Ev arkadasimla benzer bir olay yasamistik. Bir senelik sevgilimle kavga ettigimiz bir donemdi, bir ay sonra barismistik. Ben o gece sevgilimin evinde kalmistim, fakat farkli odalarda uyumustuk. (Birlikte uyumus olsak ve bir seyler yasamis olsaydıkta burada anonim hesabimla yazmaktan cekinmezdim )
Neyse asil kilit yere geliyorum. Baristigimiz gunun ertesi, ev arkadasim gozlerini acarak "yoksa onda mi kaldin?!!" Diye sormustu. O anki tepkisini hic unutamam, kizin basindan asagi kaynar sular dokulmus gibiydi.
İlk basta anlayamadigim bu tepkiyi sonradan anladim. Demek ki kendisi erkek arkadasinda her kaldiginda illaki bir seyler yasiyor ki boyle bir tepki vermisti. Ne olup bittigini, nasil baristigimizi sormamisti bile.
Buradan cikarilmasi gereken ders bence su:) insanlar sizi kendi kafalarindaki inanclarina gore yargiliyor. Size davranislari, soyledikleri, tepkileri aslinda sizinle ilgili degil. Kendi hayata bakis acilariyla ilgili.
O ev arkadasimla yillardir gorusmuyorum. Bahsettigim erkek arkadasim ise su an nikahli esim.
Yine de sizin yasiniz cok gencmis, hicbir sey icin acele etmeyin derim.yasadiklarinizi da kimseye anlatmayin.