• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım lezbiyen mi :S

Tamamen katılıyorum :46:

Arkadaslar gecen bir arkadaşımla tartıştım o baya sinirlendi sonra benim bu üyeliğim açık olduğunu gormuş sen al sacmala sanki
Kendisini ne ilgilendiriyor ben bu saçmalığı yeni gördüm terbiyesizligi icin özür diliyorum kadınlar kulubü yoneticilerine mesajımı gönderdim onlarada durumu anlattım sizede bilgi vermek istedim cok ahlak dısı seyler arkadaşımın terbiyesizligi icin özür dilerim

Arkadaslar gecen bir arkadaşımla tartıştım o baya sinirlendi sonra benim bu üyeliğim açık olduğunu gormuş sen al sacmala sanki
Kendisini ne ilgilendiriyor ben bu saçmalığı yeni gördüm terbiyesizligi icin özür diliyorum kadınlar kulubü yoneticilerine mesajımı gönderdim onlarada durumu anlattım sizede bilgi vermek istedim cok ahlak dısı seyler arkadaşımın terbiyesizligi icin özür dilerim

Yöneticilere nasıl mesaj gönderdiniz?

arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm. :52: ve ıkısınden de acaip sogudum

umarım basına gelmez canım cunku ınsanı hayattan sogutuyo boyle seyler

arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm. :52: ve ıkısınden de acaip sogudum

arkadaşlar herkesın hayatı cınsel tercıhı kendısıne
ama şu da var
lezbıyen oldugunu açıkça bılmedıgımız ınsanlara karşı savunmasız kalıyoruz,diyelım kı bır arkadaşım kolumu oksuyor her gördguunde opup duruyor yada göguslerıme dokunup ayy yumusacık tenın var dıyor vs..lezbıyen oldugundan da suphelenıyorsak ama emınde degılsek...ya oyleyse..bu cınsel tacıze gırmezmı..
nasılsa kımse anlamıyor bayan bayanayız dıye sarılan dokunan bayanlar var,bu sebeble de cınsel tercıhler gızlı kaldıgında bız zarar grebılıyoruz..
açıkçası bı lezbıyenın bana dokunmasını okşamasını ıstemem ha erkek yapmş ha o,ama lezbıyen mı degılmı bılmeyınce bıse dıyemıyor ınsan,o kısılerde rahat rahat dokunuyor oh ne ala:47:

arkadaşlar herkesın hayatı cınsel tercıhı kendısıne
ama şu da var
lezbıyen oldugunu açıkça bılmedıgımız ınsanlara karşı savunmasız kalıyoruz,diyelım kı bır arkadaşım kolumu oksuyor her gördguunde opup duruyor yada göguslerıme dokunup ayy yumusacık tenın var dıyor vs..lezbıyen oldugundan da suphelenıyorsak ama emınde degılsek...ya oyleyse..bu cınsel tacıze gırmezmı..
nasılsa kımse anlamıyor bayan bayanayız dıye sarılan dokunan bayanlar var,bu sebeble de cınsel tercıhler gızlı kaldıgında bız zarar grebılıyoruz..
açıkçası bı lezbıyenın bana dokunmasını okşamasını ıstemem ha erkek yapmş ha o,ama lezbıyen mı degılmı bılmeyınce bıse dıyemıyor ınsan,o kısılerde rahat rahat dokunuyor oh ne ala:47:

Acikcasi Lezbiyen degilsede bir bayanin bana dokunmasini goguslerime dokunmasini, orami burami oksamasini istemem.Lezbiyen olup olmamasi hic birseyi degistirmez, yada erkek veya cinsel tercihi normal bir bayan... Istemediginiz herhangi birseyi yapan her insan taciz yapmis olur. Bu karsidaki insanin cinsel tercihine gore sekillenmez. Kesinlikle rahatsiz oluyorsaniz izin vermyin.Dokunmadan da iltifat etmek diye birsey var bayan bile olsa sizi minciklamasi gerekmiyor.

