• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım lezbiyen mi :S

Yorumlar terbiye, saygı sınırlarını geçmesin rica ediyorum.

Konuyu açan üyemiz arkadaşımı taşlayın, yargılayın, meydanda sallandırın dememiş, bir şüphesinden bahsedip ne yapabileceğini danışmak istemiş.Kişisel tercihleri eleştirip yerden yere vurmak sizlere düşmez.

Ayrıca konuyu dini açıdan ele alamazsınız, yasaktır, birbirinizle tartışıp hakaret edemezsiniz, kişilere değil konuya yorum yapınız lütfen...

kizlar bence bu bir tercih meselesi degil, mesela benim kuzenim var, 7 ya$inda ama 2-3 ya$larindayken bile arkadan bakilinca kiz gibiydi, hareketleri, yüz yapisi, sonra büyüyünce konu$masi yürümesi kivirmasida ayni kiz gibiydi, hatta sevdigi renler pembe kirmizi, etek bile giymek istiyordu, oysa bizim ailede sapiklik olarak görünen bir $ey, $u anda çocugun hareketleri yani eleerini sallamalar falan ayni kiz gibi ama artik kendisin erkek oldugunu kabul ediyor ki eskiden ben bir kizim derdi,
yani demek istedigim $u, bencede normal bir$ey degil, ama elimizde olmaya bir $ey, dogu$tan geliyor, bunu kabul etmemiz lazim malesef, nasilki bizler bir hayvani dogu$tan beri arzulayamiyorsak (cinsel yönden) lezbiyenlerde erkekleri arzulamiyorlar

Bu bir tercih veya yaradılış, isteyen istediğini söyleyebilir, kim nasıl isterse öyle yaşayabilir,farketmez benim için saygı duyarım, ama bir lezbiyenin kız yurdunda kalmasıyla bir erkeğin kız yurdunda kalması açısından bir fark göremiyorum.Adı üzerinde "kız" yurdu, neticede bir cinsiyet ayrımı var, bu durumda cinsel yönelimi erkeklerle aynı olan bir lezbiyenin o yurtta kalması bence hiç doğru değil.

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız için ve bana destek verdiğinz için. memleketime gittiğim için internete girme fırsatım olmadı. bazı arkadaslar sanırım onları kötü bi sekilde yargıladıgımı düşünmüş. aslında normal sartlarda biri gelse soylese ben de normal karsılardım ama ınsanın basına ilk defa gelınce ve insan kucuk bi ilde büyüynce boyle seylere karsı cok acık olamıyo. ben sesten rahatsız oldugumu belırtmıstım ve tabıkı bı takım suphelerım vardı lezbiyen veya biseksuel olduklarına dair. arkadaslarımı uyardım sesınızden rahatsız oluyorum dıe ama bu aksam kim/nerede diye bi oyun oynadıklarını gordum. belkı aranızda bu oyunu bilenler vardır. ben en son 10 yasında oynuyodum ve gayet masumcaydı. ama onlar sapıkca seyler yazmıslardı ve benım ismim de geciyodu. bi kez daha boyle birsey duyarsam bir daha onlarla gorusmeyeceğimi belırttım. merak edenler için soyluyorum sımdılık bi sorun yok. benı de kımsenın cinsel tercihi ilgilendırmez ama yıne de lezbiyen/gay/biseksuel arkadaslarımın olmasını da istemem. bu zamana kadar hep tabularla buyuyen biri oldugum için sanırım...

Öncelikle kapını kilitlemene gerek yok baksana onların gözleri başkasını görmüyor. Ama sanırım bunlar acemi lezbiyen çünkü niçin üst üste olsunlar ki, birinin daha altlara doğru olması lazım. Demek ki bunlar bu işe yeni yeni başlıyorlar o yüzden hiç çekinme.

