- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi buzprensesy
-
ben Allahın yasakladığına saygı duymayana saygı duymam !!
iyi valla adam gelsin karşıma Allahı peygamberi inkar etsin bende sana saygı duyuyorum diyeyim yok öyle bişey!!
bunu savunan dini reddediyor
varsa böyle bi zaafın evet ben hata ediyorum günah işliyorum de ama bunu doğru bişeymiş gibi aksettirme
bu ülkeyi beğenmeyen gitsin başka ülkede yaşasın
siz kabul etsenizde etmesenizde burası müslüman ülkesi
gidin avrupaya orda evlenin isterseniz burda kabul görmesinide beklerseniz avucunuzu yalarsınızz..
islamin hosgoru dini oldugundan bihaber cahil bir agizdan sacilmis nefret dolu sozler. cok takilmamak lazim.
cahil sensin sen islamın ne olduğunu bilsen yazdıklarıma bozulmazsın
seninle polemiğe girmeye bile değmeyeceği için yazma gereği bile duymayacağım şimdi istediğin kadar yazabilirsin
ben Allahın yasakladığına saygı duymayana saygı duymam !!
iyi valla adam gelsin karşıma Allahı peygamberi inkar etsin bende sana saygı duyuyorum diyeyim yok öyle bişey!!
bunu savunan dini reddediyor
varsa böyle bi zaafın evet ben hata ediyorum günah işliyorum de ama bunu doğru bişeymiş gibi aksettirme
bu ülkeyi beğenmeyen gitsin başka ülkede yaşasın
siz kabul etsenizde etmesenizde burası müslüman ülkesi
gidin avrupaya orda evlenin isterseniz burda kabul görmesinide beklerseniz avucunuzu yalarsınızz..
sapıklıkla sapkınlık yani sapma arasında da fark var. eşcinsellik normal veya doğal olan bir cinsel yönelim ya da tercih değil. sapma veya sapkınlık veya cinsel davranış bozukluğu diyebiliriz ama doğal ve normal olduğunu savunamayız. bu yazdıklarımın içinden eşcinselleri dışlayalım, toğlumdan ayıralım vs. sonucunu çıkarmayın. eşcinsellik tedavi edilmesi gereken bir hastalık.
Şimdi öncelikle burası "müslüman ülkesi" falan değil.
İnsanlardan inançlarına, inançsızıklarına, tercihlerine göre nefret etme hakkınız olduğunu ayrıca sizin gibi düşünmeyen ve yaşamayanların gitmesi hatta ölmesi gerektiğini düşünüyorsunuz.
Doğruluğa yanlışlığa siz karar veremezsiniz.
İnanç kişiseldir.
Kendi hayatınızı istediğiniz inanca göre şekillendirin ancak sizden farklı şekillendiren insanlara hakaret ve saygısızlık etme hakkını kendinizde görmeyin.
bi tarafinizdan hastalik adi uydurmayin hanimefendi. escinsellik bir hastalik degil tercihtir, size decok uzgunum ama hukuk devletinde yasiyorsaniz saygi duymak duser.
Şunu anlamak lazım tabi: ülkenin %100 ü müslüman bile olsa biz dini kurallara göre yönetilmediğimiz için bir din devleti değiliz.hiç araştırdın mı acaba bu ülkede yaşayanların yüzde kaçı müslüman?
neyse ben burda sizin gibi zavallı düşünen insanlarla tartışma gereği bile duymuyorum...
şimdi kendi kendinize bunun aslında doğru bişey olduğunu,kabul edilebilirliğini savunun vicdanınızı rahatlatın!!
nası olsa gün gelecek acı gerçekler yüzünüze çarpılacak allah yardımcısı olsun bu durumda ki insanların bunu meşru kılmaya çalışanların hariç tabi
hiç araştırdın mı acaba bu ülkede yaşayanların yüzde kaçı müslüman?
neyse ben burda sizin gibi zavallı düşünen insanlarla tartışma gereği bile duymuyorum...
şimdi kendi kendinize bunun aslında doğru bişey olduğunu,kabul edilebilirliğini savunun vicdanınızı rahatlatın!!
nası olsa gün gelecek acı gerçekler yüzünüze çarpılacak allah yardımcısı olsun bu durumda ki insanların bunu meşru kılmaya çalışanların hariç tabi
üslübuna dikkat et. benim yazdıklarımda kimseye hakaret yok. sen gidip eşcinsellere bu tercihtir dersen seni kınarlar çünkü onlara göre bu tercih de değil yönelim ! bireyci değil toplumcu düşünmeyi buna göre olayları yorumlamayı bilmiyorsan araştır da gel. ancak toplumcu düşünebildiğinde seninle tartışırım bireyci değil.
