- Konu Sahibi buzprensesy

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen katılıyorum![]()
Arkadaslar gecen bir arkadaşımla tartıştım o baya sinirlendi sonra benim bu üyeliğim açık olduğunu gormuş sen al sacmala sanki
Kendisini ne ilgilendiriyor ben bu saçmalığı yeni gördüm terbiyesizligi icin özür diliyorum kadınlar kulubü yoneticilerine mesajımı gönderdim onlarada durumu anlattım sizede bilgi vermek istedim cok ahlak dısı seyler arkadaşımın terbiyesizligi icin özür dilerim
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
umarım basına gelmez canım cunku ınsanı hayattan sogutuyo boyle seyler
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
arkadaşlar herkesın hayatı cınsel tercıhı kendısıne
ama şu da var
lezbıyen oldugunu açıkça bılmedıgımız ınsanlara karşı savunmasız kalıyoruz,diyelım kı bır arkadaşım kolumu oksuyor her gördguunde opup duruyor yada göguslerıme dokunup ayy yumusacık tenın var dıyor vs..lezbıyen oldugundan da suphelenıyorsak ama emınde degılsek...ya oyleyse..bu cınsel tacıze gırmezmı..
nasılsa kımse anlamıyor bayan bayanayız dıye sarılan dokunan bayanlar var,bu sebeble de cınsel tercıhler gızlı kaldıgında bız zarar grebılıyoruz..
açıkçası bı lezbıyenın bana dokunmasını okşamasını ıstemem ha erkek yapmş ha o,ama lezbıyen mı degılmı bılmeyınce bıse dıyemıyor ınsan,o kısılerde rahat rahat dokunuyor oh ne ala![]()
Acikcasi Lezbiyen degilsede bir bayanin bana dokunmasini goguslerime dokunmasini, orami burami oksamasini istemem.Lezbiyen olup olmamasi hic birseyi degistirmez, yada erkek veya cinsel tercihi normal bir bayan... Istemediginiz herhangi birseyi yapan her insan taciz yapmis olur. Bu karsidaki insanin cinsel tercihine gore sekillenmez. Kesinlikle rahatsiz oluyorsaniz izin vermyin.Dokunmadan da iltifat etmek diye birsey var bayan bile olsa sizi minciklamasi gerekmiyor.
Acikcasi Lezbiyen degilsede bir bayanin bana dokunmasini goguslerime dokunmasini, orami burami oksamasini istemem.Lezbiyen olup olmamasi hic birseyi degistirmez, yada erkek veya cinsel tercihi normal bir bayan... Istemediginiz herhangi birseyi yapan her insan taciz yapmis olur. Bu karsidaki insanin cinsel tercihine gore sekillenmez. Kesinlikle rahatsiz oluyorsaniz izin vermyin.Dokunmadan da iltifat etmek diye birsey var bayan bile olsa sizi minciklamasi gerekmiyor.
:
:özür diliyorum
![]()
Arkadaslar gecen bir arkadaşımla tartıştım o baya sinirlendi sonra benim bu üyeliğim açık olduğunu gormuş sen al sacmala sanki
Kendisini ne ilgilendiriyor ben bu saçmalığı yeni gördüm terbiyesizligi icin özür diliyorum kadınlar kulubü yoneticilerine mesajımı gönderdim onlarada durumu anlattım sizede bilgi vermek istedim cok ahlak dısı seyler arkadaşımın terbiyesizligi icin özür dilerim
özür diliyorum
:
Ltfen biraz lezbiyenlerede saygi duyun. Kiz yurdunda da lezbiyen olabilir .Gayet normal. Siz nasil heteroseksuel diye her gordugunuz erkege saldirmiyorsaniz onlarda lezbiyen oldugu icin her gordugu kiza sarkmaya tecavuz etmeye yeltenecek insanlar degillerdir. Herkesin begendigi bir tip sectigi insan vardir buda zamanla yakinlasarak olur begeni ile olur. Sirf kizsiniz ve arkadasiniz lezbiyen diye kapi kitlemek niye? Bakalim sizi begenicek mi ? Tipi misiniz? Bunlari gectim duygusal olarak size birsey hissedebilecek mi veya aranizda elektrik olacak mi? BU kadar duz mantik dusunulmez. Insan bir yorum yaparken biraz mantik cercevesinde herseyi detayli inceleyrek hareket eder. Hem lezbiyensede sizi ilgilendirmez herkesin kendi secimi erkekleri begenmek zorunda degil.Sirf arkadasiniz lezbiyen diyeb sogumak niye? Sonucta kizda veba hastaligi yok ki sadece lezbiyenmis yani... Kimsenin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ustelik yurda sikayet etseniz nolucak sizi rahatsizda etmiyormus. Herkesin kendiniz gibi olmasini bekleyemezsiniz. KOrkmayin escinsel insanlar kimseyi isirmaz normalde sen ben gibi insanlardir. Yurtdisinda yasiyorum su oncedende Izmir de idim. Tr da burada da cok escinsel biseksuel heteroseksuel arkadaslarim oldu. Birakin milletin ozel hayatini onemli olan size nasil arkadaslik yaptigidir. Belki o lezbiyen kiz cok iyi biri belki sadik bir arkadas belki her derdinize kosucak yardim edecek iyi kalpli bi insan sirf lezbiyen diye bu sekilde muameleyi haketmiyor. Insalari yargilarken iyi yonlerini kaciriyorsunuz. Siz kizin lezbiyen olmasini sevmemissiniz kimbilir sizinde sevilmiycek bizim bilmedigimiz ne yonleri var. Bob marley amcamiz ne demis...before u pointing fingers make sure your hands are clean...
Ben işin içine dini katmıyorum arkadaşım.. Benim hayat felsefemde bu kadar farklılığa yer yok. Herkes farklı düşünebilir ama ben cinsel anlamda hemcinsine ilgi duyanları asla normal karşılayamam bu benim fikrim. Bunu benim midem almıyor, bir erkeğin başka bir erkeğe ilgi duyması, bir bayanın başka bir bayana ilgi duyması ya da bir erkekle bir bayanın birlikte olmaları (evlenmeden) hiçbir zaman olabilir böyle şeyler diyeceğim bir konu değil... Ben böyle yetiştirildim. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu hastalığı normal gibi görmenin anlamı yok.
Ne kadarda avrupai görüşünüz varmış ...bizim memleketin insanı pekte anlayışli olmuss ..!
Evet lezbiyenler kimseyi ısırmaz ama güzel bı ornekmi peki??!! Dunyanın suyunu çıkardılar ,iyice şaşırdılar !!!