- Konu Sahibi buzprensesy
-
Lezbiyenler bu devirde erkeklerden daha az zararli... Bende bu kizlari anlayamiyorum erkeklerle ayni ortama girmekten gezmekten tozmaktan hatta ayni yerde kalmaktan korkmazlarda... Hani dusunun erkeklerin niyeti belli...Lezbiyen olunca olumune korkar cekinirler... Korkmayin lezbiyen size bir erkegin verecegi manevi ve fiziksel zarari vermez. Ama tercih meselesi tabi orasi ayri...
niyetim tartışmak değil ama daha düne kadar eşinizin travesti merakı yüzünden hayatınızın nasıl karardığından yakınıyordunuz...
bugünse lezbiyenliği öveceksiniz neredeyse...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi...
Bu konuya kilit koyulsun bence. Herkes fikrini söyledi konu sahibi de yapacaklarına az çok karar vermiştir. Ayrıca görüşlerine katılmadıklarınız insanları sırf haksız duruma düşürmek için başka yerlerden saldırmak da çok seviyesiz bir hareket.
Bu konuya kilit koyulsun bence. Herkes fikrini söyledi konu sahibi de yapacaklarına az çok karar vermiştir. Ayrıca görüşlerine katılmadıklarınız insanları sırf haksız duruma düşürmek için başka yerlerden saldırmak da çok seviyesiz bir hareket.
ayni kisimisiniz ?cünkü birden fazla üyelik yasak...
aşkım demesi neysede üstüste alk alta garip bir durum.Erkek arkadşlarının olmuş olması onların biseksüel oldugu ger.egini değiştirmiyor canım
ama ıkısının de onceden erkek arkadasları oldu. sımdı bırbırlerıne karsı ılgı duymaları mumkun mü? ikisi birbirini sadece bir haftadıır tanıyo. ne yapacagmı ne dusunecegımı bılmıyorum. aslında sınıf arkadasım bana daha yakın oldugu için uyarıyorum ama sadece gulup gecıyo
Sapkın değil ne demek acaba sapıklıkla sapkınlığı karıştırmayalım bence, çünkü eşcinseller sapkın olarak nitelendirilir. Ben onlar hastalıklıdır iğrençtir demiyorum onlardan kaçmaya onları aşağılamaya zaten kimsenin hakkı yoktur kendi tercihlerini herkes özgür bi şekilde yaşayabilmelidir kimseyi rahatsız etmeden tabiki, ama sapkınlık başka bişeydir yani eşcinsellik. açıp da bir Lut Kavminin neden helak olduğunu okursanız anlarsınız. ha inanmazsınız o da sizin bileceğiniz iş.
arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız için ve bana destek verdiğinz için. memleketime gittiğim için internete girme fırsatım olmadı. bazı arkadaslar sanırım onları kötü bi sekilde yargıladıgımı düşünmüş. aslında normal sartlarda biri gelse soylese ben de normal karsılardım ama ınsanın basına ilk defa gelınce ve insan kucuk bi ilde büyüynce boyle seylere karsı cok acık olamıyo. ben sesten rahatsız oldugumu belırtmıstım ve tabıkı bı takım suphelerım vardı lezbiyen veya biseksuel olduklarına dair. arkadaslarımı uyardım sesınızden rahatsız oluyorum dıe ama bu aksam kim/nerede diye bi oyun oynadıklarını gordum. belkı aranızda bu oyunu bilenler vardır. ben en son 10 yasında oynuyodum ve gayet masumcaydı. ama onlar sapıkca seyler yazmıslardı ve benım ismim de geciyodu. bi kez daha boyle birsey duyarsam bir daha onlarla gorusmeyeceğimi belırttım. merak edenler için soyluyorum sımdılık bi sorun yok. benı de kımsenın cinsel tercihi ilgilendırmez ama yıne de lezbiyen/gay/biseksuel arkadaslarımın olmasını da istemem. bu zamana kadar hep tabularla buyuyen biri oldugum için sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?