Öncelikle kapını kilitlemene gerek yok baksana onların gözleri başkasını görmüyor. Ama sanırım bunlar acemi lezbiyen çünkü niçin üst üste olsunlar ki, birinin daha altlara doğru olması lazım. Demek ki bunlar bu işe yeni yeni başlıyorlar o yüzden hiç çekinme.

ay mesaja bak ya.:20: bu konuda kaç gerzek erkek var çok merak ediyorum:19:

Ltfen biraz lezbiyenlerede saygi duyun. Kiz yurdunda da lezbiyen olabilir .Gayet normal. Siz nasil heteroseksuel diye her gordugunuz erkege saldirmiyorsaniz onlarda lezbiyen oldugu icin her gordugu kiza sarkmaya tecavuz etmeye yeltenecek insanlar degillerdir. Herkesin begendigi bir tip sectigi insan vardir buda zamanla yakinlasarak olur begeni ile olur. Sirf kizsiniz ve arkadasiniz lezbiyen diye kapi kitlemek niye? Bakalim sizi begenicek mi ? Tipi misiniz? Bunlari gectim duygusal olarak size birsey hissedebilecek mi veya aranizda elektrik olacak mi? BU kadar duz mantik dusunulmez. Insan bir yorum yaparken biraz mantik cercevesinde herseyi detayli inceleyrek hareket eder. Hem lezbiyensede sizi ilgilendirmez herkesin kendi secimi erkekleri begenmek zorunda degil.Sirf arkadasiniz lezbiyen diyeb sogumak niye? Sonucta kizda veba hastaligi yok ki sadece lezbiyenmis yani... Kimsenin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ustelik yurda sikayet etseniz nolucak sizi rahatsizda etmiyormus. Herkesin kendiniz gibi olmasini bekleyemezsiniz. KOrkmayin escinsel insanlar kimseyi isirmaz normalde sen ben gibi insanlardir. Yurtdisinda yasiyorum su oncedende Izmir de idim. Tr da burada da cok escinsel biseksuel heteroseksuel arkadaslarim oldu. Birakin milletin ozel hayatini onemli olan size nasil arkadaslik yaptigidir. Belki o lezbiyen kiz cok iyi biri belki sadik bir arkadas belki her derdinize kosucak yardim edecek iyi kalpli bi insan sirf lezbiyen diye bu sekilde muameleyi haketmiyor. Insalari yargilarken iyi yonlerini kaciriyorsunuz. Siz kizin lezbiyen olmasini sevmemissiniz kimbilir sizinde sevilmiycek bizim bilmedigimiz ne yonleri var. Bob marley amcamiz ne demis...before u pointing fingers make sure your hands are clean...

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız için ve bana destek verdiğinz için. memleketime gittiğim için internete girme fırsatım olmadı. bazı arkadaslar sanırım onları kötü bi sekilde yargıladıgımı düşünmüş. aslında normal sartlarda biri gelse soylese ben de normal karsılardım ama ınsanın basına ilk defa gelınce ve insan kucuk bi ilde büyüynce boyle seylere karsı cok acık olamıyo. ben sesten rahatsız oldugumu belırtmıstım ve tabıkı bı takım suphelerım vardı lezbiyen veya biseksuel olduklarına dair. arkadaslarımı uyardım sesınızden rahatsız oluyorum dıe ama bu aksam kim/nerede diye bi oyun oynadıklarını gordum. belkı aranızda bu oyunu bilenler vardır. ben en son 10 yasında oynuyodum ve gayet masumcaydı. ama onlar sapıkca seyler yazmıslardı ve benım ismim de geciyodu. bi kez daha boyle birsey duyarsam bir daha onlarla gorusmeyeceğimi belırttım. merak edenler için soyluyorum sımdılık bi sorun yok. benı de kımsenın cinsel tercihi ilgilendırmez ama yıne de lezbiyen/gay/biseksuel arkadaslarımın olmasını da istemem. bu zamana kadar hep tabularla buyuyen biri oldugum için sanırım...

Universitede degil misin kuzum. E as o zaman tabularini. Universite zaten insanin kendi dusuncelerini olusturdugu kimseden etkilenmeden aile dahil kiisnin kendi kisiligini yarattigi yerdir. Onlari anlamaya calis tanimaya calis.Unutmaki lezbiyen gay diye gorusmeyi kestigin insanlar sana iyilik yapabilecekken normal insanlardan da her turlu kotulugu gorebilirsin.Insanlari kisilikleriyle sana nasil arkadaslik yaptiklariyla yargila . Cunku artik 15 yasinda kucuk kiz degilsin artik yetiskinsin ve bu saatten sonra arkadaslarinin yanlis secimleride seni onlar gibi yapmyacaktir. Herkesin prensipleri olur belli bir yastan sonra korkmana gerek yok.