Son düzenleme:
Acikcasi Lezbiyen degilsede bir bayanin bana dokunmasini goguslerime dokunmasini, orami burami oksamasini istemem.Lezbiyen olup olmamasi hic birseyi degistirmez, yada erkek veya cinsel tercihi normal bir bayan... Istemediginiz herhangi birseyi yapan her insan taciz yapmis olur. Bu karsidaki insanin cinsel tercihine gore sekillenmez. Kesinlikle rahatsiz oluyorsaniz izin vermyin.Dokunmadan da iltifat etmek diye birsey var bayan bile olsa sizi minciklamasi gerekmiyor.

tabıkı ızın vermem,zaten normal de karşılamam,ama bazı ınsanlar gızlıden gızlıye yapıyor işte

Kesinlikle katılıyorum, lezbiyenlerden haz etmemek için saçma bir argüman olmuş, göğüslerine dokunan bir kadının amacını nereden bilicem düşüncesi. Dokunmasın yahu, niye dokunsun durup dururken :9: size dokunmadığı sürece dee herkes cinsel yönelimlerini özgürce yaşasın.

Bir de konu sahibi, arkadaşların lezbiyen olmayabilir, lisedeyken bizde yapardık öyle geyikler, ya da durup durup beni öpen, sarılan kiz arkadaşlarım oldu ama o sevginin çoşkunluğundan geliyordu bence, lezbiyen olsalar esprisini yapmazlar zannetmiyorum

:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:özür diliyorum:(:(:(:(:(:(:(

bu da ergenler arasında yenı moda oldu galıba

yok kuzenım yazdı

yok kardeşım yazdı
:31:
yazık ya, nelerle uğraşıyorsunuz kerem bey

Son düzenleyen: Moderatör:
Ltfen biraz lezbiyenlerede saygi duyun. Kiz yurdunda da lezbiyen olabilir .Gayet normal. Siz nasil heteroseksuel diye her gordugunuz erkege saldirmiyorsaniz onlarda lezbiyen oldugu icin her gordugu kiza sarkmaya tecavuz etmeye yeltenecek insanlar degillerdir. Herkesin begendigi bir tip sectigi insan vardir buda zamanla yakinlasarak olur begeni ile olur. Sirf kizsiniz ve arkadasiniz lezbiyen diye kapi kitlemek niye? Bakalim sizi begenicek mi ? Tipi misiniz? Bunlari gectim duygusal olarak size birsey hissedebilecek mi veya aranizda elektrik olacak mi? BU kadar duz mantik dusunulmez. Insan bir yorum yaparken biraz mantik cercevesinde herseyi detayli inceleyrek hareket eder. Hem lezbiyensede sizi ilgilendirmez herkesin kendi secimi erkekleri begenmek zorunda degil.Sirf arkadasiniz lezbiyen diyeb sogumak niye? Sonucta kizda veba hastaligi yok ki sadece lezbiyenmis yani... Kimsenin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ustelik yurda sikayet etseniz nolucak sizi rahatsizda etmiyormus. Herkesin kendiniz gibi olmasini bekleyemezsiniz. KOrkmayin escinsel insanlar kimseyi isirmaz normalde sen ben gibi insanlardir. Yurtdisinda yasiyorum su oncedende Izmir de idim. Tr da burada da cok escinsel biseksuel heteroseksuel arkadaslarim oldu. Birakin milletin ozel hayatini onemli olan size nasil arkadaslik yaptigidir. Belki o lezbiyen kiz cok iyi biri belki sadik bir arkadas belki her derdinize kosucak yardim edecek iyi kalpli bi insan sirf lezbiyen diye bu sekilde muameleyi haketmiyor. Insalari yargilarken iyi yonlerini kaciriyorsunuz. Siz kizin lezbiyen olmasini sevmemissiniz kimbilir sizinde sevilmiycek bizim bilmedigimiz ne yonleri var. Bob marley amcamiz ne demis...before u pointing fingers make sure your hands are clean...

