- Konu Sahibi buzprensesy
Anlayamadım nedemek istediğini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle kapını kilitlemene gerek yok baksana onların gözleri başkasını görmüyor. Ama sanırım bunlar acemi lezbiyen çünkü niçin üst üste olsunlar ki, birinin daha altlara doğru olması lazım. Demek ki bunlar bu işe yeni yeni başlıyorlar o yüzden hiç çekinme.
arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız için ve bana destek verdiğinz için. memleketime gittiğim için internete girme fırsatım olmadı. bazı arkadaslar sanırım onları kötü bi sekilde yargıladıgımı düşünmüş. aslında normal sartlarda biri gelse soylese ben de normal karsılardım ama ınsanın basına ilk defa gelınce ve insan kucuk bi ilde büyüynce boyle seylere karsı cok acık olamıyo. ben sesten rahatsız oldugumu belırtmıstım ve tabıkı bı takım suphelerım vardı lezbiyen veya biseksuel olduklarına dair. arkadaslarımı uyardım sesınızden rahatsız oluyorum dıe ama bu aksam kim/nerede diye bi oyun oynadıklarını gordum. belkı aranızda bu oyunu bilenler vardır. ben en son 10 yasında oynuyodum ve gayet masumcaydı. ama onlar sapıkca seyler yazmıslardı ve benım ismim de geciyodu. bi kez daha boyle birsey duyarsam bir daha onlarla gorusmeyeceğimi belırttım. merak edenler için soyluyorum sımdılık bi sorun yok. benı de kımsenın cinsel tercihi ilgilendırmez ama yıne de lezbiyen/gay/biseksuel arkadaslarımın olmasını da istemem. bu zamana kadar hep tabularla buyuyen biri oldugum için sanırım...
Herkesin durumuna saygı duymak, kınamamak lazım... Bir arkadaşın da dediği gibi, bu durumu tercih meselesi olarak veya tedavi edilecebilecek bir hastalık olarak görmüyorum. Tam aksine bu gibi farklı cinsel kimliklere sahip insanların toplumdan dışlanmasına, tu kaka diye ezilmesine üzülüyorum ben. Sonuçta kimse bence bile isteye bu şekilde toplum dışına itilebilecek bir duruma sokmaz kendini. Kınamamak, yargılamamak lazım... Ancak konu sahibinin arkadaşlarının ilişkisi bana lezbiyenlikten ziyade, geçici bir heves, bir saçmalama gibi geldi, bilemedim yani :26: