- Konu Sahibi buzprensesy
-
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
Kimseye zorla görüşümü kabul ettiremem tabi, sonuçta muhtemelen 12-13 yaşında bir kız cocuğu değil yetişkin bir kadınsınızdır. Bakın; kişisel görüşünüz bunun bir hastalık(?) olması olabilir ama ''Eşcinseller hastadır sapkındır'' demenin ''Zenciler aşağı ırk'' demekten hiç bir farkı yok. Her yıl yüzlerce eşcinsel onlara hastalıklı oldukları söylendiği ve onlar bunu değiştirmek için hiç bir şey yapamadıkları için intihar ediyorlar. Ya da en az onun kadar kötü bir şey söyleyeyim mi? Ailelerinden ve toplumdan dışlanmamak için karşı cinsiyetten biriyle evleniyorlar.. Yetmezmiş gibi çocuk yapmak zorunda kalıyorlar. Sonuç? Mutsuz bir hayat, mutsuz bir eş, mutsuz çocuklar. Gerçekten toplumun kabul ettiği gibi yaşamak kısacık ( ve bir daha asla yaşayamayacağın) ömrünü mutsuz geçirmeye değer mi?
Not: 1973'e kadar eşcinsellik ruhsal hastalık sınıfındaydı ama çıkarıldı ve artık günümüzde hastalık olarak kabul edilmiyor.
Yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum.Kimseyi cinsel tercihleri yüzünden yargılayamayız.
Konu sahibi arkadaşın sorununa gelince belki lezbiyenler ve yurtta başkalarını rahatsız edecek davranışlarda bulunmaları hoş değil.Ama bu onları iğrenç sorunlu yada sapkın yapmaz.
Sapkın değil ne demek acaba sapıklıkla sapkınlığı karıştırmayalım bence, çünkü eşcinseller sapkın olarak nitelendirilir. Ben onlar hastalıklıdır iğrençtir demiyorum onlardan kaçmaya onları aşağılamaya zaten kimsenin hakkı yoktur kendi tercihlerini herkes özgür bi şekilde yaşayabilmelidir kimseyi rahatsız etmeden tabiki, ama sapkınlık başka bişeydir yani eşcinsellik. açıp da bir Lut Kavminin neden helak olduğunu okursanız anlarsınız. ha inanmazsınız o da sizin bileceğiniz iş.
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
Yok, daha bugün üye oldum zaten. Amacım sadece o yorumu yazmaktı.
Eğer arkadaşınız eşcinsel ise bile onun tercihine saygılı olmalısınız. Sizin gibi olmayanları ötekileştirip sapık damgası vurmak çok yanlış. Bırakın herkes istediği tarzda yaşasın ilişkisini, sizin özgürlüğünüzü kısıtlamadığı sürece ne yaptığı sizi ilgilendirmez.
Arkadaşlar merhaba. Googleda eşcinsellikle ilgili bir şeyi araştırırken bu sitedeki bu konuyu buldum. Ve siteye üye olup yorum yazayım dedim. Ben 20 yaşında eşcinsel bir erkeğim.(üye olurken erkek üye kabul etmediğinden, cinsiyetime kadın yazmak zorunda kaldım) Küçüklüğümden beri erkeklere ilgi duyuyorum. Kadınlara ise ne duygusal ne de cinsel olarak bir şey hissetmiyorum. Bir kadınla bırakın cinsel birlikteliği, öpüşmeyi bile hayal edince kusasım geliyor. Hani aşık olduğumuz kişiyi görünce kalbimiz yerinden çıkacak gibi atmaya başlar, içimiz kıpır kıpır olur. Her an o kişiyi düşünürüz, onun hayalini kurarız. Ben ne kadar güzel bir kız görürsem göreyim hiç içimde bu duyguları hissetmedim. Bu duygu hep bende erkeklere karşı oldu. Erkeklerin(daha doğrusu heteroseksüel erkeklerin) mini etekli kızlara, dekolte yapanlara, kadınların kalçalarına zaafı olduğunu bilirsiniz. İşte siz kadınlar nasıl oluyorda öyle bir kadın görünce hiç bir şehvet hissetmiyorsanız bende hissetmiyorum. Duygularımın böyle olmasını ben tercih etmedim. Bu kadar zor bir hayatıda zaten bile bile tercih etmem. Eşcinsellik, heteroseksüellik gibi çoğunlukla doğuştan gelen, içgüdüsel bir eğilimdir ve değişemez. Dünya Sağlık Örgütü ve Amerikan Psikayatri Kurumu yıllar önce hastalık kapsamından çıkarmıştır. Tedavi diye bir şey yoktur. Yapılan terapiler eşcinsellerin sadece toplumdaki homofobiyle daha rahat yaşaması içindir.
Bu videoyu seyretmenizi öneririm.
Şahika Yüksel Cinsel Yönelim ve Cinsel Kimliği açıklıyor - Eshsiz.com (1) - YouTube
Şahika Yüksel Cinsel Yönelim ve Cinsel Kimliği açıklıyor - Eshsiz.com (2) - YouTube
Buda homofobiyle ilgili güzel bir video.
Startling Homophobes of America - YouTube
şunuda bilelim kızlar ve erkekler,
!!!geçmişde bir kavim cinsel sapkınlıkları yüzünden helak oldular.(bknz lut kavmi)!!!!!!!!!!
kapat bu konuyu yoksa banlarlar seni
dini konular yasak bu fo
kapatmıyorum,
hem benim derdim senimi gerdi:)
şunuda söylemeliyim ki,NEVZAT TARHANA SONUNA KADAR KATILIYORUM,
EŞCİNSELLİK BİR GEN DEĞİL,NORMAL BİYOLOJİDEN SAPMAYMIŞ.
HELAL OLSUN NEVZAT HOCA.
ÇOK ŞÜKÜR NORMAL GENLERE
kapat bu konuyu yoksa banlarlar seni
dini konular yasak bu fo
kapatmıyorum,
hem benim derdim senimi gerdi:)şunuda söylemeliyim ki,NEVZAT TARHANA SONUNA KADAR KATILIYORUM,
EŞCİNSELLİK BİR GEN DEĞİL,NORMAL BİYOLOJİDEN SAPMAYMIŞ.
HELAL OLSUN NEVZAT HOCA.
ÇOK ŞÜKÜR NORMAL GENLERE
Arkadaş banlanırsın diye uyarmış sadece. Ama siz ne kadar ayıp etmişsiniz. Çocuk muyuz,o nasıl laf öyle?
Arkadaş banlanırsın diye uyarmış sadece. Ama siz ne kadar ayıp etmişsiniz. Çocuk muyuz,o nasıl laf öyle?
allah allah ben aslinda bole bi duruma sahit oldum sizce ne yapmak gerekir gibi soyuyo anladim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?