Ev arkadaşım yüzünden delireceğim

Peki mal gibi benim onun bardaklarını yıkamam ve bana sen hiç bulaşık yıkamıyorsun demesi? Gerçekten aklımı kaybedicem.
İşte arkadan konuşmak kolay

Merhaba; fakültedeyken benim de manyak bir ev arkadaşım vardı. Ayyy şimdi yine aklıma gelince kendi kendime ayar oldum kıza. Ruh hastası, kıskanç manyağın tekiydi. Eve getirdiği arkadaşlarını benden kıskanırdı manyak. Ben de ılımlı biri olduğum için hep idare ederdim ama yapacağımdan da geri kalmazdım. Zor kişiliklere baş edebilmek de bir sanat. Hepimiz başaramıyoruz maalesef. Ben kendi adıma çok zorlandım diyebilirim. İdare etmekten başka çare görünmüyor. Duymayacaksınız, görmeyeceksiniz. Ama havlarsa siz de havlayacaksınız. Bu sefer de ezmeye kalkarlar. İnsan görünümlü mahluklar... Resmen o yıllarımı hatırladım ya. Allah sabır versin

Valla ben de hep alttan alayım diyordum, kavgadan önce temizlik yaparken bi kere babam aradı ben de sildiğim oda onunla konuşuyodum geldi hemen baktı böyle dedim babamla konuşuyorum? Dedi ha tamam sanki temizlik müfettişi bana ya. Deliriyorum gerçekten. Yine sesimi çıkartmıcaktım o gün ama gerçekten çok üstüme geldi keşke diyorum ses etmeseydim ama diğer türlü de herkes susuyor, bu bağırırken bile herkes susuyor anlamıyorum neden?
Artık bi şekilde yolunu bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…