- 16 Ağustos 2018
- 102
- 34
- 26
-
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
ben de tam 1.ayımda öpüşmüştümNe yaşadığın ne yaptığın sende kalsın her zaman. Gün gelir tepene kakarlar. Seninki günün gelmesini de beklememiş gerçi, hemen triplere girmiş.
Ayrıca 1 aylık ilişkide hemen eve gidip sevişip kollaşman sana göre normal olabilir ama büyük cesaret.
Malum devir…
ben tanistigim gün öpüşmediysem zaten sevgili olmuyorumben de tam 1.ayımda öpüşmüştüm
Haklısınız ama güven konusunda bir problem yaşamadım ikimizde öğrenciyiz zaten aynı sokakta kalıyoruz yani sevgililiğe doğru da gidiyoduk anlık gelişti zaten:/Ne yaşadığın ne yaptığın sende kalsın her zaman. Gün gelir tepene kakarlar. Seninki günün gelmesini de beklememiş gerçi, hemen triplere girmiş.
Ayrıca 1 aylık ilişkide hemen eve gidip sevişip kollaşman sana göre normal olabilir ama büyük cesaret.
Malum devir…
Çok yakın bir arkadaşım her şeyimi paylaşırım normalde o yüzden ama tam anlatmadım bile duymadan bunları dediben tanistigim gün öpüşmediysem zaten sevgili olmuyorum
bence bir ay koklaşmak icin uygun ama neden gelip ev arkadasina anlatmis onu anlamadim. sen öyle anlatirsan o da seni böyle yargilar işte:)
Korkmuş olabilir mi ? Ben de iki haftadır tanıdığım adamın evine gitmezdim.Merhaba öncellikle herkese benimle ev arkadaşım arasında bir problem oldu. Kendisi hem ev arkadaşım hem en yakın arkadaşım ben flörtümün evine gittim bugün ilk kez biz tanışalı 1 ay oldu 2 haftadır yüz yüze görüşüyoruz bugün evine gittim biraz yakınlaştık ama yakınlaşma dediğimde öpüşme tensel dokunuşlar o kadar ben 22 yaşındayım evden çıkınca biraz erken mi diye kendim de düşündüm ama çok da dert etmiyorum eve gelip ev arkadaşıma anlattım yüzü öyle bir düştü ki sanki ben gidip cinsel ilişkiye girmişim gibi bir tepki verdi. Ki öyle bile olabilirdi çocuk değilim ki ben. Ben sordum noldu kötü bir şey mi yapmışım diye ben karışmam filan demeye başladı evet tanışalı çok olmadı ama biraz yakınlaşmada sorun görmedim. Bende kaç yaşındayım bazı ihtiyaçlarım var yani yaşamak da istiyorum ama o öyle davranınca kendimi çok kötü hissettim. Sanki oruspuyum da ordan geliyomuşum gibi bir tepki aldım. Sizce kötü bir şey mi yaptım? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yani arkadaşım mı çok tepki vermiş ben mi yanlış bir şey yapmışım?
Çok yakın bir arkadaşım her şeyimi paylaşırım normalde o yüzden ama tam anlatmadım bile duymadan bunları dedi
Aşkım ben öpüşmede değilim ki, evine gitmek büyük cesaret diyorum. Şu zamanda herkes manyak…..ben de tam 1.ayımda öpüşmüştüm
en yakınına bile anlatma böyle seyleri bosver. demek ki cevren uygun degil.Çok yakın bir arkadaşım her şeyimi paylaşırım normalde o yüzden ama tam anlatmadım bile duymadan bunları dedi
Neden yaşadığınız özel anları paylaşıyorsunuz? Gerek var mı?Merhaba öncellikle herkese benimle ev arkadaşım arasında bir problem oldu. Kendisi hem ev arkadaşım hem en yakın arkadaşım ben flörtümün evine gittim bugün ilk kez biz tanışalı 1 ay oldu 2 haftadır yüz yüze görüşüyoruz bugün evine gittim biraz yakınlaştık ama yakınlaşma dediğimde öpüşme tensel dokunuşlar o kadar ben 22 yaşındayım evden çıkınca biraz erken mi diye kendim de düşündüm ama çok da dert etmiyorum eve gelip ev arkadaşıma anlattım yüzü öyle bir düştü ki sanki ben gidip cinsel ilişkiye girmişim gibi bir tepki verdi. Ki öyle bile olabilirdi çocuk değilim ki ben. Ben sordum noldu kötü bir şey mi yapmışım diye ben karışmam filan demeye başladı evet tanışalı çok olmadı ama biraz yakınlaşmada sorun görmedim. Bende kaç yaşındayım bazı ihtiyaçlarım var yani yaşamak da istiyorum ama o öyle davranınca kendimi çok kötü hissettim. Sanki oruspuyum da ordan geliyomuşum gibi bir tepki aldım. Sizce kötü bir şey mi yaptım? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yani arkadaşım mı çok tepki vermiş ben mi yanlış bir şey yapmışım?
