- Konu Sahibi buzprensesy
-
Kişilerin cinsel tercihleri kişiliklerini belirleyici bir unsur değildir.
Her eşcinsel sapıktır,her eşcinselle arkadaşlık yapılmaz,her eşcinsel şöyledir böyledir...
Bir insanın kişiliği hakkında yorum yapacaksak önce o kişiyi tanımamız gerekir.
Nasıl her heteroseksüel karakterli,iyi,örnek insan değilse,her homoseksüel de sapık,arkadaşlık yapılamayacak yanımızda barındıramayacağımız kadar kötü tipler değildir.
Bir insana ne zaman sapık denir,başkalarını "rızası dışında" gözle,sözle,elle... taciz ediyorsa,rahatsızlık veriyorsa,anormal ve karşı tarafa tiksinti verecek düşünceleri ve bu yönde bir başkasını zorlayıcı edimleri varsa denir.
Gerek homoseksüel,gerek biseksüel gerekse heteroseksüel olsun.
Dini inançları gereği bu kişileri aşşağılayanlar,kişiyi tanımadan kişilikleri hakkında bilmeden kötü konuşmanın da dinen yasak,gıybet olduğunu bilmeleri gerekir.
İnsanları sadece kendilerini ilgilendiren seçimleriyle,yaşam tarzlarıyla değil de kişilikleriyle,bize yönelik,bizi ilgilendiren davranışlarıyla değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.
Hayir sasirmadim, insanlarin kendi hayatlarini istedikleri gibi yasamalarini destekleyen ve savunan bir insanim. Ozel hayatini istedigi gibi yasayabilir.Sonucta ben yetiskinim o kisinin ozel hayatinin bana uymamasi benide kendisi gibi yapmaz. Herkes dort dortluk degil ben insanligina, arkadasligina bana neler verebildigine bakarim. Insanlarin lezbiyen olmak veya gay olmak gibi bir secenekleride var. Su anda bu olayi yargiliyorsunuz ffakat kim bilir siz BIZIM asla yapmam dedigimiz neleri yapiyor olabilirsiniz. Vizyonunuz genis degil o yuzden sasirmis kalmissiniz .Insanlarin ozel hayatina saygi denen bir kavram var bir tane kayatiniza ekleyin bence .
Siz belliki herkesi kendiniz gibi yasasin istiyorsunuz kimse yasam hakkini sizin gibi kulanmak zorunda degil. Sizde anlayis gosterin mesela yasam hakkina, ozel hayatin ozgurlugu hakkina... AMA OLMAZ tabi illaki yargilamaniz lazim. Keske sizde anlayis gosterebilseniz baskalarini yargilarken cektiginiz karin agrisini ben hic cekmiyorum mesela kafam rahat, hayatimda huzurlu...
Özel hayatı nasıl istediği gibi yasasın ya herseyin bı sınırı yokmu kardesim?? Çok esliligi savunan biri çıksa ona bas bas bağırırsınız ama soz konusu lezbiyenlik gaylikse normal görürsünüz ,o zmn hayvanları arzulayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz madem tercihhh!!
Eger buysa siizin hayatta yapmam dediğiniz şeyi ben yapıyorum evet kusura bakmayın ama gâvurların savunduğu şeyi savunanam (size demiyorum gavur diye kesinlikle)
yoksa bnim açığım yoktur cnm namusumuza evlenmiş iki cocuk sahibi ev hanımı eşimle görücü usulü tanismis . Kendince sınırları olan Allah a inanan bir kulum... Varmi burda yapmicam dediğiniz seyler??
Ben kimseye bnim gibi düşünsün demiyorum ama doğru birtanedir lütfen kendinizi bı silkeleyin ,vizyonunUz geniş degil demişsiniz sizin kadar şehirli değilim pardon . Ben vizyonumu Allah in yolunda geliştiriyorum Avrupa yolunda degil!
