- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.546
- Konu Sahibi Cansugercek
Niye? Burada bir suru ogrenci var aktif kullanici. İlla evli olup kaynana ile mi sorun yasamali insanlar?Kadınlar kulübünde üni ogr. Ne isi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye? Burada bir suru ogrenci var aktif kullanici. İlla evli olup kaynana ile mi sorun yasamali insanlar?Kadınlar kulübünde üni ogr. Ne isi var
Doğru ben hep gebelikle ilgili takipte bulunduğum icin tuhaf geldiNiye? Burada bir suru ogrenci var aktif kullanici. İlla evli olup kaynana ile mi sorun yasamali insanlar?
Herkesin derdi baska.Doğru ben hep gebelikle ilgili takipte bulunduğum icin tuhaf geldi
Niye üni öğrencileri erkek mi? Mezuniyetten sonra mı kadın oluyoruz?Kadınlar kulübünde üni ogr. Ne isi var
bizleri ne sanıyor acaba bazı üyeler?Niye? Burada bir suru ogrenci var aktif kullanici. İlla evli olup kaynana ile mi sorun yasamali insanlar?
Amip zannediyorlar diye yorumluyorumbizleri ne sanıyor acaba bazı üyeler?
harika tespitttt.sadece yemek yapıp çocuk bakan kaynana kocişi olan türüz bizzzzAmip zannediyorlar diye yorumluyorum
Hiçbir şey diyemezsiniz hiçbir şey yapamazsınız.. Şuan da da sevgilisinin bu kadar sık gelmesini ve kalmasini istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Karşılıklı konu mı açtınız ayolMerhaba arkadaşlar. Uzun ama lütfen yardımci olun. Ben bu sene yatay geçiş ile başka şehirdeki üniversiteye geçiş yaptım. O şehirde liseden tanıdığım arkadaşım vardı evde tek başına yaşıyordu ben de onun yanına çıktım. Ev eşyalarını vs her şeyi ayarlamıştı zaten kendisi yaşıyordu. Evde fazladan yatak dolap da vardı ben herhangi bir maddiyat ödemeden evine 2.kisi olarak çıktım. Teklif ettim parayı ödemeyi ama kabul etmedi çıkarken satıcam zaten dedi. Ama arkadaşimin sevgilisi haftada 2-3 gün akşam 5 gibi bize geliyor ve odalarında oturuyorlar. Gece gidiyor 10-11 arası. Bazen sinemaya konsere gidiyorlar çok geç dönüyorlar eve 1-2 gibi o zamanlar evde kaliyor sevgilisi. Görmüyorum bile bazen yüzlerini odalarından çıkmıyorlar mutfaga falan da çocuk çıkmıyor kız çıkıp yemek yapıyor yiyecek konusu oldugunda. Ben kapalı bir kızım bu arada. İlk başlarda eve girerken de hiç bir eşya parası vermedigim için ses etmedim çünkü diğer insanlar eşyalar benim diyerek kirayı yarı yarıya bile bolusmuyorlar. Ben normalde de odamda vakit geçiriyorum hep salona çıkmıyorum ama çocuğun gelmesi sinirimi bozmaya başladı. Daha doğrusu şu da sinirimi bozmaya başladı kız benimle hiç vakit geçirmiyor. Tamamen çocuğa yönelik tüm planları. İkisi sinemaya gidiyor, ikisi konsere gidiyor. Benim başka bir arkadaşım yok bu yüzden kendimi de aşırı yalnız hissediyorum. Bu ev hapishane gibi geliyor artık. Sizce çocuğun bize gelmesini istemediğimi nasıl dile getirebilirim? Kıza karşı aşırı uzaklaştım ben o da artik bana eskisi gibi davranmıyor. Ben eski universiteme dönmeyi düşünüyordum biraz da bunun için içim rahattı kurtulacağım diye düşündüğüm için çok birliktelik de kurmadım ama aram da bozulmasın diye kötü bir şey demedim. Eski universiteme donecegimi söylediğimde "Mutsuzsan gidebilirsin ben evin masraflarını tek başima karşilayabilirim" dedi. Kal bile demedi yani. Ama gecemedim maalesef planlarım öyle ilerlemedi. Şuan da da sevgilisinin bu kadar sık gelmesini ve kalmasini istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Kızlar yardim edinn. Ben üniversite okuyorum. Okuduğum şehirde eve çıktım kira kontratı evin tüm eşyaları her şeyi getirdim her şeyi hallettim. Lise arkadaşım da o üniversiteyi kazandı ve dolayısıyla benim yanıma çıktı. Benim bir erkek arkadaşım var. Onunlayim çoğunlukla fakat arkadaşım istiyor ki gece 12 ye kadar takilalim, sevgilim buluşmalara gelmesin vs. Gece 12ye kadar zaten şu dönemde dışarda bulunmam fakat o bunun sevgilim yüzünden olduğunu düşünüyor. Benim hayatıma donmemden rahatsız olduğunu, hayatının merkezine onu almadigim için rahatsız olduğuna dair şeyler konuşmuş arkamdan. Farklı bölümlerde okuyoruz okuduğu bölümde de hiç arkadaşı yok. Havalı gözükmek istiyorum, gibi şeyler söyleyerek arkadaş edinmiyor. Ve dahası tek arkadaşım bu kız diyerek bana karşı da bir altta kalmışlık hissetmiyor. Hala eve onu para için aldığıma dair şeyler söylüyor arkamdan. Evin tüm eşyaları benim o kendi yatağına bile para ödemedi buna rağmen arkamdan bunları konuşuyor. Daha anlatmadigim binlerce şey. Evin içersinde de asla konuşmuyoruz zaten. Sizce ne yapmalıyım? Mutsuzum bu kişiyle yaşamaktan ve bunları anlatacak bir arkadaşım da yok.
Sinirden ne yazdığını farkında değilsin sakinBiri cuma biri pqzar konu qciyor biz salak miyiz
öyle deme muhittin baksana kalp kalbe karşıymışşş.2 ev arkadaşı da ondan konu açmış aynı zamanlarda.bizlerin içi fesat anacığımmmBiri cuma biri pqzar konu qciyor biz salak miyiz
Biri bahar candan pardon eslem candan biri cansuu gerçek dhdhdhhdhdhrhrhrh bende muhittin parlakSinirden ne yazdığını farkında değilsin sakin
Ayyy ben konu sahibini kastediyorsun sanmistim ceycey. Bizi kandirirken ne saniyor falan gibi. Cok utandım simdi amip dedigime. Alınan olduysa kusura bakmasinlar.harika tespitttt.sadece yemek yapıp çocuk bakan kaynana kocişi olan türüz bizzzz
Calciden kaçar mı beKarşılıklı konu mı açtınız ayol
Eslemcandan ve cansugerçek... Trollemeye çalışmış da nicklerde bile yaratıcı olamamış sankiKarşılıklı konu mı açtınız ayol