzellesebilir.
'Evi koyu renge boyamislar, hüü' tavrı sana bir şey katmaz ki. Ben öğrenci evimin duvarını bile gönlüme uygun dekore etmiştim. Ev senin evin, al eline boyayı gir içine boya nisanlinla. Ya da para ver usta boyasın. Ne var yani bir kere boyandı diye daha zinhar boyanamaz mi?
Böyle mizmizlanmak yerine biraz çözüm odaklı ol. Herkes doğru söylüyor, ileride sen de kazanır biraz birikim yaparsin, bu evi satar birikim yaparsniz, ikiniz de kredi ceker , paranizi birleştirir yıllarca kredi öder daha güzeline geçersiniz. Hayata bu kadar negatif bakmamaya çalışın