Ne kadarda avrupai görüşünüz varmış ...bizim memleketin insanı pekte anlayışli olmuss ..!
Evet lezbiyenler kimseyi ısırmaz ama güzel bı ornekmi peki??!! Dunyanın suyunu çıkardılar ,iyice şaşırdılar !!!

Ben işin içine dini katmıyorum arkadaşım.. Benim hayat felsefemde bu kadar farklılığa yer yok. Herkes farklı düşünebilir ama ben cinsel anlamda hemcinsine ilgi duyanları asla normal karşılayamam bu benim fikrim. Bunu benim midem almıyor, bir erkeğin başka bir erkeğe ilgi duyması, bir bayanın başka bir bayana ilgi duyması ya da bir erkekle bir bayanın birlikte olmaları (evlenmeden) hiçbir zaman olabilir böyle şeyler diyeceğim bir konu değil... Ben böyle yetiştirildim. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu hastalığı normal gibi görmenin anlamı yok.

Bu nasıl bir düşünce tarzı? Mantıklı davranın biraz. Sizde hemcinsinize ilgi duyan biri olabilirdiniz. Bu bir hastalık değildir.

rahatsız olduğun ulu orta öpüşmeleriyse evet haklısınız özel hayatın bir mahremiyeti olması görüşündeyim.yalnız şu da varki lezbiyenlik bir cinsel tercihtir ve kimseden kendimiz gibi yaşamasını bekleyemeyiz.unutmayın ki herkesin yaşadığı kendine normaldir.

Ne kadarda avrupai görüşünüz varmış ...bizim memleketin insanı pekte anlayışli olmuss ..!
Evet lezbiyenler kimseyi ısırmaz ama güzel bı ornekmi peki??!! Dunyanın suyunu çıkardılar ,iyice şaşırdılar !!!

Hayir sasirmadim, insanlarin kendi hayatlarini istedikleri gibi yasamalarini destekleyen ve savunan bir insanim. Ozel hayatini istedigi gibi yasayabilir.Sonucta ben yetiskinim o kisinin ozel hayatinin bana uymamasi benide kendisi gibi yapmaz. Herkes dort dortluk degil ben insanligina, arkadasligina bana neler verebildigine bakarim. Insanlarin lezbiyen olmak veya gay olmak gibi bir secenekleride var. Su anda bu olayi yargiliyorsunuz ffakat kim bilir siz BIZIM asla yapmam dedigimiz neleri yapiyor olabilirsiniz. Vizyonunuz genis degil o yuzden sasirmis kalmissiniz .Insanlarin ozel hayatina saygi denen bir kavram var bir tane kayatiniza ekleyin bence .

Siz belliki herkesi kendiniz gibi yasasin istiyorsunuz kimse yasam hakkini sizin gibi kulanmak zorunda degil. Sizde anlayis gosterin mesela yasam hakkina, ozel hayatin ozgurlugu hakkina... AMA OLMAZ tabi illaki yargilamaniz lazim. Keske sizde anlayis gosterebilseniz baskalarini yargilarken cektiginiz karin agrisini ben hic cekmiyorum mesela kafam rahat, hayatimda huzurlu...

Son düzenleme:
bence panik yapmani gerektirecek bi durum yok, tabiki davranislari normal degil ama ikiside bi süre sonra bu sacmaliktan kurtulucaklardir.. zamana birakmani serinkanli olmani tavsiye ederim

Lezbiyen olmasalar bile yaptıkları hoş değil. Tamam arkadaştır sarılır, öpüşür, cinsellikten konusur da üst üste olmalarına anlam veremedim :1:

He bu arada lezbiyenlerden, gaylardan haz etmiyor olabilirsiniz ama bu hormonlardan kaynaklanan bir şey, onlarında elinde degil. Benimde dinime, zihniyetime göre yanlış şeyler ama saygı duyuyorum. Sonucta bende öyle olabilirdim, hormonlarımı ben kontrol edemem ya :51:

Son düzenleme:
Back