En yakın arkadaşlarımdan birinin lezbiyen olduğunu öğrenince şok olmuştum...
Ama o kişi hala en yakın arkadaşlarımdan biri çünkü bize hiçbir zararı yok...
Şuan normal karşılıyorum, hiçbirşeyi göz önünde değil zaten...
Kendi tercihi boşvermeye çalış...
Haklısın sadece lezbiyen olduğunu bilmek başka, bütün bunların göz önünde olması başka...

Son düzenleme:
Benim de çocukluk arkadaşım 10 senedir falan neredeyse sürekli erkeksi kıyafetler giyiyordu saçları desen hep kısacıktı. Sonra ben evlendim başka şehirdeyim. Annem söyledi cinsiyet değiştirmiş ve hep beraber gezdiği bir kız vardı o da kız arkadaşıymış uzun süredir ilişkileri varmış ailesi biliyormuş yani. Hayatımın en büyük şoklarından birini geçirdim çocukluk arkadaşım erkek olunca. Şimdi eskiden görüştüğü kimseyle görüşmüyorlar ailece de taşındılar. İsmini de değiştirmiş. Neden anlattın derseniz arkadaşın olayını duyunca yine aklıma geldi bir kez daha şaşırdım. İnsan yakın çevresinden böyle olaylar duyunca çok farklı oluyormuş.

arkadaşlarınızın lezbiyen olduğunu kesin bilmiyorsunuz,diyelimki lezbiyenler ne gibi zararları olabilirki bilemiyorum,yani size karşı ters bir hareketleri olursa o başka ama öyle birşeyde yok.sanırım lezbiyenlik insanın doğuştan içinden gelen birşey,bu erkekler içinde geçerli,kadın kendini erkek gibi,erkekte kendini kadın gibi hissediyorsa bu kimin suçu?!

bakın benim şöyle bir anım var,üniversiteye hazırlandığım senelerde nesrin abla diye biri vardı,aynen erkek gibi saçlarını kısacık kestirir,önü tek cepli gömlekler tişörtler giyerdi,gömleğin cebindede eğilince görünen bir sigara.elinde tespih...birgün şak diye dudağımdan öpmeye kalkmıştı,şok olmuştum,ne yapıyorsun sen delimisin diye bağırdım,beni sevdiğini söylemişti,şaka gibi ya inanamamıştım,sonra ne mi oldu arkadaşlığımı bitirmedim ama binde bir görürsem selam veriyordum,öyle olduğu için kızamıyordum da ama ben yanlış biriydim,yani kendi hemcinsimden asla hoşlanmıyorum bana garip geliyor ama kimseyi öyle olduğu içinde yadırgayamam.nesrin abla öyle olduğu için kızmadım ama bana ilgisi olduğu için arkadaşlığımı bitirme noktasına getirdim,merhaba merhaba.neyse uzattım,kısaca size zararı yoksa sorunda yok.

Son düzenleme:
bu tür ilişkilerde genelde bi taraf baskın oluyo anladığım kadarıyla . lezbiyenlerde bi taraf erkeksi oluyo gaylerde bi taraf kadınsı oluyo. çok iğrenç gerçekten ya. bence arkadaşım seviyom onları falan genede deme. aynı evde kalıyo olabilirsizniz ama aynı hayatı paylaşmayın. insan pis kokun içinde dura dura ona bile alışıyo allah esirgesin.

