- Konu Sahibi buzprensesy
size bizim kafamiza uyun diye yazilmadi onlar. yanlis bildiginiz seyi duzeltme adina yazildi. yanlis bildiginiz mesela laik devletlerin degil bireylerin dini olduguydu. ben sizin dusunce yapinizi degistirmeye calismadim. yanlis bildiginiz KAVRAMlarin dogrularini yazmaya calistim nacizane. ama onu ya da baska kaynaklari oturup okuyacaginiza ve bu kavram karmasanizi bitireceginize bizi burada inancsizlikla suclayip uste cikmaya calisiyorsunuz.
bunu da okumayacaksiniz nafile ama ben yine de yazayim. ayrica bakis acisi degistirmek kotu bir sey degildir korkmaniza gerek yok. size kimse dinden cikin falan demiyor. bakis acinizi genisletin ve okuyun ogrenin arastirin, kulaktan dolma bilgilerle tartismaya girmeyin komik duruma dusersiniz yazdik sadece. tabi ki yazdiklarimiz sizin icin tu kaka oldugu icin okuma zahmetine bile girmediniz halbuki ben sizin yazdiginiz yanlis kavramlari bile oturup okudum. sizden de ZAHMET OLMAZSA aynisini istedim. daha fazlasini degil.
bilgili insan gorusu ne olursa olsun benim saygimi kazanir, bilgili insan benim bakis acimi degistirecegi icin benim icin cok degerlidir. bu sozu benimserseniz kaybetmez, aksine kazanirsiniz, dinden de cikmazsiniz korkmayin. sadece okuyun arastirin ve yalan yanlis seyler yazip da rezil etmeyin kendinizi.
bak canım burda beni bilgisizlikle de yargıladınız ama ben gayet bilgiyim üniversite mezuyum,çalışıyorum..ayrıca bu söylediğim hiç birşeyde uydurma değil imamhatip lisesi mezunuyum bununlada gurur duyuyorum...yeterince okuyan araştıran bir yapıya sahibim..
ben kimsenin dini inancını yargılalamadım ama dedim ki dine saygısı olmayan kişiyede benim saygım olamaz.bu sözleriminde arkasındayım benim bakış açım çok geniştir ayrıca ben kimseyi başı açık namaz kılmıyor yada oruç tutmuyor diye eleştirmem bu hakkada sahip değilim kaldı ki eşim bile namaz kılmıyor malesef.. tepesine de çökmedim haddime değil çünkü...
ama burda ağır eleştirilere maruz kalınca sinirlerimi kontrol edemedim zaman zaman dediğim gibi bunlar TAMAMEN BENİM DÜŞÜNCELERİM...SAYGI BEKLİYORSANIZ SAYGI DUYUN...
yinede kimsenin hakkına girmek istemem kırdığım arkadaşlardan da özür dilerimmm...