- Konu Sahibi buzprensesy
-
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
Yüz yıllar boyu eşcinselliğin bir alışkanlık veya hastalık olduğu düşünülüyordu.Ancak son 20 senki araştırmalar bu özelliğin genetik olduğunu ortaya koymakta.Uzak dur,tehlikeli diye mesaj atan arkadaşlar,sizin çocuklarınız,kardeşiniz,eşinizde eşcinsel olabilir.Hatta siz bilmeseniz bile çevrenizde birsürü gizli eşcinsel olabilir.Dünya nufusunun yüzde %2 si ila %5 inin eşcinsel olduğu düşünülüyor.Buda en iyi ihtimalle çevrenizdeki yüz kişiden 2 si eşcinsel demektir. Ve bu olay sadece seks ile alakalı düşünülmemelidir.Sizlerin kocalarınıza,nişanlılarınıza veya sevgililerinize duyduğunuz sevginin aynısını onlarda hemcins eşlerine karşı duyuyorlar.Sevgi olan bir yerde tehlikeli bir şey göremiyorum ben.
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
Tamamen katılıyorumKonu nereye gelmiş. Eşcinsellik anormal bir durumdur ve tedavileri vardır. Çocuk yetiştirirken yapılan bazı hatalar da eşcinselliğe davetiye çıkarıyor bununla ilgili birçok uzman dinlemişimdir. Anormal durumlar normalmiş gibi algılatılmaya çalışılırsa kimse tedavi olmaya çalışmaz. Bir uyuşturucu mübtelasına nasıl bakılır nasıl tavır alınır kurtulması istenirse, buna da aynı şekilde olması gerekir. Çok geniş mideli olmak bünyeyi bozabilir
Anlatılan husus tam olarak lezbiyenlik mi o belli değil henüz. Arkadaşın yerinde olsam bende çok rahatsız olur ve ürkerdim. Ki bu derece içinde olmasam da, geçen sene yatılı bir kurumda sadece 1 gece misafir olmuştum, karşı ranzadaki iki kişi arasında böyle birşey görmüştüm, cidden kötü oluyorOdanın diğer sakinleri de o durumun farkındaydı ve idarecinin kendilerine onlara dikkat edin dediğini söylemişlerdi. Konu sahibinin son durumunu merak ettim?
Hasbinallah diyelimki bi rahatsızlık ya da her neyse. Hemcinsiyle cinsel anlamda şeyle hissediyosa, yapıyosa bu sapıklıktan başka bişey değil! İğrenç bişey! O zaman onlarınki sevmeye girmiyo aynı zamanda cinsellik istedikleri ve yaptıkları için sapıklığa girer. Çünkü sevgi ve cinsellik o kadar ayrı ki aslında. Farklı dürtüler ama asla kabul edilemez baksana şapur şupur diyo arkadaş ya ne iğrenç ya. Kadının kadını ya da erkeğin erkeği arzulaması iğrenç bişey. Psikolojik bence ve tedavi edilmeli. Canlıların doğası bu bir erkek bir dişi. Aksi duşünülmemeli bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?