Ev arkadaşım yüzünden delireceğim

Cevap verecek kadar dahi aynı dili konuşamam diyorsanız, dediğim gibi tek yol onu eleştirerek susturmanız. Bir diyorsa beş cevap vererek biraz canından bezdireceksiniz ki size bulaşmayı gözü yemesin Sizi sindirebildiğini düşünürse daha da yükselir bu kavgalar.

E işte karşılık verince de olay büyüdü ve bana patladı.şimdi de herkes sen duygusal bakıyosun o ne söylediğiyle ilgileniyor nasıl söylediğiyle değil diyor. E ben mecbr muyum azarlar gibi konuşmasını dinlemeye herkes sus diyor falan napacağım çok sıkıştım

Hemen başka ev arkadaşları arayıp o evden ayrılmalısın maddi olarak rahat olabilirsin böyle ama iç dünyan çökecek, eve gelmek istemeyeceksin, hep bir tedirginlik olacak, umursama desem de umursamayacak bir insan değilsin anladığım kadarıyla ki sürekli açık arayan bir insan nasıl umursanmaz orası da zor

Evet ama açık aramak için yapmıyormuş adil olmak için yapıyormuş bunu. Herkesin her yaptığının ardından konuşması söylemesi bundanmış. Başka bir eve çıkmam imkansız hatta mümkünatı yok

O zaman başka oda diğer arkadaşlarınız razı olursa yer değiştirin

Evi geren konuyu uzatan kişi ben olmak istemiyorum o yüzden çekiniyorum biraz çünkü zaten diğer arkadaş bana sen duygusal yöne çektin o ne söylediğine takılmıyor sen duygusal bakıyorsun dedi.
Aynı odada olmak sizi rahatsız etmeyecekse huzurunuzu yakalayabilecekseniz kalın odada ne diyim, konuşmuşsunuz zaten bir müddet gözlemleyin bakalım laf sokmalar devam ederse bence sınırınızı çizin

benim de proje grubumda rus bir arkadasim var, kendisini gordum resmen konuda. herkese emir yagdirmak ama karsiliginda hic cevap almamak istiyor. hepimiz ona itaat edelim yani. sonunda biz danismanla konusup onu cikardik. keske sizin de oyle bir sansiniz olsa.

evde isleyis nasil? yani alisveris aksam yemegi vs ortak demissiniz ya bunlar nasil kararlastiriliyor? kizla ikili iletisim kurmadan bunlari devam ettirebilme sansiniz var mi?

İnanamıyorum resmen birebir aynı milletine kadar Ama buradaki sorun şu, böyle davranmasına, insanların arkasından konuşmasına rağmen, bir tek ben söyledim bu nasıl üslup diye ve arkasından konuşanlar bile sustu. Orada evet biz de rahatsızız, bir şeyi söylemek istiyorsan bu şekilde denmemeli demek yerine bana dönüp sen duygusal bakıyorsun denildi böyle deyince ben kişisel alıyormuşum gibi oldu ki, o akşam yemeğinde ismimle sordu bana soruyu ama sonra çevirip, ben herkese mesaj vermek istedim dedi.
Maalesef kızla iletişim kurmadan hiçbir şey yapma şansım yok evin içinde, en azından yemeği ayırsam yine temizlik konusunda veya başka bir nedenle iletişimde olmak zorundayız ki oda arkadaşım. Onun dışında beraber yürüttüğümüz bir proje de var.
Akşam yemekleri normalde çok güzeldi beraber yapıyor beraber yiyip temizliyorduk. Ama şu an ne yapacağım bilmiyorum

ayrı eve çıkabilme imkanınız var mı

Kız hasta bildiğin muhtemelen olduğu ortamlarda hep pofpoflanmış ilgi istiyor. Kusur arayanları, açık sözlülük ile patavatsız ve fesatlığı birbirine karıştıranları hiç sevmiyorum muhattap olmam bile. Aynı evde olduğun sürece az çok bu sıkınıtıyı çekeceksin bence hiç iletişim kurmasın seninle iyi ya da kötü çünkü iyi bir iletişimi olmayacak belli. Diğerleri ile de böyle mi peki sadece sana karşı mı tavırları kaba? İşte ben bu yüzden ev arkadaşı edinmedim edinemem de normalde dışarı da çok iyi anlaşırım çoğu kişiyle ama eve girdin mi değişiyor en yakın arkadaşın bile. Aynı tartışmaya girecek olursanız seninle asla konuşmamasını iste evde ki ihtiyaç ve giderler haricinde. Ayrıca senin bir problemin olsa diğerlerinin de bunu söyleyebileceğini ilet ne demek küfür edip üstüne yürümek psikopat mı bu? Benim yöntemim lisede direk saçı tutup yere yapıştırmaktı yanlış anlaşılmasın asla sevmem kavgayı aşırı sabırlı biriyimdir etmemek için uğraşırım ama şansını zorlayan çok insan var sizinki gibi bazen haddini bildirmek gerekiyor her kavgadan sonra dövsem bile ağlarım ben nedense gören beni dayak yedim sanar öyle ağlarım yani Ama işe yarayan tarafı şu olurdu bir daha da uğraşamazlardı. Tabi sen aynı evde yaşıyorsun direk iletişimi kes bence.

Herkesle dik dik emreder gibi konuşuyor. Ama dünkü mesele iki kişiyi kapsamasına rağmen direkt bana söyledi kız odadan ayrılınca aynı zamanda, taaa aylar önce bi kahve içmişim onun bardağını görmüş. Yok diyor sen bardakları bırakıyorsun dedim evet bazen vaktim olmayınca yıkamıyorum sonra yıkıyorum sen hiç benim bardağımı yıkadın mı? Hayır diyor eee? Gerçekten anlamıyorum sorunu ne.

İşte hasta derken bunu kastettim manyak yani. Sana kafayı takmış belli ki. Benim arkadaşım giderkende bardağımı götürür yıkardı yeri geldiğinde ben onunkini yıkardım hatta ne yalan söyliyim o daha çok yapardı bunu ben daha pasaklıydım Hiç böyle sorunlar olmadı ama işte o dediğim gibi kafayı bozmuş seninle artık gıcık mı oluyor derdi ne bilinmez. Tek çözümü uzak kalmak. Aslında diğer arkadaşlaırnda arkanda olup konuşsalar katkısı olabilir birazda yanlış yaptığını yüzüne vursa hepsi bir bence bi şey diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…