Özel hayatı nasıl istediği gibi yasasın ya herseyin bı sınırı yokmu kardesim?? Çok esliligi savunan biri çıksa ona bas bas bağırırsınız ama soz konusu lezbiyenlik gaylikse normal görürsünüz ,o zmn hayvanları arzulayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz madem tercihhh!!
Eger buysa siizin hayatta yapmam dediğiniz şeyi ben yapıyorum evet kusura bakmayın ama gâvurların savunduğu şeyi savunanam (size demiyorum gavur diye kesinlikle)
yoksa bnim açığım yoktur cnm namusumuza evlenmiş iki cocuk sahibi ev hanımı eşimle görücü usulü tanismis . Kendince sınırları olan Allah a inanan bir kulum... Varmi burda yapmicam dediğiniz seyler??
Ben kimseye bnim gibi düşünsün demiyorum ama doğru birtanedir lütfen kendinizi bı silkeleyin ,vizyonunUz geniş degil demişsiniz sizin kadar şehirli değilim pardon . Ben vizyonumu Allah in yolunda geliştiriyorum Avrupa yolunda degil!
Bana gore hepsi aynii hatta çok esliligi (karşıda olsam) en masumu eğer Adabına gore yapılırsa ...
Ben böyle insanlara uzulduugm icin bı kadar sert konuşuyorum (aslada kinamiyorum hepimizin colugu cocugu var) doğru yolu bilmiyorlar yada biliyorlar ama islerine gelmiyo... Herkesin günahı kendine Allah affetsin
allah kurtarsın arkadaşım ne diyim ya okurken içim ürperdi benim başıma gelse vururum ikisinide
eşcinselliği normalleştirmek, tercih deyip saygı duymak bize empoze edildiği gibi ilericilik değildir. kapitalist sistemin son yüzyılda iyice yayılmasına sebep olduğu bu eski çağlarda da olan sapkınlığı özgürlükler başlığı altında incelemek kapitalizme malolmuş bu olguyu normalleştirmek son derece tehlikeli.
bunu bu şekilde bize dayatan sistem '' eşcinsellik hayvanlarda da vardı, kapitalizm öncesi de vardı '' gibi argümanlara bulayıp sunuyor. hayvanlarda da olduğu doğru ama ensest de hayvanlarda var.
zihniyete bak yaaa...
senın gibilerin
başka yerlerde yaşamasını istiyorum..
hak ettiğiniz yerler de
bende şahsen senin gibilerin yaşamasını dahi istemiyorum..nesini savunuyorsun?
bunun savunulacak hoş görülecek hiç bir yanı yok lezbiyenliği,eşcinselliği hangi din hangi ahlak doğru buluyor.
kınamam büyük konuşmam ama ben bir müslümansam dinimin yasakladığı bu çirkin şeyede saygı duymam..
bu bir saplantıdır kurtulmaya çalışmalıdır insan meşru gösterip saygı duyulmasını beklememelidir....
bunun savunulacak hoş görülecek hiç bir yanı yok lezbiyenliği,eşcinselliği hangi din hangi ahlak doğru buluyor.
kınamam büyük konuşmam ama ben bir müslümansam dinimin yasakladığı bu çirkin şeyede saygı duymam..
bu bir saplantıdır kurtulmaya çalışmalıdır insan meşru gösterip saygı duyulmasını beklememelidir....
İşte buna homofobi deniyor.
Rica etsem eşcinsellik ve ahlak, saplantı vs etiketlemelerinizin bilimsel temelini anlatabilir misiniz?
Dinlerden bahsetmiyorum, zira sandığınızın aksine toplumsal ahlak kurallarının tarihi dinler tarihinden daha eskidir.
Aklıma gelmişken bir eşcinselin sizin müslümanlığınıza zararı nedir?
Sizi ilgilendirmeyen kişisel bir tercihe "Bana ne" demek bu kadar zor mudur?
Şu kırmızıyla işaretlediğim cümlenizi öylesine sarf ettiğinizi umuyorum.
kuzum kapitalizmin ne demek oldugunu bilmiyorsunuz sanirim. ne alakasi var allahaskina kapitalizmle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?