ev arkadaşım lezbiyen mi :S

Tamamen katılıyorum

Arkadaslar gecen bir arkadaşımla tartıştım o baya sinirlendi sonra benim bu üyeliğim açık olduğunu gormuş sen al sacmala sanki
Kendisini ne ilgilendiriyor ben bu saçmalığı yeni gördüm terbiyesizligi icin özür diliyorum kadınlar kulubü yoneticilerine mesajımı gönderdim onlarada durumu anlattım sizede bilgi vermek istedim cok ahlak dısı seyler arkadaşımın terbiyesizligi icin özür dilerim

Yöneticilere nasıl mesaj gönderdiniz?

Arkadaslar gecen bir arkadaşımla tartıştım o baya sinirlendi sonra benim bu üyeliğim açık olduğunu gormuş sen al sacmala sanki
Kendisini ne ilgilendiriyor ben bu saçmalığı yeni gördüm terbiyesizligi icin özür diliyorum kadınlar kulubü yoneticilerine mesajımı gönderdim onlarada durumu anlattım sizede bilgi vermek istedim cok ahlak dısı seyler arkadaşımın terbiyesizligi icin özür dilerim

umarım basına gelmez canım cunku ınsanı hayattan sogutuyo boyle seyler

arkadaşlar herkesın hayatı cınsel tercıhı kendısıne
ama şu da var
lezbıyen oldugunu açıkça bılmedıgımız ınsanlara karşı savunmasız kalıyoruz,diyelım kı bır arkadaşım kolumu oksuyor her gördguunde opup duruyor yada göguslerıme dokunup ayy yumusacık tenın var dıyor vs..lezbıyen oldugundan da suphelenıyorsak ama emınde degılsek...ya oyleyse..bu cınsel tacıze gırmezmı..
nasılsa kımse anlamıyor bayan bayanayız dıye sarılan dokunan bayanlar var,bu sebeble de cınsel tercıhler gızlı kaldıgında bız zarar grebılıyoruz..
açıkçası bı lezbıyenın bana dokunmasını okşamasını ıstemem ha erkek yapmş ha o,ama lezbıyen mı degılmı bılmeyınce bıse dıyemıyor ınsan,o kısılerde rahat rahat dokunuyor oh ne ala

Acikcasi Lezbiyen degilsede bir bayanin bana dokunmasini goguslerime dokunmasini, orami burami oksamasini istemem.Lezbiyen olup olmamasi hic birseyi degistirmez, yada erkek veya cinsel tercihi normal bir bayan... Istemediginiz herhangi birseyi yapan her insan taciz yapmis olur. Bu karsidaki insanin cinsel tercihine gore sekillenmez. Kesinlikle rahatsiz oluyorsaniz izin vermyin.Dokunmadan da iltifat etmek diye birsey var bayan bile olsa sizi minciklamasi gerekmiyor.

Son düzenleme:

tabıkı ızın vermem,zaten normal de karşılamam,ama bazı ınsanlar gızlıden gızlıye yapıyor işte

Kesinlikle katılıyorum, lezbiyenlerden haz etmemek için saçma bir argüman olmuş, göğüslerine dokunan bir kadının amacını nereden bilicem düşüncesi. Dokunmasın yahu, niye dokunsun durup dururken size dokunmadığı sürece dee herkes cinsel yönelimlerini özgürce yaşasın.

Bir de konu sahibi, arkadaşların lezbiyen olmayabilir, lisedeyken bizde yapardık öyle geyikler, ya da durup durup beni öpen, sarılan kiz arkadaşlarım oldu ama o sevginin çoşkunluğundan geliyordu bence, lezbiyen olsalar esprisini yapmazlar zannetmiyorum

::özür diliyorum

bu da ergenler arasında yenı moda oldu galıba

yok kuzenım yazdı

yok kardeşım yazdı

yazık ya, nelerle uğraşıyorsunuz kerem bey

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadarda avrupai görüşünüz varmış ...bizim memleketin insanı pekte anlayışli olmuss ..!
Evet lezbiyenler kimseyi ısırmaz ama güzel bı ornekmi peki??!! Dunyanın suyunu çıkardılar ,iyice şaşırdılar !!!

Bu nasıl bir düşünce tarzı? Mantıklı davranın biraz. Sizde hemcinsinize ilgi duyan biri olabilirdiniz. Bu bir hastalık değildir.

rahatsız olduğun ulu orta öpüşmeleriyse evet haklısınız özel hayatın bir mahremiyeti olması görüşündeyim.yalnız şu da varki lezbiyenlik bir cinsel tercihtir ve kimseden kendimiz gibi yaşamasını bekleyemeyiz.unutmayın ki herkesin yaşadığı kendine normaldir.

Hayir sasirmadim, insanlarin kendi hayatlarini istedikleri gibi yasamalarini destekleyen ve savunan bir insanim. Ozel hayatini istedigi gibi yasayabilir.Sonucta ben yetiskinim o kisinin ozel hayatinin bana uymamasi benide kendisi gibi yapmaz. Herkes dort dortluk degil ben insanligina, arkadasligina bana neler verebildigine bakarim. Insanlarin lezbiyen olmak veya gay olmak gibi bir secenekleride var. Su anda bu olayi yargiliyorsunuz ffakat kim bilir siz BIZIM asla yapmam dedigimiz neleri yapiyor olabilirsiniz. Vizyonunuz genis degil o yuzden sasirmis kalmissiniz .Insanlarin ozel hayatina saygi denen bir kavram var bir tane kayatiniza ekleyin bence .

Siz belliki herkesi kendiniz gibi yasasin istiyorsunuz kimse yasam hakkini sizin gibi kulanmak zorunda degil. Sizde anlayis gosterin mesela yasam hakkina, ozel hayatin ozgurlugu hakkina... AMA OLMAZ tabi illaki yargilamaniz lazim. Keske sizde anlayis gosterebilseniz baskalarini yargilarken cektiginiz karin agrisini ben hic cekmiyorum mesela kafam rahat, hayatimda huzurlu...

Son düzenleme:
bence panik yapmani gerektirecek bi durum yok, tabiki davranislari normal degil ama ikiside bi süre sonra bu sacmaliktan kurtulucaklardir.. zamana birakmani serinkanli olmani tavsiye ederim

Lezbiyen olmasalar bile yaptıkları hoş değil. Tamam arkadaştır sarılır, öpüşür, cinsellikten konusur da üst üste olmalarına anlam veremedim

He bu arada lezbiyenlerden, gaylardan haz etmiyor olabilirsiniz ama bu hormonlardan kaynaklanan bir şey, onlarında elinde degil. Benimde dinime, zihniyetime göre yanlış şeyler ama saygı duyuyorum. Sonucta bende öyle olabilirdim, hormonlarımı ben kontrol edemem ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…