Sizin konunuzu okumuştum, sizinkiyle aynı memleketten desem ahsjskd
Odamı değiştirmem de mümkün değil gibi herkes oda arkadaşından memnun. Ayrıca bir diğer sıkıntı şu, evdeki diğer arkadaşım bu kızın üslubundan, konuşmasından, hareketlerinden rahatsız olduğunu her fırsatta dile getirirken bu akşam kız, çocuk gibi hepimizi azarlarken sustu. Yerleri sildiği halde… neresi pisti diye bile sormadı. Gece yemek yediğimi bildiği için, belki mutfağa giren birileri pis bırakmıştır dedi ben de dedim ki saçmalama ben yemek yedim ama yeri nasıl kirletebilirim. Ayrıca konuşma sırasında oda arkadaşım bana diyor ki ben kimin nasıl temizlik yaptığını bilmiyorum. Ya gerçekten temizlik queen mi bu anlamadım ama tavrı o konuşması o büyüklenmesi, diklenmesi allahımmmmmmm…..
Mutfak paylaşımı şöyle, tek mutfak var o yüzden beraber yapmaya karar vermiştik ve aslında akşam yemeklerindeki sohbetimiz çok güzel oluyordu. Parasal bi sıkıntımız yoktu. Hem böyle daha çok para biriktiririz gezmek için dedik ama zehir ediyor bana yurt dışını…gerçekten yıllardır bunun hayalini kurdum ama inanamıyorum ya. Mesela schedule yapıyoruz ya takip ediyor kim banyoyu temizledi, arkadaşa diyor ki sen kaçıyor musun yoksa vs ben 50 sene baksam fark etmem kim kaçıyor kim ne yaptı. Ve en başta sürekli bulaşık yıkadığım halde bana diyo ki hayır sen sürekli bulaşık çıkarıyosun. Gerçekten inanamıyorum ya. Şaka gibi koca bir şaka.
Sürekli tetikteyim ne dicek diye. Bişey söyleyeceği zaman aha ne yaptım diye bekliyorum. Konuşma esnasında şey dedim, senin yaptığıma bizim orada açık aramak derler bundan sonra aynısını sana yapcam. Sen yokken odayı tek başıma temizledim madem öyle adalet peşindesin bundan sonraki sıra senin. Tabi tabi diyor.
Mutfak konusuna tekrar dönersek, parayı bölüştüğümüz için daha az gidiyordu. Şimdi acaba tek alışveriş yapınca daha mı masraflı olur diyorum bi de evde geçirdiğimiz zaman aynı, mutfak paylaşımı nasıl olacak aynı anda nasıl yemek yapacağız. Aynı anda yemek istemiyorum ama diğer türlü çok geçe kalırım. Bir de her halükarda temizliğe ortak olcam. Kendime nasıl özel alan yaratıcam akıl sağlığımı nasıl korucam bilmiyorum