Herkesin durumuna saygı duymak, kınamamak lazım... Bir arkadaşın da dediği gibi, bu durumu tercih meselesi olarak veya tedavi edilecebilecek bir hastalık olarak görmüyorum. Tam aksine bu gibi farklı cinsel kimliklere sahip insanların toplumdan dışlanmasına, tu kaka diye ezilmesine üzülüyorum ben. Sonuçta kimse bence bile isteye bu şekilde toplum dışına itilebilecek bir duruma sokmaz kendini. Kınamamak, yargılamamak lazım... Ancak konu sahibinin arkadaşlarının ilişkisi bana lezbiyenlikten ziyade, geçici bir heves, bir saçmalama gibi geldi, bilemedim yani :26:

Herkesin durumuna saygı duymak, kınamamak lazım... Bir arkadaşın da dediği gibi, bu durumu tercih meselesi olarak veya tedavi edilecebilecek bir hastalık olarak görmüyorum. Tam aksine bu gibi farklı cinsel kimliklere sahip insanların toplumdan dışlanmasına, tu kaka diye ezilmesine üzülüyorum ben. Sonuçta kimse bence bile isteye bu şekilde toplum dışına itilebilecek bir duruma sokmaz kendini. Kınamamak, yargılamamak lazım... Ancak konu sahibinin arkadaşlarının ilişkisi bana lezbiyenlikten ziyade, geçici bir heves, bir saçmalama gibi geldi, bilemedim yani :26:

kesinlikle size katılıyorum böyle bir durum varsa bile muhtemelen geçicidir arkadaşlar yeni heyecan aramış olabilir kendilerine:26:
ama bilip bilmedende yargılamamak lazım benim yazlıktan çocukluk arkadaşım var bayan çok samimiyizdir havuzda fln yüzerken durduk yere gelip öptüğüde olur sahilde oturuken bacağıma da yatar yada ne bilim gelip durduk yere sarıldığıda çoktur.bize lezbiyenmisiniz siz diye biri sorduktan sonra bu hareketleri kestik biz ama aramızda kesinlkle öyle bişi yoktu yanlş anlaşılcak kdrda tabi yakın değildik ama insanların tuhafına gtmiş 15 yıldır gece gündüz ayrılmayız biz ne :26: bilim insanlarn günahınıda almamak lazım

Arana mesafe koy cnm ortada buyuk bi tuaflık var hadi aşkım dıyorlarda ses cıkarıyolar dıyosun şaşırdım dogrusu

Lezbiyenler bu devirde erkeklerden daha az zararli... Bende bu kizlari anlayamiyorum erkeklerle ayni ortama girmekten gezmekten tozmaktan hatta ayni yerde kalmaktan korkmazlarda... Hani dusunun erkeklerin niyeti belli...Lezbiyen olunca olumune korkar cekinirler... Korkmayin lezbiyen size bir erkegin verecegi manevi ve fiziksel zarari vermez. Ama tercih meselesi tabi orasi ayri...

arkadaşlarımızn lebizyenlik konusunda baya bi bilgi sahibi olduğunu gördüm. ne kınamak, ne yüklenmek nede bir art niyetle soruyorum inanın. genelde gaylar biraz daha ön plana çıkmıştır. malum erkekler o konuda da baskın. neden böyle bi ihtiyaç içind eolduklarını yada neden o o yolun yolcusu olduklarını bilir.z küççüken taciz edilmştir vs. yada o şekilde yaratılmıştır. peki ya lezbiyenlik. yani onlardamı taciz ediliyo küçüken yada o şekildemi yaratılmış oluyolar. kafam çok karıştı anlamdım.

kızlar oturup burada biyolojik faktörlere değinmicem eşcinselliğin hormonel bi durum olduğunu bazen kromozomlardan kaynaklandığını felan detaylı anlatmicam lezbiyenlik normal bişi nasıl biz erkeklerden hoşlanıorsak onlarda kadınlara eğilim hissediio bu bi sapıklık yada sapkınlık diil ve ne yazık ki homoseksüellerin tedavisi yok bi arkadaşımız öcneki sayfalarda biseksüell olanları felan var onların nasıl bi psikoloji içinde olduklarını tahmin bile edemezsiniz çnkü her iki cinstende hoşlanıolar ve buna engel olamıorlar bunun yüzünden çoğu kimlik bunalımı yaşıyolar dini açıdan değerlendirirsek kur-an bizim başvurduğumuz tek kaynak olmalı ve ondada bu kişiler için onların sınavı budur ellerinden geldiğince uzak durmaya çalışsınlar şeklinde ayetleri var

Back