• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım lezbiyen mi :S

lezbiyenlik ayrı birde degisiklik ne biliyim heyecan icin bunu yasamak ayrı ....kimisi karsı cinse ilgi duymaz asık olmaz hemcinsine karsı hisseder elinde olmaz tamam ama bazılarıda vardırki sadece cinsel hayatında farklılık aradıgı icin hemcinsiyle birlikte olur falan filan bundan hoslanmam acıkcası yine kendi tercihidir beni baglamaz ama cok yakın bir arkadaslık kurmam rahatsız eder

Son düzenleme:
şöyle bi durum var bazen insn cinsel kimlik bunalımı yaşar bi hemcinsine yönelir ama lezbiyen diilse bunu tekrarlamaz hatta tiksinir bundan ve insanlaır seçimleri için yargılayamayız birde onların açısından bakarsak kadın vucudu mükemmeldir heryeri kıllı ve cinselliğe duygusallıktan daha fazla önem veren biriyle olmak onlara iğrenç geliodur

korkmanıza şaşırdım...
saldırgan tipler mi ?

çok eski bi arkadaşımın hayat tarzı öyleydi..
ama çok da severdik onu...
farklı hayatını bizim yanımızda yaşamasdı..
hala arada sırada görüşürüs...

onlarda insan..
tercih meselesi,yani..
kınamamak lazım..

herkesin başına gelebir..ALLAH korusun..
sınavımız bu yönde olmasın...ne bizim ne evlatlarımızın...

Lezbiyenler bu devirde erkeklerden daha az zararli... Bende bu kizlari anlayamiyorum erkeklerle ayni ortama girmekten gezmekten tozmaktan hatta ayni yerde kalmaktan korkmazlarda... Hani dusunun erkeklerin niyeti belli...Lezbiyen olunca olumune korkar cekinirler... Korkmayin lezbiyen size bir erkegin verecegi manevi ve fiziksel zarari vermez. Ama tercih meselesi tabi orasi ayri...

niyetim tartışmak değil ama daha düne kadar eşinizin travesti merakı yüzünden hayatınızın nasıl karardığından yakınıyordunuz...

bugünse lezbiyenliği öveceksiniz neredeyse...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi...

niyetim tartışmak değil ama daha düne kadar eşinizin travesti merakı yüzünden hayatınızın nasıl karardığından yakınıyordunuz...

bugünse lezbiyenliği öveceksiniz neredeyse...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi...

Ben ordada belirtmistim bana acikca evet ben boyle ilgi duyuyorum deseydi ben hic birsey demez onu kirmadan ayrilirdim. Onu yargilamazdimda Gay de olabilir ... olmayabilirde biseksuelde olabilir. Benim kizdim nokta herseferinde hayir ilgim yok fantazi yok canim SIKILMISTI ondan yaptim deyip beni suclu cikarmaya calismasiydi... Ben durust olmasini istedim defalarca... DURUST olamiyorsa ben ne yapabilirim... Ben yaptigi seyin arkasinda duran insanlari severim, desteklerimde... yaptigi seyin arkasinda durmayan insana artik gostericek anlayisim kalmamisti.

Bu konuya kilit koyulsun bence. Herkes fikrini söyledi konu sahibi de yapacaklarına az çok karar vermiştir. Ayrıca görüşlerine katılmadıklarınız insanları sırf haksız duruma düşürmek için başka yerlerden saldırmak da çok seviyesiz bir hareket.

Bu konuya kilit koyulsun bence. Herkes fikrini söyledi konu sahibi de yapacaklarına az çok karar vermiştir. Ayrıca görüşlerine katılmadıklarınız insanları sırf haksız duruma düşürmek için başka yerlerden saldırmak da çok seviyesiz bir hareket.

benim oda arkadaşım da lezbiyendi ama hiç sorun yaşamadık. normal bir kız arkadaşımla nasılsam onunla da öyleydim. bence korkmana ya da çekinmene gerek yok tecavüz edecek hali yok ya

ayni kisimisiniz ?cünkü birden fazla üyelik yasak...

