• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım lezbiyen mi :S

arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm. :52: ve ıkısınden de acaip sogudum

ilginç bir ev arkadalığııı

allah kurtarsın arkadaşım ne diyim ya okurken içim ürperdi benim başıma gelse vururum ikisinide

lezbiyenlerse nolmuş ki? insanların tercihlerine saygı duymayı ne zaman öğrenecek bu toplum hiç bilmiyorum.. bunu insanların duyacağı şekilde yapmaları tabiki yanlış, ama seçimleri yüzünden bi asmadığınız kalmış insanları. herkes çok mu normal de yargılıyor öbürünü.. ötekileştirmeyin artık insanları:113:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüz yıllar boyu eşcinselliğin bir alışkanlık veya hastalık olduğu düşünülüyordu.Ancak son 20 senki araştırmalar bu özelliğin genetik olduğunu ortaya koymakta.Uzak dur,tehlikeli diye mesaj atan arkadaşlar,sizin çocuklarınız,kardeşiniz,eşinizde eşcinsel olabilir.Hatta siz bilmeseniz bile çevrenizde birsürü gizli eşcinsel olabilir.Dünya nufusunun yüzde %2 si ila %5 inin eşcinsel olduğu düşünülüyor.Buda en iyi ihtimalle çevrenizdeki yüz kişiden 2 si eşcinsel demektir. Ve bu olay sadece seks ile alakalı düşünülmemelidir.Sizlerin kocalarınıza,nişanlılarınıza veya sevgililerinize duyduğunuz sevginin aynısını onlarda hemcins eşlerine karşı duyuyorlar.Sevgi olan bir yerde tehlikeli bir şey göremiyorum ben.

Ben bu tarz konular da katıyım . Kesinlikle uzak durmalısınız tabi uyardıktan sonra. Etrafa sizi olmadığınız biri gözükmenizi sağlayabilirler.

arkadaşın başına gelen durumu yukarıda yazılanlara bakıyorum da insanlarımızın cinsellik üzerine ne denli hala tü kaka düşüncelere sahip oldugunu görüyorum.özellikle farklı cinselliğe bürünen insanları ne kadar aşşağılayıcı mesajlar yorular yapıldıgını görmek üzüntü verici.bırakın kim kiminle nasıl mutlu olmak,yaşamak istiyorsa olsun.kımsenın kımseyı yargılama ve hakaret etme gibi bir lüksü yok.bende belkı kendi adıma bu gıbı durumu yasamam ama yasayan ınsana saygı duyarım.sonucta yaratılanı yaratandan öturu sevıyoruz dıyorsak ınsanları assagılamayınız.
araştırmalara göre lezbıyenlik farklı cinsel tercıh olsada ülkemızde yenı olmayan osmanlıdan beri süre gelen bir cinsel tercih.tabı bu bazı on yargılı ınsanlara göre sapkınlık olarak nıtelendırılıyor,zaten bunu bu sekılde dusunenlerı de toplum nerede tutuyor onuda herkez bılıyor.
sizlerden ricam kımseyı yargılamayınız,aşşsagılamayınız.sırf konuya yorum yapayım dıye yorum yapmayınız.tekrar söyluyorum bende tasvip etmem ama artık bunlar gercekler.yuzyıllardır boyle seylerı ort bas ede ede toplum ne hale geldi.el insaf.
her ınsan ıstedıgı sekılde yasamakta özgur.

Yüz yıllar boyu eşcinselliğin bir alışkanlık veya hastalık olduğu düşünülüyordu.Ancak son 20 senki araştırmalar bu özelliğin genetik olduğunu ortaya koymakta.Uzak dur,tehlikeli diye mesaj atan arkadaşlar,sizin çocuklarınız,kardeşiniz,eşinizde eşcinsel olabilir.Hatta siz bilmeseniz bile çevrenizde birsürü gizli eşcinsel olabilir.Dünya nufusunun yüzde %2 si ila %5 inin eşcinsel olduğu düşünülüyor.Buda en iyi ihtimalle çevrenizdeki yüz kişiden 2 si eşcinsel demektir. Ve bu olay sadece seks ile alakalı düşünülmemelidir.Sizlerin kocalarınıza,nişanlılarınıza veya sevgililerinize duyduğunuz sevginin aynısını onlarda hemcins eşlerine karşı duyuyorlar.Sevgi olan bir yerde tehlikeli bir şey göremiyorum ben.

ağzın bal yesin kardeşim. bir durumun hastalık olarak nitelendirilebilmesi için vücud fonksiyonlarında bir bozukluğa yol açması gerekir. dünya sağlık örgütü (WHO) eşcinselliği hastalık kategorisinden çıkartalı yıllar oluyor. ayrıca sadece insanlar arasında değil, tüm memeliler arasında pek yaygın bir durumdur eşcinsellik. kediler, koyunlar, geyikler... sadece onları göremediğimizden yok sanarız. lakin eşcinsel bir kediyi sevdi diye ev arkadaşına aşık olan bir insanı daha önce ne gördüm ne de işittim

homofobik bir terim .. arastirin bakalim kime, neden denir? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin kizlar..ayrica her lezbiyen sirf kadin oldugunuz icin size asilmaz korkmayin.. herkes gibi onunda partner secerken kistaslari var..gay'lere bayilan kadinlar neden lezbiyen lafini duyunca tepkisellesir? homofobik ??