Ay resmen kiskanmis avel ya. Kimle ne zaman ne yasamak istediginize kendiniz karar verirsiniz yetiskinsiniz yorumlara kulak asmayin. Arkadasinizla da bir daha bunlari paylasmayin.Merhaba öncellikle herkese benimle ev arkadaşım arasında bir problem oldu. Kendisi hem ev arkadaşım hem en yakın arkadaşım ben flörtümün evine gittim bugün ilk kez biz tanışalı 1 ay oldu 2 haftadır yüz yüze görüşüyoruz bugün evine gittim biraz yakınlaştık ama yakınlaşma dediğimde öpüşme tensel dokunuşlar o kadar ben 22 yaşındayım evden çıkınca biraz erken mi diye kendim de düşündüm ama çok da dert etmiyorum eve gelip ev arkadaşıma anlattım yüzü öyle bir düştü ki sanki ben gidip cinsel ilişkiye girmişim gibi bir tepki verdi. Ki öyle bile olabilirdi çocuk değilim ki ben. Ben sordum noldu kötü bir şey mi yapmışım diye ben karışmam filan demeye başladı evet tanışalı çok olmadı ama biraz yakınlaşmada sorun görmedim. Bende kaç yaşındayım bazı ihtiyaçlarım var yani yaşamak da istiyorum ama o öyle davranınca kendimi çok kötü hissettim. Sanki oruspuyum da ordan geliyomuşum gibi bir tepki aldım. Sizce kötü bir şey mi yaptım? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yani arkadaşım mı çok tepki vermiş ben mi yanlış bir şey yapmışım?
Haklısınız korkmuş olma ihtimali de varKorkmuş olabilir mi ? Ben de iki haftadır tanıdığım adamın evine gitmezdim.
Sizin yaşadığınız şeyden arkadaşınıza ne ayol? İsteyerek yaptığınız şeyleri başkasının saçma sapan tepkileri yüzünden sorgulamanıza gerek yok. Herkes kendi hayatından sorumlu.Merhaba öncellikle herkese benimle ev arkadaşım arasında bir problem oldu. Kendisi hem ev arkadaşım hem en yakın arkadaşım ben flörtümün evine gittim bugün ilk kez biz tanışalı 1 ay oldu 2 haftadır yüz yüze görüşüyoruz bugün evine gittim biraz yakınlaştık ama yakınlaşma dediğimde öpüşme tensel dokunuşlar o kadar ben 22 yaşındayım evden çıkınca biraz erken mi diye kendim de düşündüm ama çok da dert etmiyorum eve gelip ev arkadaşıma anlattım yüzü öyle bir düştü ki sanki ben gidip cinsel ilişkiye girmişim gibi bir tepki verdi. Ki öyle bile olabilirdi çocuk değilim ki ben. Ben sordum noldu kötü bir şey mi yapmışım diye ben karışmam filan demeye başladı evet tanışalı çok olmadı ama biraz yakınlaşmada sorun görmedim. Bende kaç yaşındayım bazı ihtiyaçlarım var yani yaşamak da istiyorum ama o öyle davranınca kendimi çok kötü hissettim. Sanki oruspuyum da ordan geliyomuşum gibi bir tepki aldım. Sizce kötü bir şey mi yaptım? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yani arkadaşım mı çok tepki vermiş ben mi yanlış bir şey yapmışım?
Her şey kavramına cinsel hayat girmese daha doğru olur sankiÇok yakın bir arkadaşım her şeyimi paylaşırım normalde o yüzden ama tam anlatmadım bile duymadan bunları dedi