yönelimin eş anlamlısı tercih
turkce dersi gormediniz mi hic?
te Allahım cinsel tercih ve cinsel yönelim arasındaki farkı bilmiyorsun burada kalkmış eşcinselliğin normalliğini savunuyorsun.
cinsel yönelim içindeki dürtülerle bilinçsiz bir şekilde cinsel hayatın olması, diğeri bilinçli bir şekilde isteyerek bilerek bir başka cinsel hayatı benimsemek. bu konuda daha çok yazı okumanı öneriyorum.
eşcinseller benim doğam böyle ben doğuştan böyleyim cümlelerini cinsel yönelimle açıklıyorlar bunu da doğada başka canlılarda da eşcinselliğin görüldüğünü bu yüzden de normal ve doğal birşeymiş gibi gösteriyorlar veya göstermek zorunda bırakılıyorlar. ben de diyorum ki madem eşcinsellik normal ve doğalsa, ensest ilişki de doğada hayvanlar arasında var bu da mı normal ? geçen aylarda daha İstanbul' da amca ile yeğen evlenmiş e hayvanlarda da var ne var canım doğada da var mı diyeceğiz ?
konuyu cok farkli yerlere cekerek polemik haline getiriyorsunuz. kimse burada hayvanlarla ya da aile bireylerinden biriyle cinsel iliskiyi savunmuyor. kaldi ki hayvanlarla cinsel iliski kanun kapsaminda suc.
ne denirse densin sayica azimsanmayacak kadar escinsel bu ulkede yasiyor ve bize de onlara hosgoru ile yaklasip saygi gostermekten baska bir sey kalmiyor. suc islemiyorlarsa, senin canini yakmiyorlarsa, hirsizlik fuhus gibi suclar islemiyorlar, baskalarinin ozgurluklerine mudahale etmiyorlarsa kime ne?
sana ne zarari var? saldiriyorlar mi? nedir yani bu hosgorusuzlugun sebebi?
hayvanlarla cinsel ilişki değil hayvanların da arasında mesela maymunlarda da eşcinsellik var aynı cinsler birbirine eğilim gösterir diyorlar ki bu doğru evet benim kapımın önünde iki erkek kedinin çiftleşmek üzere olduğuna da rastladım. yazdıklarımı dikkatli okur musun ?
hoşgörü göstermekle eşcinsellik normaldir bize ne demek aynı şey değil çünkü toplumun yozlaşmasına bu şekilde ancak biz de destek sunmuş oluruz. eşcinselleri alalım izole edelim, kötü muamele edelim demiyorum ben, bu cinsel davranış bozukluğunun önlenmesi için artmaması için mücadele edelim diyorum. gerek basın gerek medya gerek fuhuş sektörünün bize bunu normal göstermesine karşı çıkalım ve eşcinselleri rehabilite etmek için gerekli araştırmaların yapılmasını talep edelim. bunun için ses çıkaralım. eşcinsellik yüzyılın vebası gibi birşey ve her sektörde övülerek, pohpohlanarak, para kazanma vesilesi olarak kullanılmasına engel olmak için. yozlaşmaya karşı önlem almak yani.
rehabliite etmek derken??
hastalik olarak kabul edilmeyen bir seyi nasil rehabilite edebilirsiniz ki?
yuzyilin vebasi bence cahillik (size yonelik demiyorum yanlis anlamayin) escinsellikten once bunu tedavi etmemiz gerekiyor. gerisi zaten kendiliginden gelir.
hastalık olarak kabul edilmemesinin de sebepleri var bu konuda hastalık değildir diyen tek kurum Dünya Sağlık Örgütü ama aynı sağlık örgütü bunun bir travma ya da hastalık değilse neden bazen küçük yaşta kendi cinsinden bir sapık tarafından tacize ya da istismara uğrayan çocukların da büyüyünce eşcinselliğe de yöneldiğini ya da ebeveynleri tarafından kız gibi giydirilip ya da erkek gibi giydirilip karşı cinse özendirilen çocuklarda da görüldüğünü açıklayamıyor mesela. bu tarz olaylara maruz kalan çocukların bazılarının da büyüyünce bu travma yüzünden kendi cinsine yöneldiğini de açıklayamıyorlar. medyanın bize anlattığının aksine eşcinselliğin hastalık veya travmaya bağlı durumlarda da ortaya çıkabileceğini gösteren makaleler de var. sanırım yabancı kaynaklı onu bulursam bi ara ekleyeyim şimdi hatırlamıyorum hangi site olduğunu. bulursam ekleyeyim.
cahillik evet en büyük tehlike ama her bir taraftan sarılmışız her zaman en doğru bilgiye en güvenilir kaynaklardan ulaşılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?