Hasbinallah diyelimki bi rahatsızlık ya da her neyse. Hemcinsiyle cinsel anlamda şeyle hissediyosa, yapıyosa bu sapıklıktan başka bişey değil! İğrenç bişey! O zaman onlarınki sevmeye girmiyo aynı zamanda cinsellik istedikleri ve yaptıkları için sapıklığa girer. Çünkü sevgi ve cinsellik o kadar ayrı ki aslında. Farklı dürtüler ama asla kabul edilemez baksana şapur şupur diyo arkadaş ya ne iğrenç ya. Kadının kadını ya da erkeğin erkeği arzulaması iğrenç bişey. Psikolojik bence ve tedavi edilmeli. Canlıların doğası bu bir erkek bir dişi. Aksi duşünülmemeli bile.

Aksine cinsellik ve sevgi paralel. Bir bayan olarak sevmedigim asik olmadigim bir insanla oldugum dusunemiyorum bile. Neden sevmedigim biriyle cinsellik yasayayim? Erkekleri bilemem amacogu bayanin boyle oldugunu tahmin ediyorum.Bence kimseyi rahatsiz etmiyorlarsa benide rahatsiz etmez.Bazen bana escinsel olmayan insanlarin ortalik yerde yaptiklarida igrenc geliyor.

arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm. :52: ve ıkısınden de acaip sogudum

"******kk üyelerine yakışmayan uslup*****

Konu nereye gelmiş. Eşcinsellik anormal bir durumdur ve tedavileri vardır. Çocuk yetiştirirken yapılan bazı hatalar da eşcinselliğe davetiye çıkarıyor bununla ilgili birçok uzman dinlemişimdir. Anormal durumlar normalmiş gibi algılatılmaya çalışılırsa kimse tedavi olmaya çalışmaz. Bir uyuşturucu mübtelasına nasıl bakılır nasıl tavır alınır kurtulması istenirse, buna da aynı şekilde olması gerekir. Çok geniş mideli olmak bünyeyi bozabilir :25: :30:

Anlatılan husus tam olarak lezbiyenlik mi o belli değil henüz. Arkadaşın yerinde olsam bende çok rahatsız olur ve ürkerdim. Ki bu derece içinde olmasam da, geçen sene yatılı bir kurumda sadece 1 gece misafir olmuştum, karşı ranzadaki iki kişi arasında böyle birşey görmüştüm, cidden kötü oluyor :45: Odanın diğer sakinleri de o durumun farkındaydı ve idarecinin kendilerine onlara dikkat edin dediğini söylemişlerdi. Konu sahibinin son durumunu merak ettim?
Tamamen katılıyorum :46:

Hasbinallah diyelimki bi rahatsızlık ya da her neyse. Hemcinsiyle cinsel anlamda şeyle hissediyosa, yapıyosa bu sapıklıktan başka bişey değil! İğrenç bişey! O zaman onlarınki sevmeye girmiyo aynı zamanda cinsellik istedikleri ve yaptıkları için sapıklığa girer. Çünkü sevgi ve cinsellik o kadar ayrı ki aslında. Farklı dürtüler ama asla kabul edilemez baksana şapur şupur diyo arkadaş ya ne iğrenç ya. Kadının kadını ya da erkeğin erkeği arzulaması iğrenç bişey. Psikolojik bence ve tedavi edilmeli. Canlıların doğası bu bir erkek bir dişi. Aksi duşünülmemeli bile.

:46: yorumunuz çok doğru

Siz resmen tecavüze uğramışsınız.
Ancak bunu bu kadar rahat ve ayrıntılı anlatmanızı garipsedim açıkçası.
Ciddi travma geçirmiş olmalısınız.
Ya çok kolay atlattınız ya da kadın değilsiniz.

Ne kadar rahat yazmışsınız bunları, bu kadar ayrıntıyı okurken benim kanım dondu sizin maşallahınız var.

Bunu yazanın kadın olmadığını düşünüyorum arkadaşlar...Başka bi topikte de meme estetiğiyle ilgili bişeyler yazmış,evli olduğunu falan yazmış..

Ben de öyle düşünüyorum o yüzden şikayet ettim zaten , ayrıca mesaj içeriği de silinmeli bence kadınlar kulübü forumuna hiç ama hiç yakışmayan bir yazı.....

oldu bizde salağız ya yedik bunları..kendini bilmeyen erkek bozuntuları gelip buraya üye oluyor,kendilerini böyle hikayelerle tatmin etmeye çalışıyor zavallılar..

Back