ay basıma gelmedı ama ben cok korkardım herhalde.. ama ben lezbıyenlerı yadırgamıyorum nıye? cınsel tercıh.. hanı kımse bıze dogarken kız mı erkek mı olcaksın demıyor. kımının erkeklık hormonu daha fazla oluyor. bunlar hastalık aslında. allahım korusun yanı cok zor bı durum aslında. yadırgamamak lazım ama elımızde olmadan yadırgıyoruz. herkes kulagını ceksın duwara wursun yınede. herkesın colugu cocugu olucak veya wardır ..allahım korusun... arkadasına bunu sormayı dene bence? eger sana guwenıyorsa anlatır gıbı geldı bana sende kendını yemezsn boylece

aşkım demesi neysede üstüste alk alta garip bir durum.Erkek arkadşlarının olmuş olması onların biseksüel oldugu ger.egini değiştirmiyor canım

aşkım demesi neysede üstüste alk alta garip bir durum.Erkek arkadşlarının olmuş olması onların biseksüel oldugu ger.egini değiştirmiyor canım

evetsana katılıyor. kı cog kendıne oyle sewgılı yapıp kendını duzeltmek ıcın zorlarmıs arastırmalarıma goree..yada olmayan bırını warmıs gıbı anlatıp psıkolojık tedawı yaparlarmıs kendılerıne

öyle birrşey yapmış olabilirler .Çnkü malum türkiyede bu tur şeyler hoş karşılanmıyor allkolun etkisiyle duyygularını açığa çıkartmışlar

aynen böyle bir durum benimde üniversitede başıma gelmişti..onlarında ilişkileri aynen anlattığın gibiydi..daha tuhaf olanı biri diğerinin abisiyle çıkıyordu.tuhaf değil mi

canım sen ne dersen de onlar bu şekilde şapur şupur istiyorlarsa devam edeceklerdir benim de başıma bu türlü bi durum geldi ve hala da var hatta ayrı bi başlık şeklinde açayım okuyun

ama ıkısının de onceden erkek arkadasları oldu. sımdı bırbırlerıne karsı ılgı duymaları mumkun mü? ikisi birbirini sadece bir haftadıır tanıyo. ne yapacagmı ne dusunecegımı bılmıyorum. aslında sınıf arkadasım bana daha yakın oldugu için uyarıyorum ama sadece gulup gecıyo

Bazı kişilerin hem erkeklere hemde kızlara ilgisi olabiliyor :)

Sapkın değil ne demek acaba sapıklıkla sapkınlığı karıştırmayalım bence, çünkü eşcinseller sapkın olarak nitelendirilir. Ben onlar hastalıklıdır iğrençtir demiyorum onlardan kaçmaya onları aşağılamaya zaten kimsenin hakkı yoktur kendi tercihlerini herkes özgür bi şekilde yaşayabilmelidir kimseyi rahatsız etmeden tabiki, ama sapkınlık başka bişeydir yani eşcinsellik. açıp da bir Lut Kavminin neden helak olduğunu okursanız anlarsınız. ha inanmazsınız o da sizin bileceğiniz iş.

katılıyorum ,eşcinsellik bir sapkınlıktır....

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız için ve bana destek verdiğinz için. memleketime gittiğim için internete girme fırsatım olmadı. bazı arkadaslar sanırım onları kötü bi sekilde yargıladıgımı düşünmüş. aslında normal sartlarda biri gelse soylese ben de normal karsılardım ama ınsanın basına ilk defa gelınce ve insan kucuk bi ilde büyüynce boyle seylere karsı cok acık olamıyo. ben sesten rahatsız oldugumu belırtmıstım ve tabıkı bı takım suphelerım vardı lezbiyen veya biseksuel olduklarına dair. arkadaslarımı uyardım sesınızden rahatsız oluyorum dıe ama bu aksam kim/nerede diye bi oyun oynadıklarını gordum. belkı aranızda bu oyunu bilenler vardır. ben en son 10 yasında oynuyodum ve gayet masumcaydı. ama onlar sapıkca seyler yazmıslardı ve benım ismim de geciyodu. bi kez daha boyle birsey duyarsam bir daha onlarla gorusmeyeceğimi belırttım. merak edenler için soyluyorum sımdılık bi sorun yok. benı de kımsenın cinsel tercihi ilgilendırmez ama yıne de lezbiyen/gay/biseksuel arkadaslarımın olmasını da istemem. bu zamana kadar hep tabularla buyuyen biri oldugum için sanırım...

sen çizginden çıkma kardeşim odanı kitlemekte çok haklısın ,bende olsam kitlerdim...mümkünse o odadan ayrıl..Allah yardımcın olsun.

Back